- 1 Ocak 2015
- 15
- 2
- 3
- 40
- Konu Sahibi talihsiz31
-
ıkıye boldum, haklıssınızCok uzun olmus. Paragraflara falan ayirsaydiniz okuyabilirdim ama böyle gercekten gözüm bozuluyor.. Yarisina kadar okudum..
Ya bilgece kadına şeytan diyor, bir de çocuğuna baksın diyor ya. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil ki. Ben doğurayım kaynanam bakar mantığı ne kadar saçma.Ayrica ben yaslandigimda hicbir cocuga bakamam.. Birakin hayatlarini yasasinlar, cocuk derdiyle ugrasmak da neyin nesi ya...
Ya bilgece kadına şeytan diyor, bir de çocuğuna baksın diyor ya. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil ki. Ben doğurayım kaynanam bakar mantığı ne kadar saçma.
tabıkı zorunda degıl ama kadının yaptıkları benı sınır edıyor ve daha dogmadan kendı rahatını dusunup hemen ben bakmam dıyor. once bır cocuk dogucakmı sag saglım dunyaya gelıcekmı onu bır gor et, ona bır dua et ama yok, kadın kendını dusunuyor oncelıkle.Kayınvalideniz eşinizin annesi, başlık hoş olmamış. Çocuğunuza ne sizin anneniz ne kayınvalideniz bakmak zorunda değil. Herkesin yaşamı kendine. Çocuk bakımına mecbur bırakamazsınız kimseyi.
tabıkı zorunda degıl ama kadının yaptıkları benı sınır edıyor ve daha dogmadan kendı rahatını dusunup hemen ben bakmam dıyor. once bır cocuk dogucakmı sag saglım dunyaya gelıcekmı onu bır gor et, ona bır dua et ama yok, kadın kendını dusunuyor oncelıkle.
ve dedıgım gıbı hıc bır zaman maddı bır sey beklemedım ama manevı olarakta yanımızda degıl, ben calısmak zorunda degılım ve cocuga bakması benım ıcın değıl kendı oglu ıcındır bence. ben calsıırsam bu ev donıcek yoksa zorlk ıcınde yasıycaz . eger oglunu bıraz olsa dusunce bakardı cocuga oglu rahat etsın kafası rahat olsun dıye ( annelık bu degılmıdır )
hee hıc umrunda olmasın ne arasın ne sorsun yıne sorun yok, burda sorun kendısının hıc kımseye bır faydası dokunmıycak ama baskalarından hep medet umucak kendı ısteklerı olsun ıstıycek. yanı sıkıya gelmıycek hıc. ve dedgım gıbı haftada 4 gun, yanı ayda 8 gunbakıcak. yıla vursak 96 gun.
Çocuk doğmadan size söylüyor işte bakmayacağını. Ona bel bağlamayın planlarınızı önceden yapın diye haberdar ediyor sizi. Daha ne yapsın kadın. Siz oldukça bencil bir insansınız bence. Sizin istedikleriniz yapılmayınca şeytan olmuş kadın. Bu saydıklarınızın hiiiç birini yapmak zorunda değilmiş zaten.cocuk daha dogmadan bakmam dıyor, bılmıyroum farkındamısınız. dolyısıyla seytan tabırım sonradan cıkıyor. su an zaten bakıcam dese bıle ben ona baktırmam kı.
kadın nıye baksın mıs , ınsan evladı ıcın her seyı yapar, bunları soyleyenler anne olmamıs kısıler anlaşılan. ben bıle su anda kucucuk yavrumun gelecegını dusunuyorum. uzaktan gazel atmak kolay.
evet bastan berı kadın bu sekıldeydı ama acıkcası bukadarını beklemıyorudm. onlar maddı konulardı belkı ama bunda maddı hıc bır sey yok. ama bunu bıle yapmıyor. ve yıne dedıgım gıbı ben bakmam desın ıs bıtsın ama ole de olmuyor. sureklı oglunu doldusura getırıyor ara bozmaya calısıyor sureklı sorun cıkarıyor
cocuk daha dogmadan bakmam dıyor, bılmıyroum farkındamısınız. dolyısıyla seytan tabırım sonradan cıkıyor. su an zaten bakıcam dese bıle ben ona baktırmam kı.
kadın nıye baksın mıs , ınsan evladı ıcın her seyı yapar, bunları soyleyenler anne olmamıs kısıler anlaşılan. ben bıle su anda kucucuk yavrumun gelecegını dusunuyorum. uzaktan gazel atmak kolay.
evet bastan berı kadın bu sekıldeydı ama acıkcası bukadarını beklemıyorudm. onlar maddı konulardı belkı ama bunda maddı hıc bır sey yok. ama bunu bıle yapmıyor. ve yıne dedıgım gıbı ben bakmam desın ıs bıtsın ama ole de olmuyor. sureklı oglunu doldusura getırıyor ara bozmaya calısıyor sureklı sorun cıkarıyor
Hem kadına şeytan de, hem bir sürü şey at tut, sonra çocuğuma bakmıyor diye konu aç.. bir de yorum yapanlara "uzaktan gazel atmak kolay" de. Bencilsiniz..
Hanımefendi buradan bakınca inanılmaz negatif bir insansınız. Her şeyden önce o sizin büyüğünüz. Sizin anneniz nasıl anneyse, o da eşinizin annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?