• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama bu lafı yedirmeliyim ....

Kimse,kimseyi avutmasın akrabanla uğraşmak daha zor nasılsa öyle böyle anlaşmazlıklar çıkıyor

ne güzel benimde çevremde var böyle örnekler sonradan bütünleşen gelin kaynanalar ama biz koptukça kopuyoruz.bizim ailede gelin diye bişey yoktur aile vardır yıllarcada özendim kaynanasını alıp dolaşan kuzenlerime çok zor gorunuyo ama içimizdeki kırgınlıklar düzelmiycek olsada en azından ağız tadıyla gıdıp gelelım istiyorum

Benim yengem ile biz abla kardeş gibiyiz,şükür aramızda hiç sorun yok, Ama eşimin kardeşi ile de Annesi ile olduğum gibi gayet mesafeliyim. Bundan sonra bana ağızlarıyla kuş tutsalar umrumda değiller, ve gözümde de zerre kadar değerlerleri yok.Yani diğer yorumlarda bir arkadaşın dediği gibi, mutluluğun ile onları kıskandır, gerisini boşver, sen gidicen söylicen inkar edecek,yine sen sinir olacaksın, kabul edecek yine sinir olacaksın, eşine de söylemişsin,tekrar konu açılırsa ben çok üzülüyorum böyle şeyler duyduğum zaman de,anlatırken annesine hakaret etme ki eşin ayırt edebilsin, gerisini boşver.Sen mutluluğuma bak.3. Kişileri düşünüp taktığın zaman mutlu olamıyorsun.

arkadaşlar tek sorunumuz bu diilki işte belkıde duğun zamanından berı göz göre göre yalan söylemesını yuzne vurmadım ya hazmedemıyorum onun o yapmacık hallerini 1 kere konuşulsa oda içindekılerı söylese en azından hareketlerıne bı kılıf uydururuz bundan der geçeriz ama.. benımde böyle bi huyum var işte bi sorun olduğunda hiçbişey yokmuş gibi davranılması beniçok rahatsız eder

slm cnm konunu okudum şöyle başliyim eşin ailesinden mesafeli olmandan rahatsız oluyomu oluyosa tatlı dille iza et zarar verişini.eğerde rahatsız olmuyorsa miş mişle hayatını geçirme takma kafana geldiğindede cvp verme hürmet et kendi utansın eşinde bunu görünce sana daha çok değer verir

Yazdıklarınızdan cıkardıgım sonuç : siz kayınvalıdenızden ıntıkam almak ıstıyorsunuz , onu kırmak,yermek ıstıyorsunuz ..
Bunun içinde bırsuru bahanenız var işte..
ama yanlış metodlar bunlar..
Gidin direk yuzune karşı : kayınvalıdenızden rahatsız oldugunuz herseyı anlatın ve beklentılerınızıde soyleyın guzelce..
Ondan sonra hala sıze karşı yanlısı varsa mesafe koyar gorusmezsınız ..
İlla laf yedırme çabasına gırmenıze gerek yok.

Ne güzel esinizle birbirinizi seviyormussunuz.bence bunun üzerine yogunlasin.Sevginiz dahada arttikca anneside gözünüze iyi görünecektir,Eger esiniz sizi sevmeseydi belki anlardim sizi.12 yillik evliyilm.hic mo yanlis sözler oladi bizded de ..ama bu esim icinde gecerli.Bir sekilde idare ediyorsunuz.Sorumluluklarinizi yerine getirin..hayat bir sekilde akip gidiyor...Kayinvalideniz yalanciysa birakin yalaniyla yasasin..ama siz söylemeyin.Cünkü hepimiz kendi yaptiklarimizdan sorumluyuz.Basklarinin yaptigi kötülükler bizi baglamaz..allah biz kendi yaptiklarimizdan hesap vericez..Kayinvalidemizin yaptigindan degillll....

daha yeni evlisiniz , en baştan ortalığı geren siz olmayın. boşu boşuna saçma birşeye takılmışsınız diyelim ki sizi istemedi ne olacak siz amacınıza ulaştınız o da oğluna laf geçirmedi yine siz kazandınız daha uzatmanın anlamı nedir. ileride daha çok yaşanacak olaylarınız olacak o zamana saklayın hıncınızı derim :)

Arkadasim hiiiiiiiiiiiiiiiicccccc laf yetistirme derdine dusme bence... Ha yuzune birsey der sakince verirsin cevabini..

Son derece mesafeli ol bence.. o kadar yeter.. birakne diyorsa desin.. herkes kendi kisiligine uygun hareket etsin

Canım geçmiş gitmiş olay ama insan ister istemez konu kv olunca geçse de gitsede unutamıyor. Eğer illa ki onun bu lafına takıldıysan onun konumuna düşüp laf sokma bence. Böyle bişey diyip demediğini cidden öğrenmek istiyorsan ki dedim de diyebilir buna katlanabileceksen gittiğinde al kv ni bir odaya anne kulağıma böyle laflar geldi aslı var mı de... belki de dememiştir. Hem evlenmeye karar verdiğinizde sevinmeyen insan neden oğluna sarılsın öpsün çok sevindim desin. Bazen cidden çok yakınların bile sırf ara bozmak için bu tür denmemiş lafları dedi gibi gösterbiliyor. Belki kadının günahını alıyorsundur. En güzeli al karşına konuş. Karşılıklı konuşmak içinden çıkılmayan olayları bile düz yola çıkarır. Ben kv için birşey duysam ararım derim anne böyle böyle duydum varmı aslı astarı derim. Bazen laflar o kadar çarpıtılarak geliyor ki, dinlesem o lafları ooooo işin içinden çıkamam.

Valla canım ona ''bu lafı yedirmek istiyorum'' demişsin. Kendince haklı sebeplerinde var. Ama bunun en güzel yanıtı eşinle mutlu olmak bana göre. Gerisinide kaale alma. İstememişse istememiş. Eşinle mutlumusun sen ona bak bence. Bunlara takılırsan haaytı hem kendine hemde eşine hayatı zehir edersin. Hiç kaale alma bence..

Back