Kaynanama hediye almalı mıyım?

Nurlana14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
1.514
1.168
133
33
Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anneler günü için kaynanama hediye alsam mı bilemedim aramak dâhi istemediğim birisi her aramam da laf sokar aradiğima hep pişman olurum, eşim de almam taraftarı değil ama ne bilim maneviyatı yaşadığımız şu günlerde içimden almak geliyor kendisinin ne bana ne aileme saygısı var evine vardığımda hoşgeldin dahi etmeyen bir insan ne bir tartışmamız oldu ne bir kavgamız oldu ama yine de böyle onun için bir önemim yok ama yinede alsam mı bilemedim anneme alırken onu ayirt etmek istemedim.

Son düzenleme:
Ne tartışmanız ne kavganız olmuş ama size böyle davranıyor çok ilginç değil mi :KK64:
Eşiniz de almanız taraftarı değil nedense
İçinizden geldiyse alın sizi hiç umursamıyor hoş geldin bile demiyorsa teşekkür ederim de demeyecektir ama hazırlıklı olun :KK39:

Ne tartışmanız ne kavganız olmuş ama size böyle davranıyor çok ilginç değil mi :KK64:
Eşiniz de almanız taraftarı değil nedense
İçinizden geldiyse alın sizi hiç umursamıyor hoş geldin bile demiyorsa teşekkür ederim de demeyecektir ama hazırlıklı olun :KK39:
Haklısın canım teşekkür etmeyeceğini biliyorum.

Çevremde öyle insanlar var kuzenlerim falan kuzenim gulmezse gulemiyor kaynanası öyle çekiniyor kuzenimden. Bizi de kaale alan yok.
Ayyy yemin ediyorum benimki de öyle korkuyor eltimden :) Sürekli gözünün içine bakıyor onun. O da sürekli kayınvalidemi izliyor ne yapıyor ne ediyor diye. Bence zamanla da alışıyorlar bu duruma :))

Ayyy yemin ediyorum benimki de öyle korkuyor eltimden :) Sürekli gözünün içine bakıyor onun. O da sürekli kayınvalidemi izliyor ne yapıyor ne ediyor diye. Bence zamanla da alışıyorlar bu duruma :))
Öyle olan çok canım ve gerçekten helal olsun bende öyle olmak isterdim ama napalim bizim ki yüzümüze hiç gulmeyince bende hâliyle birşey yaptığımda ne tepki veriyor diye hep ona baktım.

Back
X