• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanama gitmek zorunda mıyımmm

yaa kızlar bi hafta önce eşimle kaynanam tartıştı benimle hiç alakasız bi durum ama kadın bana patladi demedık laf bırakmadı ve ben ağzımı bıle acmadım ama eşim beni savundu. her neyse bı haftadır kadın benı arıyo hergun soguk soguk konusup kapatıyo. eşimide arıyo ve esım hıc bısey olmamıs gbı annecım annecım konusuyo. bugun esım benı aramıs ee annemlere mısafır gelcek sende git oldu canım kadın benı arıyo gel bıle demıyo gel dese bıle ben gıtmek ıstemıyorum bı haftadr afralı tafralı konusuyo ama ben nası hıc bısey olmamış gbi ewine gidip misafirlerine hizmet edeyım benımle hava atmasından bıktım hemde hatasını anlasın ıstıyorum eşime soylüyorum anlasın hatasını ben sızın gbı degılım bı gun once kadın bana saymadık laf bırakmasın bı gun sonra annecım annecım bn olamıyorum boyle bu şekılde defalarca oldu ve ben hep alttan aldım gittim hıç bsey olmamıs gbı davrandım ama artık yeter ben onun evıne gtmek yuzunu dahı gormek isteemıyoruuum

bi sorsana hizmetçi üniformamı giyeyimmi yoksa serbest kıyafetmi giyeyim diye ? ein ne yapmaya çalışmış çözemedim de.kadın niye sana patlamış onu anlamadım :47:

bütün kayınvalideler aynı.gelinler aynı dertleren muzdarip.bazen çok komik geliyor ya sürekli dejavu oluyo

çkilir gibi degil dun oıknıge gıttık tbı kaynanamda geldi deli etti benıı amaan oglum gelen bı cok bı cok bı yoruldum bı yoruldumm

bence en güzeli bu tür seyleri bastan kesip bitirmek. benim kayınvalidem de bni hep cağırıyordu ben en basından olmaz dedim. usanmadı her misafiri geldiğinde bana snde gel diyodu seni merak ediyorlar gelinin nerde diye soruyorlar diyordu bnde usanmadan reddediyordum.o zamn birgün senin evine gelsiinler demeye basladı onu da kabul etmedim. ne işim varya kayınvalidemin arkadaslarının yanında

sizin bilmedikleriniz kaynana ve oğlu arasında gizli anlaşma varıdır, bir tencereden yenecek ,borçlar ödenecek bu tür yeni gelinler .çok

Back
X