Onun derdi ev degil bence derdi bizimle ben öyle düşünüyorum.Kayınvalidenin evine sen geç.
Hmm izleyeyim filmiannemi trenden nasıl atarım diye bir film vardı o aklıma geldi başlığı görünce
bence hasta ya da çok yaşlı değilse söylemekten başka çaresi yok
Sürekli hastaymiş gibi davranıyor fakat doktora götürdük kaç sefer hiçbir şeyi yok gayet sağlıklı fakat rol yaptığını düşünüyorumannemi trenden nasıl atarım diye bir film vardı o aklıma geldi başlığı görünce
bence hasta ya da çok yaşlı değilse söylemekten başka çaresi yok
Çok haklısın herseye burnunu sokar olduInsan evinde ne rahat yatar ne rahat dusa girebilir ne yemek yapabilir ne de gonlunce sevisebilir ya cok sacma. Hic kimse demiyor mu ne isin var senin onlarla kendi evine gecsene diye. Bu ne dusuncesizlik yahu! Ilk onceden dis gecirmek mi daha iyi bilemedim ki.
Sürekli hastaymiş gibi davranıyor fakat doktora götürdük kaç sefer hiçbir şeyi yok gayet sağlıklı fakat rol yaptığını düşünüyorum
Evde yalnız kalmak istediğiniz söylüyor.Ah rahmetli kayınpederim yaşasaydi böyle mi olurduKendi evinde kalmamak icin sebep ne gosteriyor?
Siz yeni mi evlisiniz?Evde yalnız kalmak istediğiniz söylüyor.Ah rahmetli kayınpederim yaşasaydi böyle mi olurdu
Sevişme sesi çıkar gecelikle gez geç kalk banyoya girrahatsız olup gider belki
Birkaç defa tartıştık fakat o kadar yüzsuzki zannetmiyorum gideceğinıSular bulanmadan durulmaz. Malesef bir tartışma çıkmadan çözülebilecek gibi görünmüyor. Eşinle güzelce konuşmaya çalış. Biraz tatsızlık illa ki çıkacaktır ama eşinin de kv'denin de bunun ayrımını yapması lazım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?