• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamdan nasıl kurtulabilirim

Ay canım aynı dertten bir arkadaşım muzdarib. Kaynanası gitmiyormuş evinden sonra kavga etmiş eşiyle ama en sonunda gitmiş. Allahtan umudunu kesme canım eşinle konuş kavga ederseniz de edin sorun etme o kadar çok öptüm

Cami avlusuna bırak :KK70::KK70:

Kv dedigi hiç birşeyi yapmıcaksın , konuştugunda ben böyle uygun gördüm diceksin , hiçbir konuda fikrini sorma pek sohpet etme hatta arada kapıdan sadece ben dışarı çıkıyorum de ve git alışverişe, birşeye ihtiyacın var mı diye sorma bir süre sonra zaten eşine şikayet etmeye başlar sende söylersin annen evde nefes aldırmıyor ben bu eve kendimi ait hissetmiyorum huzursuzum annenle yaşayamıyorum o nedenle kendimi dışarıya atıyorum diye mutsuz oldugunu düğün öncesi annesinin sizinle yaşama konusunda konuşulmadıgını ve bu evde huzurunun olmadını söyle .annesi ile yaşamak için evlemedigini ayrı bir hayatıları olması için evlendini yoksa bu şekilde olcagını bilsen kendi ailen ile yaşamayı tercih edecegini söyle . Belliki kv seni sesiz bulmuş hemen çökmüş üstüne.

Ben küçükken babaannem bize gelirdi annem onu takmazdı dediklerini dikkate almazdı sen de öyle yap cnm :)

4 yıllık evliyim canım eşimle konuştum abisi konuşacak umarım bir süre onlarda kalir

Umarım derken???
Kalmama ihtimali de var değil mi?

Sizce bu kalıcı bir çözüm mü?

Bir de abisi ne zaman konuşacak söyledi mi size eşiniz?

Az duracaksa ne zarari olurki sana bosver herseyi taksin sn algilama ama hep duracaksa ozmn limitini koy kocanla konus icindeki derdi

Sen fazla sessiz kalıyorsun bence , diğer eltine neden gidemiyor demekki o yüz vermiyor baskın taraf . Anneler hürmet sonsuz olmalı herzaman ama herkes evinde yerinde dursun , gelsin bir hafta kalsın gitsin . Sizi sessiz gören çöreklenmiş eve , en nefret ettiğim durum , biraz dişli olun herkese karşı kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin , saygısızlık farklı bişey , hakkını ark farklı bişey . Sen KV ile oturcam şartıyla evlenmedin sonuçta , ortalıkta hastalıkta yok gitsin evine..

Eşinle mi kv ile mi kavga ettiniz? O zaman en güzeli üçünüz bir aradayken konuşmak. Ben yeni evliyim rahat edemiyorum, aslında iyi birisin gibi konuşacaksın kaynananla. Güzellikle adım at, sonrasında resti eşine çekersin. Ben olsam denemelerim boşa çıkarsa annemin evine dönüyorum derdim ve giderdim.
Kolay dyil anne evine donmek canim

Bende de aynı dert var kendisi yetmiyormuş gibi bir de kızı da bizimle kalıyor artık cildiricm düzenim alt üst oldu esyalarimin yerlerini değiştiriyor kendi evindeki halıları getirip salonuma seriyor

Kocasıyla sorunu mu var neden sizde kalıyor? Adam evde ne yer ne içer düşünmüyor mu? Enteresan bir kadınmış.

Bende de aynı dert var kendisi yetmiyormuş gibi bir de kızı da bizimle kalıyor artık cildiricm düzenim alt üst oldu esyalarimin yerlerini değiştiriyor kendi evindeki halıları getirip salonuma seriyor
Siz de tavrınızı koyun. Rahatsızlığınızı belli edin. Ne garip insanlar var yahu. Allah sabır versin valla size..

Benimki en fazla 1 hafta kalir .dedikodu sever bende sevmem yapmam onla dedikodu ortak noktamiz yok sıkılıyor gidiyor.bende ayni sekil onda kalmam.gereksiz samimiyet sonra sıkıntı oluyor.en guzeli mesafe

2017 konusunu hortlattığınız için mutlu musunuz 🤭 işin kötüsü üye 2017den beri giriş yapmamış ve hesap banlı.

Back