Kaynanama eğri ve igrenerek bakmisim

Annemde garibim kısmet bu işler kız için de aynısı geçerli bin kişi ister ama kız gönlünün ısındığına varır demişti :))

10 yıllık bi ev hanımı oalrak yazıyım simdi susarsan cok üzlürsün seninki iyiligi haketmiyo zaten sende hata ampul degistir havlu ver dediginde ne yaptın hayırdır kaynanan 36 yasında adamın usagı degilim ben diyemedin mi sen bu kafayla cok cekersin git kavga et te gitsin evine kıs günü misafir hic cekilmez

Ne yaranıcam diye bu kadar peşinden her yere koştururum, ne bir lafına takılır, yıkılırım.

Bu kadar hizmet etmişsiniz kadına, bir söz yüzünden hepsini çöpe atmanız, sizde geçirdiği süreyi kötü hatırlaması saçma olacak bence.

Son düzenleme:
Bır cok lafın daha benzerini fazlası ile ben cok duydum burda konuyu uzatmıyım ama sende sinirlenme bosver kendi kendine konusun dursun sonuca bakmak lazım. Yaslıdır deyip gec bosver yoksa delı olursun dusundukce. Bende onceden cat cat tartısrdım aman simdi sallıyorum onlarımı takıcam Insallah bı bebegınızde olur.

Eş ailesine elini verirsin kolunu ister ,onu da verirsin bacak ister
ver allahım ver doymazlar.
o yüzden keşke hiçbirşey yapmasaydınız.yapmasaydık.
ama enazından bundan sonra taviz vermemeyi öğrendiniz bence.

Ahh bunlar varya şeytanın yeryüzü şubesi. Asla demek ıstedıklerı şeyi kastetmezler. Hep sen yanlış anlamışsındır. Abartıyorsundur ve onlar hep iyi niyetli zavallı yaşlı ve yalnız kadındır. Biz fesat oluruz laf soktu anlarız ve hep saygısızızdır. Onlar hep iyiliğimiz için söylerler biz kötü niyetliyiz canım

teprik ederim sizi duygularıma tercüman olmussunuz

Siz daha 7 aylık evliyken insanlara cocuk için ugrasıyoruz diyip olmuyor diye yem atarsanız boyle can evınızden vururlar işte

Alındıysaniz susmayacaksiniz efenim ya da onun oyununu oynayacaksınız. Ama bence orada size yönelik bir şey dememiş. Hani şu zamanda evlensem söyle bebelerim olurdu diye herkes bana konuşur. Benim kv eşimle ilgili yazık onu nasıl yapsın dediğinde ben cevabım aman anne yapar canım olur. Bende kimseye naz yok diye açık acik söylerim. Hasılı politik davranıp böyle bir saçma sapan şeyleri üzerinize alınmamalı çocuk istiyoruz da olmuyor gibi bir lafı asla ağzına vermemelisiniz

Çok kalmış vs onlar sıkıntı da ettiği lafta birşey yok sanki

Yani yurtdışına gitmeden evlenseydin çocukların büyürdü demesi sizinle ilgili değil oğlu ile ilgili

Siz yurtdışına girseniz eşiniz sizi beklese vs alının da ben Kv nin lafında alınacak birşey göremedim

Eşin 36 ise Kv de 60 civarı

Oğluma havlu ver vs demesi falan bana garip gelmedi böyle Kv çok

Siz daha 7 aylık evliyken insanlara cocuk için ugrasıyoruz diyip olmuyor diye yem atarsanız boyle can evınızden vururlar işte[/QUOTE]

esimde sorun var sperm sayisi az ugrasiyoruz derken esimin tedavisi icin demek istemistim bunu bildigi halde sanki yillar once cocugu olacakmista bu zamani beklemesinden olmamis gibi konustu ..

ahaha bizim bir animiz var, arada yaziyorum,

kv benden bir tencere istedi,o da en ust rafta mutfakta,
hepimiz de mutfktayiz,
iste o bana dedi, ben de esime dedim (esimin boyu uzun, zorlanmadan alabilecek),
kayinvalide keklik gibi sicradi valla sandalyenin ustune, dur ben alirim dedi,
aldi yapti isini

bu dunyaya erkek gelmek varmis be dedim ben de

neyse isin sakasi bir yana, ben de cok abarti bir soz olarak dusunmedim,
ama ziyaretin uzununun da illa bir yerden sikintisi cikiyor iste.

Ben tam lanse edemedim farkindayim bu konu baska birinin konusu olsa inanin bende boyle soylerdim sanirim yaziya tam dokeMedim

Maksimum 1 hafta kalsa ne benim tammulum nede onun ki bitecekti 18 gun +7 inanin aliskin degilim calismiyorum ayni evin icinde cok sikinti. Bazen insan annesiyle bile tartisiyor ..kaldiki kayinvalide

Kis gunu kesinlikle misafir cekilmiyor cok haklisiniz heleki 26 gunluk bir misafir

Ya bastan cevap vereceksiniz herkes en bastan haddini bilecek ...esimin hatri icin susamam valla.. onlar ogullarinin hatri icin sussunlar beni altan alsinlar madem oyleyse.

Ya bastan cevap vereceksiniz herkes en bastan haddini bilecek ...esimin hatri icin susamam valla.. onlar ogullarinin hatri icin sussunlar beni altan alsinlar madem oyleyse.
Aptalligi orda yaptim ilkkez basima geldi sanirim bu bana ders oldu birdaha boylr bir durumda burdaki tavsiyleri kesinlikle kale alican susmucam zaten amacimda sizde. Akil almakti

Aptalligi orda yaptim ilkkez basima geldi sanirim bu bana ders oldu birdaha boylr bir durumda burdaki tavsiyleri kesinlikle kale alican susmucam zaten amacimda sizde. Akil almakti
Hata sizde... Adam annesini görmek istese gider ziyaret eder. Siz tutup götürmüşsünüz, bu da yetmemiş peşinize takılıp gelmiş,yetmemiş kaç gündür sizde ve hâla kalmaya devam ediyor. Bence tahammül sınırlarınızı bu kadar zorlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…