kayınvalidene gelen misafir seni niye ilgilendiriyo sen neden hizmet edeceksin sen gelin olana kadar evlerine insan girmiyo muydu
kendisi zamanında kaynanasına hizmet ettiyse senden aynısını bekliyor
yaa kızlar bi hafta önce eşimle kaynanam tartıştı benimle hiç alakasız bi durum ama kadın bana patladi demedık laf bırakmadı ve ben ağzımı bıle acmadım ama eşim beni savundu. her neyse bı haftadır kadın benı arıyo hergun soguk soguk konusup kapatıyo. eşimide arıyo ve esım hıc bısey olmamıs gbı annecım annecım konusuyo. bugun esım benı aramıs ee annemlere mısafır gelcek sende git oldu canım kadın benı arıyo gel bıle demıyo gel dese bıle ben gıtmek ıstemıyorum bı haftadr afralı tafralı konusuyo ama ben nası hıc bısey olmamış gbi ewine gidip misafirlerine hizmet edeyım benımle hava atmasından bıktım hemde hatasını anlasın ıstıyorum eşime soylüyorum anlasın hatasını ben sızın gbı degılım bı gun once kadın bana saymadık laf bırakmasın bı gun sonra annecım annecım bn olamıyorum boyle bu şekılde defalarca oldu ve ben hep alttan aldım gittim hıç bsey olmamıs gbı davrandım ama artık yeter ben onun evıne gtmek yuzunu dahı gormek isteemıyoruuum
ben mi çok farklıyım anlamıyorum ki..
o sana o kadar lafı sayınca niye karşılık vermedin..
tel. açınca niye konuşup birde afrasını çektin..
diyemedişnmi bu kadar şikayetçiysen benden arama rahatsız olma anneciiiim diye
böyle kaynanaları görünce benm kaynanam melekmiş valla allh rahmet eylesin beni birgün kırmadı sadece çok sık geldğnden işim gücüm yarım kalıyordu özel bi işim olsa yapamıyodm derslerime zaman ayıramıydm buda beni sinir edydu eşimle kavga ediyodm ama hata yapmışım keşke ölmeseydi hergün gelseydi onu özledim çok az bir zaman önce kaybettim ama duamı gönderiyorum önemli olan arkandan güzel şeyler dedirtmek senn kaynann kendi kaybediyor bence kaynanam için bir fatiha lütfen adı mehmetve hattuç kızı hatice lütfen
Ben asla gelin kayınvalideye hizmet etmek zorundadır mantığını anlayamadım anlayamıyorum. Aynı evde yaşansa anlayacağım ev işi,temizlik vs. bunlar elbet yapılır. Ama evin kapın ayrı kendi evinin işi var. Eşin var çocuğun varsa var. Kendi sorumlulukların varken kalk git kayınvalidenin işini gör. Ha hasta olur güçten düşer çok yaşlıdır onu anlarım. Periyodik zamanlarda gidilir yardımcı olunur. Gelinlere birer hizmetçi gözüyle bakanlara sinir oluyorum. Kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil. Genelleme yapmayayım ama sanmam ki hiçbir erkek böyle sürekli gitsin eşinin ailesinin işini görsün herhangi bir konuda yardımcı olsun. Ben senin yerinde olsam asla gitmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?