kaynanama gitmek zorunda mıyımmm

bi sorsana hizmetçi üniformamı giyeyimmi yoksa serbest kıyafetmi giyeyim diye ? ein ne yapmaya çalışmış çözemedim de.kadın niye sana patlamış onu anlamadım

bütün kayınvalideler aynı.gelinler aynı dertleren muzdarip.bazen çok komik geliyor ya sürekli dejavu oluyo

çkilir gibi degil dun oıknıge gıttık tbı kaynanamda geldi deli etti benıı amaan oglum gelen bı cok bı cok bı yoruldum bı yoruldumm

bence en güzeli bu tür seyleri bastan kesip bitirmek. benim kayınvalidem de bni hep cağırıyordu ben en basından olmaz dedim. usanmadı her misafiri geldiğinde bana snde gel diyodu seni merak ediyorlar gelinin nerde diye soruyorlar diyordu bnde usanmadan reddediyordum.o zamn birgün senin evine gelsiinler demeye basladı onu da kabul etmedim. ne işim varya kayınvalidemin arkadaslarının yanında

sizin bilmedikleriniz kaynana ve oğlu arasında gizli anlaşma varıdır, bir tencereden yenecek ,borçlar ödenecek bu tür yeni gelinler .çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…