Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 yıllık evliyim canım eşimle konuştum abisi konuşacak umarım bir süre onlarda kalir
Kolay dyil anne evine donmek canimEşinle mi kv ile mi kavga ettiniz? O zaman en güzeli üçünüz bir aradayken konuşmak. Ben yeni evliyim rahat edemiyorum, aslında iyi birisin gibi konuşacaksın kaynananla. Güzellikle adım at, sonrasında resti eşine çekersin. Ben olsam denemelerim boşa çıkarsa annemin evine dönüyorum derdim ve giderdim.
Siz de tavrınızı koyun. Rahatsızlığınızı belli edin. Ne garip insanlar var yahu. Allah sabır versin valla size..Bende de aynı dert var kendisi yetmiyormuş gibi bir de kızı da bizimle kalıyor artık cildiricm düzenim alt üst oldu esyalarimin yerlerini değiştiriyor kendi evindeki halıları getirip salonuma seriyor
2017 konusunu hortlattığınız için mutlu musunuz işin kötüsü üye 2017den beri giriş yapmamış ve hesap banlı.Bende de aynı dert var kendisi yetmiyormuş gibi bir de kızı da bizimle kalıyor artık cildiricm düzenim alt üst oldu esyalarimin yerlerini değiştiriyor kendi evindeki halıları getirip salonuma seriyor