- 7 Mayıs 2017
- 126
- 267
- 53
- 32
- Konu Sahibi Manolyatek
-
Daha duzgun okuyup anlayamadiginiz bir cumle hakkinda boylesi kesin yargiya varmak cok dehset verici ne yazdiginizi bidaha donup okuyun yazik gunah insanlar burayi okuyor azicik yumusak olun lutfen hayatindan sadece kucuk bir kesit dinlediginiz onuda yanlis anladiginiz bir konu nasil boyle konusabiliyorsunuz.Valla canım mumkun mertebe boylelerını kapından ıcerı sokma huzursuzluk bundan cıkıyo. Kocana da dıceksın kı sevgılı anan sıcak ayakkabı gıymek ıstıyosa ya ıcerı sen al yada bırak soguk giysin
Ayakta alkisliyorum sizi gercekten akli basinda nadir yorumlardan. Insanlar kadincagi resmen linc ettiler. Bilmem kac yasinda oyle gormus oyle yetismis bir kadin icin dusmanlik ilan ettiler. Umarim konu sahibi sizin mesajlari da sikkate alirBen çok göze batan bi durum göremedim. Kadın “eşinle değilde şununla evlenseydin” dememiş, bebek için söylemiş. Eşim olsa orada “hayırlısı” demezdi, bi ton beni över sonrada iyiki o zaman evlenmemişim derdi. Normali budur yani, eşiniz tepkisiz kalmış.
Üste düşme meseleside aşağı yukarı bütün eski jenerasyonda vardır. Yine eşinizin tavrı önemli. “Yok hayatım ben hallederim” demesi gerekir. Kayınvalide değil yani konu, eşiniz.
Bu kadar iyi olmak zorunda değilsinİyi geceler kk hanimlari , benimde burda ilk derdim kayinvalidem ... lutfen objektif bakarak konuma yorum yapmanizi rica ediyorum .. zira ben kafayi yemek uzereyimm
Evleneli 7 ay oldu .. Esimi seviyorum esimle arasira ufak tefek tartismalarimiz
her yeni evlilerde oldugu gibi bizdede oluyor .. Birsekilde asiyoruz sorunlari buyumeden coZuyoruz..
Gelelim kayinvalideme , kayinvalidemle oturdugumuz sehirler farkli 4 saat uzaklikta oturuyoruz .. en son kurban bayraminda onunda orda olma sebebiyle memlekette gorusmustuk 11 gun tatili dizinin dibinde gecirdim Allah’in daginda televiZyonsuz telefonsuz hicbir iletisim olmamasina rahmen sesimi cikarmadim esimi uzmemek icin katlandim ...aradan gecen 3 ayda annesi devamli arayip nezaman gelicen dedikce esim hep erteledi hep suzaman bu zaman deyip gecistirdi ... En son esime ayarla islerini gidelim 2 gun kadinin gonlu olsun ozledi seni dedim ... gittik 4 gun kaldik yaninda iyi guzel derken donmemize yakin bende sizinle gelicem biraz oglumun yaninda kalicam donerkende diger oglunun bizim oldugumuz sehirde isi varmis onunla donucem dedi.. Bizimle geldi oldugumuz sehirde tanidigi nekdar akrabasi varsa hergune bir plan yapip hergunu degerlendirdi .. bu degerlendirmeyese benide katti esim bu plan icin araba kiraladi 5 gun bi sehirin tum ilcelerini gezdirdim istedigi heryere goturdum .. Ayaginda problem vardi doktorlara tasidim ama keske yapmasaydim ...Ben bunlari onun gonlu olsun diye yaptim istemeyerek tanimadigim insanlarin evine gitmek zorunda kaldim
Kayinvalidem beni gelini degilde oglunun Hizmetcisi goruyor ..tamam her anne erkek evlada duskundur ama bu beni cildirtiyo ampul kesti o yapmazin sen degistir dus alicak havlusunu ver
Ayakkabilarini disarda cikarmis onlari git al onlar sabah buz olur daha aklima gelmeyen bussuru sey bunlari kendi yapabilir bu kadar simartma bunlari ya
.. Benim esim 36 yasinda ben 30 yasindayim cocuk istiyoruz 7 aylik evliyiz deniyoruz henuz olmadi esimin universiteden sonra is hayati yurt disinda gecmis 7 yil yurt disinda calismis biz evlenmeden 4 yil once donus yapmis ... rahmetli kayinbabam hep bir torun istemis olmeden nasip olmamis gormek .. hem benim ailem hem esimin ailesi hep bizden bir torun bekliyorlar bende cok cok istiyorum bi evladim olsun ... insallah olur ...
İcimi sikan olay pazar gunu oldu esim evde ise gitmedi hep beraber otururken tv de bir bebek gordu ve sunlari soyledi Oglummm keske yurtdisina gitmeseydinde evlenseydin simdi ilkokula giden cocuklarin olcakti... Ben sok oldum kafami salladim sadece sasirdim soyledigine .. esim sadece hayirlisi boyleymis anne dedi benim uzuldugumu anlayip annesine kizar gibi esimin lafindan sonra tekrar ayni seyi soyledi esimde sesinin tonunu degistirerek hayirlisi dedim anne diyo .. ben kirildim
Uzuldum agladim surat yaptim ama gidipte sen neden boyle dedin demedim ..simdi ogluna bana bilet al ben gidicem der esim uzulur diye sustum
Ertesi gun kahvaltidan sonra bana seslendi surat yaptigimi anlayip sen neden bana egri bakiyosun benden igrenir gibi suratini buzuyosun dedi .. misafir diye ses etmedim bise yok sen yanlis anladin dedim biseyim yok dedim .. tartisma olcak bu konu ustune madem bende actim agzimi soyledim sen beni gelinin olarak benimsemedin oglun benle evli oldugu halde 10 yil once evlenseydin keskede cocuklarin ilkokula giderdi diyosun benim yanimda yaparim tabi surat nasil boyle birsey soylersin karisinin yaninda dedim .. kadinin bana cevabi o benim oglum ben oglum icin soyledim gec kaldi baba olmak icin demezmi ..oglun benle evli ve biz yeni evlendik cocuk icinde ugrasiyoruz beni neden hice saydin bunlari soylerken dedim .. ben seni almadim oglum seni aldi oglum sevdi aldi falann degisik degisik laflar .. ya tamam dedim vurdum kapiyi ciktim odama ... konuyu bidaha acamadi
Hala iyi bakmiyorum konusmuyorum
5 gunlugune geldigi evimize 18 gun oldu gitmedi ve 7 gun daha burdaymis ... sayili gun deyip disimi sikiyorum Allahim bana yardim etsin ..
İyyyy ne iğrenç seyler ya dengesız . Inan benımkıde oyle belkıde daha kötü . Ben 5 sene çektim by kadından en son sınır krızı gecırıp agzıkma gelenı saydım tum baglarımı kopardım. Inan kı huzur diye bırsey varmış yenı ögrendim. Darısı basına insallah.Keske bende gorusmesem allahım ne kadaf mutlu olurdum anlatamam. Her dk laf sokma mıllete karsı bızı kucuk dusurme boş boş konusup asap bozma ve sureklı otekı gelınını anlatma (kadın suan baskasıyla evlı ve o adamdan bir oğlu oldu,kaynımın karısı) sürekli ama sürekli onu anlatmalar. Hayır ona yaptıgın her detayı bana anlatmak zorundamısın ustelık bana yapmadıgın halde. Kımbılır onada ne dengesızlıkler yaptıda kadın 1senede baskasıyla evlendı kocası ölünce. Benımkının de kocası ölmüş oğlunu kocası gibi görüyo. Saçımı kestıreyım mı dıye sorar hangı renk kazak alayım dıye sorar hatta gecen seneye kadar ona gıttıgımızde nerde yatacagını bıle soruyodu ona göre yatak acacakmıs gerızekalı kadın. Evınde 2 yatak odası var cıft kısılık yataklı. Yanı benımle mı yatacaksın yoksa karınla mı demeye getırıyo. Esımde hep tersle dı bu nasıl soru dıye. Evde tek basına kalıyo bız gıdınce odanın kapısını aralık bırakın tansıyonum oynarsa seslensem duymucaksınız dıyodu. Gece banyo yapmayın valla banyo çok buhar oluyo havalandırmıyosunuzda dıyodu. Ayy boyle bunun gıbı neler neler ben bı anlatsam resmen roman olur
Kesinlikle katılıyorum. Ezilen/sessiz olan hep daha fazla ezilir. Bunun istisnası, karşı taraf tarafından 'masallah onca olaya hala bize kötü söz etmedi' denileni yok ve asla olamaz. Çünkü yapan hep kendini haklı görür.Hani su misafir dedim sustum, kocam üzülmesin dedim sustumla başlayan cumleleriniz var ya, iste tum sorunların kaynağı tam da orası ..
Bir kere anne çocuk mu bu adam kendisi yapar veya patavatsizligi karsisinda yok artık anne, benim evimde beni mi yok sayıyorsun deseniz bunlar bu kadar yuz bulmayacak
Ahh keske canım benım. Bızım evler ayrı ama ulkeler ayrı olsa da ordan bıle yeter kendı yapamasa haberı gelıyo ya oyle de yetebılıyo kadınİyyyy ne iğrenç seyler ya dengesız . Inan benımkıde oyle belkıde daha kötü . Ben 5 sene çektim by kadından en son sınır krızı gecırıp agzıkma gelenı saydım tum baglarımı kopardım. Inan kı huzur diye bırsey varmış yenı ögrendim. Darısı basına insallah.
İyi geceler kk hanimlari , benimde burda ilk derdim kayinvalidem ... lutfen objektif bakarak konuma yorum yapmanizi rica ediyorum .. zira ben kafayi yemek uzereyimm
Evleneli 7 ay oldu .. Esimi seviyorum esimle arasira ufak tefek tartismalarimiz
her yeni evlilerde oldugu gibi bizdede oluyor .. Birsekilde asiyoruz sorunlari buyumeden coZuyoruz..
Gelelim kayinvalideme , kayinvalidemle oturdugumuz sehirler farkli 4 saat uzaklikta oturuyoruz .. en son kurban bayraminda onunda orda olma sebebiyle memlekette gorusmustuk 11 gun tatili dizinin dibinde gecirdim Allah’in daginda televiZyonsuz telefonsuz hicbir iletisim olmamasina rahmen sesimi cikarmadim esimi uzmemek icin katlandim ...aradan gecen 3 ayda annesi devamli arayip nezaman gelicen dedikce esim hep erteledi hep suzaman bu zaman deyip gecistirdi ... En son esime ayarla islerini gidelim 2 gun kadinin gonlu olsun ozledi seni dedim ... gittik 4 gun kaldik yaninda iyi guzel derken donmemize yakin bende sizinle gelicem biraz oglumun yaninda kalicam donerkende diger oglunun bizim oldugumuz sehirde isi varmis onunla donucem dedi.. Bizimle geldi oldugumuz sehirde tanidigi nekdar akrabasi varsa hergune bir plan yapip hergunu degerlendirdi .. bu degerlendirmeyese benide katti esim bu plan icin araba kiraladi 5 gun bi sehirin tum ilcelerini gezdirdim istedigi heryere goturdum .. Ayaginda problem vardi doktorlara tasidim ama keske yapmasaydim ...Ben bunlari onun gonlu olsun diye yaptim istemeyerek tanimadigim insanlarin evine gitmek zorunda kaldim
Kayinvalidem beni gelini degilde oglunun Hizmetcisi goruyor ..tamam her anne erkek evlada duskundur ama bu beni cildirtiyo ampul kesti o yapmazin sen degistir dus alicak havlusunu ver
Ayakkabilarini disarda cikarmis onlari git al onlar sabah buz olur daha aklima gelmeyen bussuru sey bunlari kendi yapabilir bu kadar simartma bunlari ya
.. Benim esim 36 yasinda ben 30 yasindayim cocuk istiyoruz 7 aylik evliyiz deniyoruz henuz olmadi esimin universiteden sonra is hayati yurt disinda gecmis 7 yil yurt disinda calismis biz evlenmeden 4 yil once donus yapmis ... rahmetli kayinbabam hep bir torun istemis olmeden nasip olmamis gormek .. hem benim ailem hem esimin ailesi hep bizden bir torun bekliyorlar bende cok cok istiyorum bi evladim olsun ... insallah olur ...
İcimi sikan olay pazar gunu oldu esim evde ise gitmedi hep beraber otururken tv de bir bebek gordu ve sunlari soyledi Oglummm keske yurtdisina gitmeseydinde evlenseydin simdi ilkokula giden cocuklarin olcakti... Ben sok oldum kafami salladim sadece sasirdim soyledigine .. esim sadece hayirlisi boyleymis anne dedi benim uzuldugumu anlayip annesine kizar gibi esimin lafindan sonra tekrar ayni seyi soyledi esimde sesinin tonunu degistirerek hayirlisi dedim anne diyo .. ben kirildim
Uzuldum agladim surat yaptim ama gidipte sen neden boyle dedin demedim ..simdi ogluna bana bilet al ben gidicem der esim uzulur diye sustum
Ertesi gun kahvaltidan sonra bana seslendi surat yaptigimi anlayip sen neden bana egri bakiyosun benden igrenir gibi suratini buzuyosun dedi .. misafir diye ses etmedim bise yok sen yanlis anladin dedim biseyim yok dedim .. tartisma olcak bu konu ustune madem bende actim agzimi soyledim sen beni gelinin olarak benimsemedin oglun benle evli oldugu halde 10 yil once evlenseydin keskede cocuklarin ilkokula giderdi diyosun benim yanimda yaparim tabi surat nasil boyle birsey soylersin karisinin yaninda dedim .. kadinin bana cevabi o benim oglum ben oglum icin soyledim gec kaldi baba olmak icin demezmi ..oglun benle evli ve biz yeni evlendik cocuk icinde ugrasiyoruz beni neden hice saydin bunlari soylerken dedim .. ben seni almadim oglum seni aldi oglum sevdi aldi falann degisik degisik laflar .. ya tamam dedim vurdum kapiyi ciktim odama ... konuyu bidaha acamadi
Hala iyi bakmiyorum konusmuyorum
5 gunlugune geldigi evimize 18 gun oldu gitmedi ve 7 gun daha burdaymis ... sayili gun deyip disimi sikiyorum Allahim bana yardim etsin ..
Onunla ilgili herseye kulagını tıka hayatım duyma gorme onu kendı öapında eğlensın. Cevrendekılerı tembıhle bana onlarla ılgılı haber verme yorum yapma de bu kadar.Ahh keske canım benım. Bızım evler ayrı ama ulkeler ayrı olsa da ordan bıle yeter kendı yapamasa haberı gelıyo ya oyle de yetebılıyo kadın
Benim kayınvalidem ve esimin buyuk babası aileme ve bana farklı zamanlarda tekrarlayarak "kızınız çok sansli...bizim oglumuzla evleniyorBeterin beterini söyleyim mi size kızlar;
eşimle nişanlıyız o zamanlar eşimin tarafı anneme biz bu zamana kadar (27 ) oğlumuza çok kız bulduk da o istemedi illa kendim bulcam dedi demişlerdi. Dünüre bu denir mi Allah aşkına. Sinirlendim bak yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?