- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Manolyatek
-
Benim kayınvalidem ve esimin buyuk babası aileme ve bana farklı zamanlarda tekrarlayarak "kızınız çok sansli...bizim oglumuzla evleniyor" demişlerdi. İki insan görunce nasıl simaracaklarini bilemeyip saçmalamaktan öteye gidemiyorlar işte
10 yıllık bi ev hanımı oalrak yazıyım simdi susarsan cok üzlürsün seninki iyiligi haketmiyo zaten sende hata ampul degistir havlu ver dediginde ne yaptın hayırdır kaynanan 36 yasında adamın usagı degilim ben diyemedin mi sen bu kafayla cok cekersin git kavga et te gitsin evine kıs günü misafir hic cekilmezİyi geceler kk hanimlari , benimde burda ilk derdim kayinvalidem ... lutfen objektif bakarak konuma yorum yapmanizi rica ediyorum .. zira ben kafayi yemek uzereyimm
Evleneli 7 ay oldu .. Esimi seviyorum esimle arasira ufak tefek tartismalarimiz
her yeni evlilerde oldugu gibi bizdede oluyor .. Birsekilde asiyoruz sorunlari buyumeden coZuyoruz..
Gelelim kayinvalideme , kayinvalidemle oturdugumuz sehirler farkli 4 saat uzaklikta oturuyoruz .. en son kurban bayraminda onunda orda olma sebebiyle memlekette gorusmustuk 11 gun tatili dizinin dibinde gecirdim Allah’in daginda televiZyonsuz telefonsuz hicbir iletisim olmamasina rahmen sesimi cikarmadim esimi uzmemek icin katlandim ...aradan gecen 3 ayda annesi devamli arayip nezaman gelicen dedikce esim hep erteledi hep suzaman bu zaman deyip gecistirdi ... En son esime ayarla islerini gidelim 2 gun kadinin gonlu olsun ozledi seni dedim ... gittik 4 gun kaldik yaninda iyi guzel derken donmemize yakin bende sizinle gelicem biraz oglumun yaninda kalicam donerkende diger oglunun bizim oldugumuz sehirde isi varmis onunla donucem dedi.. Bizimle geldi oldugumuz sehirde tanidigi nekdar akrabasi varsa hergune bir plan yapip hergunu degerlendirdi .. bu degerlendirmeyese benide katti esim bu plan icin araba kiraladi 5 gun bi sehirin tum ilcelerini gezdirdim istedigi heryere goturdum .. Ayaginda problem vardi doktorlara tasidim ama keske yapmasaydim ...Ben bunlari onun gonlu olsun diye yaptim istemeyerek tanimadigim insanlarin evine gitmek zorunda kaldim
Kayinvalidem beni gelini degilde oglunun Hizmetcisi goruyor ..tamam her anne erkek evlada duskundur ama bu beni cildirtiyo ampul kesti o yapmazin sen degistir dus alicak havlusunu ver
Ayakkabilarini disarda cikarmis onlari git al onlar sabah buz olur daha aklima gelmeyen bussuru sey bunlari kendi yapabilir bu kadar simartma bunlari ya
.. Benim esim 36 yasinda ben 30 yasindayim cocuk istiyoruz 7 aylik evliyiz deniyoruz henuz olmadi esimin universiteden sonra is hayati yurt disinda gecmis 7 yil yurt disinda calismis biz evlenmeden 4 yil once donus yapmis ... rahmetli kayinbabam hep bir torun istemis olmeden nasip olmamis gormek .. hem benim ailem hem esimin ailesi hep bizden bir torun bekliyorlar bende cok cok istiyorum bi evladim olsun ... insallah olur ...
İcimi sikan olay pazar gunu oldu esim evde ise gitmedi hep beraber otururken tv de bir bebek gordu ve sunlari soyledi Oglummm keske yurtdisina gitmeseydinde evlenseydin simdi ilkokula giden cocuklarin olcakti... Ben sok oldum kafami salladim sadece sasirdim soyledigine .. esim sadece hayirlisi boyleymis anne dedi benim uzuldugumu anlayip annesine kizar gibi esimin lafindan sonra tekrar ayni seyi soyledi esimde sesinin tonunu degistirerek hayirlisi dedim anne diyo .. ben kirildim
Uzuldum agladim surat yaptim ama gidipte sen neden boyle dedin demedim ..simdi ogluna bana bilet al ben gidicem der esim uzulur diye sustum
Ertesi gun kahvaltidan sonra bana seslendi surat yaptigimi anlayip sen neden bana egri bakiyosun benden igrenir gibi suratini buzuyosun dedi .. misafir diye ses etmedim bise yok sen yanlis anladin dedim biseyim yok dedim .. tartisma olcak bu konu ustune madem bende actim agzimi soyledim sen beni gelinin olarak benimsemedin oglun benle evli oldugu halde 10 yil once evlenseydin keskede cocuklarin ilkokula giderdi diyosun benim yanimda yaparim tabi surat nasil boyle birsey soylersin karisinin yaninda dedim .. kadinin bana cevabi o benim oglum ben oglum icin soyledim gec kaldi baba olmak icin demezmi ..oglun benle evli ve biz yeni evlendik cocuk icinde ugrasiyoruz beni neden hice saydin bunlari soylerken dedim .. ben seni almadim oglum seni aldi oglum sevdi aldi falann degisik degisik laflar .. ya tamam dedim vurdum kapiyi ciktim odama ... konuyu bidaha acamadi
Hala iyi bakmiyorum konusmuyorum
5 gunlugune geldigi evimize 18 gun oldu gitmedi ve 7 gun daha burdaymis ... sayili gun deyip disimi sikiyorum Allahim bana yardim etsin ..
teprik ederim sizi duygularıma tercüman olmussunuzAhh bunlar varya şeytanın yeryüzü şubesi. Asla demek ıstedıklerı şeyi kastetmezler. Hep sen yanlış anlamışsındır. Abartıyorsundur ve onlar hep iyi niyetli zavallı yaşlı ve yalnız kadındır. Biz fesat oluruz laf soktu anlarız ve hep saygısızızdır. Onlar hep iyiliğimiz için söylerler biz kötü niyetliyiz canım
Siz daha 7 aylık evliyken insanlara cocuk için ugrasıyoruz diyip olmuyor diye yem atarsanız boyle can evınızden vururlar işteİyi geceler kk hanimlari , benimde burda ilk derdim kayinvalidem ... lutfen objektif bakarak konuma yorum yapmanizi rica ediyorum .. zira ben kafayi yemek uzereyimm
Evleneli 7 ay oldu .. Esimi seviyorum esimle arasira ufak tefek tartismalarimiz
her yeni evlilerde oldugu gibi bizdede oluyor .. Birsekilde asiyoruz sorunlari buyumeden coZuyoruz..
Gelelim kayinvalideme , kayinvalidemle oturdugumuz sehirler farkli 4 saat uzaklikta oturuyoruz .. en son kurban bayraminda onunda orda olma sebebiyle memlekette gorusmustuk 11 gun tatili dizinin dibinde gecirdim Allah’in daginda televiZyonsuz telefonsuz hicbir iletisim olmamasina rahmen sesimi cikarmadim esimi uzmemek icin katlandim ...aradan gecen 3 ayda annesi devamli arayip nezaman gelicen dedikce esim hep erteledi hep suzaman bu zaman deyip gecistirdi ... En son esime ayarla islerini gidelim 2 gun kadinin gonlu olsun ozledi seni dedim ... gittik 4 gun kaldik yaninda iyi guzel derken donmemize yakin bende sizinle gelicem biraz oglumun yaninda kalicam donerkende diger oglunun bizim oldugumuz sehirde isi varmis onunla donucem dedi.. Bizimle geldi oldugumuz sehirde tanidigi nekdar akrabasi varsa hergune bir plan yapip hergunu degerlendirdi .. bu degerlendirmeyese benide katti esim bu plan icin araba kiraladi 5 gun bi sehirin tum ilcelerini gezdirdim istedigi heryere goturdum .. Ayaginda problem vardi doktorlara tasidim ama keske yapmasaydim ...Ben bunlari onun gonlu olsun diye yaptim istemeyerek tanimadigim insanlarin evine gitmek zorunda kaldim
Kayinvalidem beni gelini degilde oglunun Hizmetcisi goruyor ..tamam her anne erkek evlada duskundur ama bu beni cildirtiyo ampul kesti o yapmazin sen degistir dus alicak havlusunu ver
Ayakkabilarini disarda cikarmis onlari git al onlar sabah buz olur daha aklima gelmeyen bussuru sey bunlari kendi yapabilir bu kadar simartma bunlari ya
.. Benim esim 36 yasinda ben 30 yasindayim cocuk istiyoruz 7 aylik evliyiz deniyoruz henuz olmadi esimin universiteden sonra is hayati yurt disinda gecmis 7 yil yurt disinda calismis biz evlenmeden 4 yil once donus yapmis ... rahmetli kayinbabam hep bir torun istemis olmeden nasip olmamis gormek .. hem benim ailem hem esimin ailesi hep bizden bir torun bekliyorlar bende cok cok istiyorum bi evladim olsun ... insallah olur ...
İcimi sikan olay pazar gunu oldu esim evde ise gitmedi hep beraber otururken tv de bir bebek gordu ve sunlari soyledi Oglummm keske yurtdisina gitmeseydinde evlenseydin simdi ilkokula giden cocuklarin olcakti... Ben sok oldum kafami salladim sadece sasirdim soyledigine .. esim sadece hayirlisi boyleymis anne dedi benim uzuldugumu anlayip annesine kizar gibi esimin lafindan sonra tekrar ayni seyi soyledi esimde sesinin tonunu degistirerek hayirlisi dedim anne diyo .. ben kirildim
Uzuldum agladim surat yaptim ama gidipte sen neden boyle dedin demedim ..simdi ogluna bana bilet al ben gidicem der esim uzulur diye sustum
Ertesi gun kahvaltidan sonra bana seslendi surat yaptigimi anlayip sen neden bana egri bakiyosun benden igrenir gibi suratini buzuyosun dedi .. misafir diye ses etmedim bise yok sen yanlis anladin dedim biseyim yok dedim .. tartisma olcak bu konu ustune madem bende actim agzimi soyledim sen beni gelinin olarak benimsemedin oglun benle evli oldugu halde 10 yil once evlenseydin keskede cocuklarin ilkokula giderdi diyosun benim yanimda yaparim tabi surat nasil boyle birsey soylersin karisinin yaninda dedim .. kadinin bana cevabi o benim oglum ben oglum icin soyledim gec kaldi baba olmak icin demezmi ..oglun benle evli ve biz yeni evlendik cocuk icinde ugrasiyoruz beni neden hice saydin bunlari soylerken dedim .. ben seni almadim oglum seni aldi oglum sevdi aldi falann degisik degisik laflar .. ya tamam dedim vurdum kapiyi ciktim odama ... konuyu bidaha acamadi
Hala iyi bakmiyorum konusmuyorum
5 gunlugune geldigi evimize 18 gun oldu gitmedi ve 7 gun daha burdaymis ... sayili gun deyip disimi sikiyorum Allahim bana yardim etsin ..
Çok kalmış vs onlar sıkıntı da ettiği lafta birşey yok sanki
Yani yurtdışına gitmeden evlenseydin çocukların büyürdü demesi sizinle ilgili değil oğlu ile ilgili
Siz yurtdışına girseniz eşiniz sizi beklese vs alının da ben Kv nin lafında alınacak birşey göremedim
Eşin 36 ise Kv de 60 civarı
Oğluma havlu ver vs demesi falan bana garip gelmedi böyle Kv çok
Ben tam lanse edemedim farkindayim bu konu baska birinin konusu olsa inanin bende boyle soylerdim sanirim yaziya tam dokeMedimÇok kalmış vs onlar sıkıntı da ettiği lafta birşey yok sanki
Yani yurtdışına gitmeden evlenseydin çocukların büyürdü demesi sizinle ilgili değil oğlu ile ilgili
Siz yurtdışına girseniz eşiniz sizi beklese vs alının da ben Kv nin lafında alınacak birşey göremedim
Eşin 36 ise Kv de 60 civarı
Oğluma havlu ver vs demesi falan bana garip gelmedi böyle Kv çok
Maksimum 1 hafta kalsa ne benim tammulum nede onun ki bitecekti 18 gun +7 inanin aliskin degilim calismiyorum ayni evin icinde cok sikinti. Bazen insan annesiyle bile tartisiyor ..kaldiki kayinvalideahaha bizim bir animiz var, arada yaziyorum,
kv benden bir tencere istedi,o da en ust rafta mutfakta,
hepimiz de mutfktayiz,
iste o bana dedi, ben de esime dedim (esimin boyu uzun, zorlanmadan alabilecek),
kayinvalide keklik gibi sicradi valla sandalyenin ustune, dur ben alirim dedi,
aldi yapti isini
bu dunyaya erkek gelmek varmis be dedim ben de
neyse isin sakasi bir yana, ben de cok abarti bir soz olarak dusunmedim,
ama ziyaretin uzununun da illa bir yerden sikintisi cikiyor iste.
Kis gunu kesinlikle misafir cekilmiyor cok haklisiniz heleki 26 gunluk bir misafir10 yıllık bi ev hanımı oalrak yazıyım simdi susarsan cok üzlürsün seninki iyiligi haketmiyo zaten sende hata ampul degistir havlu ver dediginde ne yaptın hayırdır kaynanan 36 yasında adamın usagı degilim ben diyemedin mi sen bu kafayla cok cekersin git kavga et te gitsin evine kıs günü misafir hic cekilmez
Maksimum 1 hafta kalsa ne benim tammulum nede onun ki bitecekti 18 gun +7 inanin aliskin degilim calismiyorum ayni evin icinde cok sikinti. Bazen insan annesiyle bile tartisiyor ..kaldiki kayinvalide
Aptalligi orda yaptim ilkkez basima geldi sanirim bu bana ders oldu birdaha boylr bir durumda burdaki tavsiyleri kesinlikle kale alican susmucam zaten amacimda sizde. Akil almaktiYa bastan cevap vereceksiniz herkes en bastan haddini bilecek ...esimin hatri icin susamam valla.. onlar ogullarinin hatri icin sussunlar beni altan alsinlar madem oyleyse.
Hata sizde... Adam annesini görmek istese gider ziyaret eder. Siz tutup götürmüşsünüz, bu da yetmemiş peşinize takılıp gelmiş,yetmemiş kaç gündür sizde ve hâla kalmaya devam ediyor. Bence tahammül sınırlarınızı bu kadar zorlamayın.Aptalligi orda yaptim ilkkez basima geldi sanirim bu bana ders oldu birdaha boylr bir durumda burdaki tavsiyleri kesinlikle kale alican susmucam zaten amacimda sizde. Akil almakti
Istısnalar harıc genelı boyle demekki canım. Bi bizde yok böyle ınsanım huzurunu bozan manyak ruhlarteprik ederim sizi duygularıma tercüman olmussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?