Kaynanama eğri ve igrenerek bakmisim

Daha duzgun okuyup anlayamadiginiz bir cumle hakkinda boylesi kesin yargiya varmak cok dehset verici ne yazdiginizi bidaha donup okuyun yazik gunah insanlar burayi okuyor azicik yumusak olun lutfen hayatindan sadece kucuk bir kesit dinlediginiz onuda yanlis anladiginiz bir konu nasil boyle konusabiliyorsunuz.

Orda bahsettigi kadinin kendi ayakkabisi degil esinin ayakkabisi adam disarda cikarmis kv de git iceri al sabaha soguk olmasin demis.

Ayakta alkisliyorum sizi gercekten akli basinda nadir yorumlardan. Insanlar kadincagi resmen linc ettiler. Bilmem kac yasinda oyle gormus oyle yetismis bir kadin icin dusmanlik ilan ettiler. Umarim konu sahibi sizin mesajlari da sikkate alir

7 aylık evli çiftin yanında ne işi var, tatil yapıp hizmetini gördürüyor aklı sıra. Eşin de üzülecekse üzülsün, 18 gün ne yaa, iyi alıştırmışsınız .

Ben eşinizde sıkıntı gördüm, kvdenizde değil esasen. Kvler genelde patavatsız laflar ederler, annesini susturmak kişiye düşer. Eşiniz gerekli cevabı verememiş bana kalırsa. Kaldı ki, eski insanlar cidden geri kafalı ve yeni kuşağı hiç anlamıyorlar. Şimdi eşin duşa gireceği zaman kv "kalk havlu ver." diyorsa, sizin de "koca adam anne, kendisi alır." diyebilmeniz lazım. Buna alınan eş de alınsın. Benim eşim böyle bir durumda benden asla beklentiye girmez mesela, kalkmaya yeltensem otur der. Kv üzerinize gelmiş ama eşiniz olayı dengeleyemediğinden siz daha çok dolmuşsunuz. Fikirleri söylemek için illa kavga etmeye, kırmaya gerek yok. Kv'den farklı düşünüyorsanız, o an söyleyin. Ben şimdiye kadar hep öyle yaptım ve hiç de pişman olmadım.

Kayinvalidenin bu lafı kurnazlikla...seni üzmek için söylemedigini ama biraz patavatsız bir yapısı olduğunu düşündüm.Sonrasinda seni ben mi istedim,oğlum istedi lafı da bunu destekliyor.Olaylar sıcağı sıcağınayken trip atmadan direk düşüncelerini saygı çerçevesinde söylersen daha az uzulecegin bir ilişki biçimi kurabilirsiniz.

Bu kadar iyi olmak zorunda değilsin
Olma
insanlar hak etmıyor cunku
iyi olunca seni afedersin salak sanıyorlar

bundan sonra mesafeli ol kv ile ama esıne cok bellı etme bu durumu.

İyyyy ne iğrenç seyler ya dengesız . Inan benımkıde oyle belkıde daha kötü . Ben 5 sene çektim by kadından en son sınır krızı gecırıp agzıkma gelenı saydım tum baglarımı kopardım. Inan kı huzur diye bırsey varmış yenı ögrendim. Darısı basına insallah.

Kesinlikle katılıyorum. Ezilen/sessiz olan hep daha fazla ezilir. Bunun istisnası, karşı taraf tarafından 'masallah onca olaya hala bize kötü söz etmedi' denileni yok ve asla olamaz. Çünkü yapan hep kendini haklı görür.
O yüzden tek çare susup kalmamak, gerektiği zaman gereken cevabı vermek.
Benim annem de bu şekilde,asla sozunu esirgemez
herkese esip gurleyenler ona bulaşmıyor bile :))

Sizin başınız bu kayınvalide ile çok ağrır.
"oğlum istedi aldı" cümlesinden belli zaten nasıl bir tiynette olduğu.
İnşallah eşiniz açısından yüzünüz güler, yoksa daha çok tartışma ve sürtüşmeleriniz olur.
Allah yardımcınız olsun.

Sıkıntı nerde biliyor musun bebeğim diyosun ya '' sustum '' işte sorun burda.
Erkek arkadaşımın annesi tam bir cadıdır, benden de haz etmez erkek arkadaşımın ilk eşini çok sevdiğinden..
Yürüyen despot görmeniz lazım... Ama bana söker mi ?
Saçmaladığı,haddini aştığı her an, kendi ailemin yanında da onun çevresi yanında da saygısızlık etmeden tıktım ağzına lafı, cevabını aldı oturdu. Şimdi bana yapamıyo , nadiren yeltense de karşılığını muhakkak veriyorum.
Kimse kimseye üstünlük taslayamaz yok öyle bi dünya ya. Ya insan gibi davran ya da'' OĞLUNU DA AL GİT '' :)

5 aylık evliyim, kayınvalidem benden 1.5 saat uzakta oturuyor, annemin de tam dibindeyim. Benim kayınvalide de çok zorladı zamanında aldım eşimi karşıma hayatım bak olmuyor biz böyle bir evlilik yürütmeyi başaramayız, ya sınırımızı çizelim ya da sonradan pişman olalım sen seç. Annem bile dibinde olduğum halde bana nadiren gelir sohbet ederiz, yemek yeriz sonra gider, kendi de rahat etmiyor çünkü. Yeni evlisiniz olmaz diyor. Eşinizle konuşun, siz köle değil karısısınız. Ayakkabıyı al, havlu ver, çay koy, gezdir beni bilmem ne... Olmaz. Olmamalı. Ama bırakın eşiniz anlatsın çünkü onun annesi. Kadın böyle konuşursa duymayın, kesinlikle duymayın hiiiiç gerek yok. Ne kendinizi ne de eşinizi yormayın bu konuda.

Ahh keske canım benım. Bızım evler ayrı ama ulkeler ayrı olsa da ordan bıle yeter kendı yapamasa haberı gelıyo ya oyle de yetebılıyo kadın

Beterin beterini söyleyim mi size kızlar;
eşimle nişanlıyız o zamanlar eşimin tarafı anneme biz bu zamana kadar (27 ) oğlumuza çok kız bulduk da o istemedi illa kendim bulcam dedi demişlerdi. Dünüre bu denir mi Allah aşkına. Sinirlendim bak yine

Ben kYnananizin söylediğin de kötü birşey gormedim yani zamanında evllenseydin şimdiye büyük çocukların var demek istemiş neden alindi iz anlamadım.

Ahh keske canım benım. Bızım evler ayrı ama ulkeler ayrı olsa da ordan bıle yeter kendı yapamasa haberı gelıyo ya oyle de yetebılıyo kadın
Onunla ilgili herseye kulagını tıka hayatım duyma gorme onu kendı öapında eğlensın. Cevrendekılerı tembıhle bana onlarla ılgılı haber verme yorum yapma de bu kadar.

Bunun birde , oglum evli olmasaydida su kizi alsaydim diyen versiyonlari var. Herkes sirada bekliyoduysa niye o yasa kadar bekletiyorlar .
Cok takilma bence ne dediklerini bilmiyorlar .esine desen benim gariban anam iyi niyetle dedi der durur.
Aynisini senin annen damat yanindayken dese olay olur ama kimse bunlari dusunmez..

Kv deniz kisisel olarak size laf carpmak istememis. torun istegini boyle dile getirmis patavatsizca. bosuna gerginlik olmus. bosuna kirilmissiniz ..

Benim kayınvalidem ve esimin buyuk babası aileme ve bana farklı zamanlarda tekrarlayarak "kızınız çok sansli...bizim oglumuzla evleniyor" demişlerdi. İki insan görunce nasıl simaracaklarini bilemeyip saçmalamaktan öteye gidemiyorlar işte

küçük bir olayda kv. içini dökmüş resmen. Çocuk için çok uğraşma derim , eşinin sana olan tavrı ne olacak ona bak sonra düşün derim. Bende oğlunu aldım ama insan kv. desini seçemiyor işte deseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…