- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oda seçenekler arasındabence hiç sevişmesin artık..
Eşinle mi kv ile mi kavga ettiniz? O zaman en güzeli üçünüz bir aradayken konuşmak. Ben yeni evliyim rahat edemiyorum, aslında iyi birisin gibi konuşacaksın kaynananla. Güzellikle adım at, sonrasında resti eşine çekersin. Ben olsam denemelerim boşa çıkarsa annemin evine dönüyorum derdim ve giderdim.Birkaç defa tartıştık fakat o kadar yüzsuzki zannetmiyorum gideceğinı
Pazarda haşere ilacı satanlarda kaynana tozu satılıyor içecegine 1 kaşık kat toptan temilik olur :) şaka bi yana cok zor kaynanayla yaşamak. Eşinle konuşmalısın. Bu sorunu çözmen için
Katılıyorum bunlarınki nasıl bir insanlık bilemiyorum şeytan gibi hepsiOyle bi toz ne iyi olurmus ya. Bi kaşık 1 ay idare edermiş, kv melek gibi olur hiç bir şeye burnunu sokmaz, ortalığı karıştırmazmıs falan Az insanlık olsa içlerinde toza gerek kalmazdı ama
Canim anam olsada gelsesenin de annen gelsin kalsın. ya iki anneye birden bakarsınız ya da herkes evine...
İş yapmakan o kadar nefret ediyorki eşim evlenmeden yemekleri eşime yaptırirmiş.Bir çorba pişirmeyi bile bilmez.o kadar beceriksizdirEvde ona misafir olduğunu hatırlat bence evin için kararları sen al ve dediğini yap sürekli onu rahatsız et mesela temizlik delisi ol bir süre ben cam silerken anne sende ütü yaparmısın rica etsem gibi hep bi iş bul kırmadan ricayla soyle bir sure sonra bıkar
Tamam işte sende kalmasının nedenide bu bence ekmek elden su gölden. Bak baharda geldi havalar ısınıyor sen bi temizlik yap 3 gün sürsün ama öncesinden belirt, haftayada temizliğe başlayacağim diye. Adını duyunca kacar belki.İş yapmakan o kadar nefret ediyorki eşim evlenmeden yemekleri eşime yaptırirmiş.Bir çorba pişirmeyi bile bilmez.o kadar beceriksizdir
Eşiniz kardeşleriyle konuşacak. Anneyle değil. Kaç kardeşlerse artık süreyle gelip alacaklar biraz da biz kal diyeMerhabalar.Başımda çok büyük bir dert var.Kayınvalidem kendi evi olmasına rağmen bizimle yaşıyor.ilk aylarda bir şey demiyorudum.Ama bıktım artık. Diğer eltime 1 ay bile gitmedi.Resmen başımıza kaldı.Eşimde birsey demiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.Çok çaresizim kızlar.O kadar anlayışsız ki herseyimize karışıyor.Resmen huzurun kalmadı.Sonuçta tek evladı eşim değil.Eşimin annesi diye birşey demek istemiyorum ama dayanamıyorum artık.Bıktım.Acil yardım bekliyorum kızlar
Kesinlikle bu yoksa kendi evinde temizlik ve yemek yapmak zorunda kalacak bizde beleşten yaşiyorTamam işte sende kalmasının nedenide bu bence ekmek elden su gölden. Bak baharda geldi havalar ısınıyor sen bi temizlik yap 3 gün sürsün ama öncesinden belirt, haftayada temizliğe başlayacağim diye. Adını duyunca kacar belki.
Eşiniz kardeşleriyle konuşacak. Anneyle değil. Kaç kardeşlerse artık süreyle gelip alacaklar biraz da biz kal diye
Eşinle konuşmaktan başka çaren yok. Ne surat asmak ne kavga etmek ne de temizlik yapmak işe yaramaz. Açık açık konuş eşinle. Ya yakınınıza taşınsın ya evine alışsın ya da her evladı sırayla baksın. Bu şekilde sana haksızlık.Merhabalar.Başımda çok büyük bir dert var.Kayınvalidem kendi evi olmasına rağmen bizimle yaşıyor.ilk aylarda bir şey demiyorudum.Ama bıktım artık. Diğer eltime 1 ay bile gitmedi.Resmen başımıza kaldı.Eşimde birsey demiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.Çok çaresizim kızlar.O kadar anlayışsız ki herseyimize karışıyor.Resmen huzurun kalmadı.Sonuçta tek evladı eşim değil.Eşimin annesi diye birşey demek istemiyorum ama dayanamıyorum artık.Bıktım.Acil yardım bekliyorum kızlar
Yok böyle olmazdı o zaman ikisi bir gelirdiEvde yalnız kalmak istediğiniz söylüyor.Ah rahmetli kayınpederim yaşasaydi böyle mi olurdu
Yok canım kayınpederimi çok severdim hiç karısına çekmemıs pamuk gibi adamdı rahmetliYok böyle olmazdı o zaman ikisi bir gelirdi