• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam!

Sen bastan karismasi icin eline koz vermissin ayni evde oturalim demekle cok gicik bi kadin olsa bunu kullanip tamam derdi bence ne guzel olmaz evinizi ayirin demis

esyalarida sorarsan fikir beyan eder disardan birisi olarak biz bile yapiyoruz bunu

ama kaynanana katiliyorum canim set ustu ve mini firin :)

bu kızın konularından gına geldi ya cevap zaten vermeyecem sadece konuya şöyle baktım anladım ki klasik amenede konuları

Canım önceki konularını da biliyorum ve o zaman da fikrimi yazmıştım. Ancak artık diyebileceğim tek birşey var, ne yazık ki senin burada daha çok konularını göreceğiz :50: Tabi ki gönül ister, iyi ol, mutlu ol, biz dediğimizden utanalım. Ama sen benim kanaatimce göz göre göre kendini ateşe atıyorsun, ne yazık ki nişanlında ve ailesinde, fırından, gelinlikten, eşyadan, vesaireden daha ciddi problemler var :50:

konu sahibesi istedigi kadar konu acabilir
neden bu kadar gerildiniz arkadaslar?
(ilk yorum yapan kisi mesela bu konuya
sanki -sidetli acilar icinde- hirsini cikartmak ister gibi cevap vermis )
hayatinizin ortasina oturmus gibi
yada metroda bes kisili yere oturmus gibi soyleniyorsunuz )))
uslupsuzluk yapmiyor sonucta *++++++++---

daha genc tecrubesiz pembe gozluklu bir kardesimiz
sykylip bunalip buraya yaziyor
kendince birseyler buyutuyor hakli-haksiz olarak
sonucta dogru adreste "derdim var" bolumune yaziyor
yanlis nerde?
yorum yazip yazmamak bize kalmis
laf anlamiyorsa yanlislarda diretiyorsa ona kalmis
mutlu olmasini dilemekten baska bir sey gelmez elimizden
haa birde abla yada daha tecrubeli hemcins olarak
fikir beyan etmekten!

Son düzenleyen: Moderatör:
konu sahibesi istedigi kadar konu acabilir
neden bu kadar gerildiniz arkadaslar?
(ilk yorum yapan kisi mesela bu konuya
sanki -sidetli acilar icinde- hirsini cikartmak ister gibi cevap vermis )
hayatinizin ortasina oturmus gibi
yada metroda bes kisili yere oturmus gibi soyleniyorsunuz )))
uslupsuzluk yapmiyor sonucta *++++++++---

daha genc tecrubesiz pembe gozluklu bir kardesimiz
sykylip bunalip buraya yaziyor
kendince birseyler buyutuyor hakli-haksiz olarak
sonucta dogru adreste "derdim var" bolumune yaziyor
yanlis nerde?
yorum yazip yazmamak bize kalmis
laf anlamiyorsa yanlislarda diretiyorsa ona kalmis
mutlu olmasini dilemekten baska bir sey gelmez elimizden
haa birde abla yada daha tecrubeli hemcins olarak
fikir beyan etmekten!

konu sahıbı tabıkı de ıstedıgı kadar konu acar ama ,

konusuyla da ılgılenmesı gerekır dımı .

amenede bunu sureklı yapıyor ,konuyu acıyor sonra ortalardan yok oluyor .

ortada sadece bızım yorumlarımız kalıyor .hıc bırını okuyup da cevap verme tenezulun de bulunmuyor .

halıyle de tepkısız kalınmıyor duruma .

sonuc da bız ona yardımcı olmak ıcın fıkır vermeye calsııyoruz .eger konu acıyor ıse konusuyla da ılgılenmelı .:34:

Son düzenleme:

ortada sadece bızım yorumlarımız kalıyor .hıc bırını okuyup da cevap verme tenezulun de bulunmuyor .

sonuc da bız ona yardımcı olmak ıcın fıkır vermeye calsııyoruz .eger konu acıyor ıse konusuyla da ılgılenmelı .:34:

yani bencede ki bu kaçıncı konu sürekli aynı şeyler yaşanıyor.biz konu açmasın demiyoruz ama hep aynı hep aynı bayıyor yani

Canım Allah'ın sevdiği kuluymuşsun kv den kabul etmemiş aynı evde oturmayı.
Ne kadar uzak o kadar iyi.
Kadın oğluna gözyaşlarıyla acındırmış kendini. Sakın kanmayın ikinizde.
Eşyalara gelincede sen kullanacaksın sonuçta içine sineni al ama kaynanan set üstü ocak da haklı
kiracı olacağından ev eve uymuyor. Genelde fırınlı ocak yerleri olmuyor çoğu evde. Mini Fırınlarda gayet kullanışlı. Hem fırındır ocaktır kız evi alır. Senin alacaklarına neden karışır ki kaynanan.

ya ben anlamıyorum ya burda herkes bin tane konu açıyor dertlerini paylaşıyor.hatta kimsi dert değil biliyorum ama kafama takılıyo işte bile diyebiliyoki hakkıdır.hepsine güzel güzel yardımcı oluyosunuzda benim neden her konumda bir sürü ima aşağılama ruh saglığı bozuk takıntılı bi insanmısım gbi tavır almalar falan bunu niye yapısounuz sen ve senn gbi bir kaç kişi gercekten merak ediyorum

Neden düzgün cevaplar almayı bekliyorsun ki,
Buraya ilk açtığını konuda Nışanlının ailesini çarpık ilişkilere göz yuman ,karaktersiz insanlar olarak anlattın.
Hepimizde sana kaç kurtul bu aileden dedik,
Sen hiç kaele almadın bizi.
Şahsen ben demekki anlattıkları hep abartılarla dolu diye düşündüm senin hakkında.
Ve sen aynı konuyu defalarca açmaya devam edıp,herseferınde aynı cevapları alıp cevap verme tenezzülünde bulunmadın.
O yüzden ben kendi adima sana önyargıyla yaklaşıyorum ve haksız olduğumu da düşünmüyorum.

buda yeni moda oldu...illa ki konu açan eleştrilicek...kızdığı kişi savunulcak...
boşver canım sen hepsi karışıyor...biz evlenirken nikah gününe kadar danışmadık asla ama asla hiçbir konuda karıştırmadık ki sorun yaşamayalım diye herşeyi biz hallettik herkes nikaha geldi sadece nitekimde öyle oldu yaşamadık...davetiyelerden sonra ailelerimizin haberi oldu tarihten...buna rağmen kv.dem karıştı..gelinligede,esyalarada,ona da buna da ama görmedim...görme duyma bildigini oku....karakteri buysa yapacak birşey yok...karşındaki erkek senin dediğini yapıp onu da kırmıyorsa ne ala bak keyfine;) bak ben doğurmak üzereyim hala karışılıyo:) halbuki çocuk benim ama napıcan boşverceksin gidicekk....:emir_bebek:

arkadaslar merhaba son zamanlardaki gündemimim kaynanam oldu saolsun!
nişanlım ve ailesi bize düğün tarihi koymaya geldikleri gün nişanlımla kendi aramızda konusuyoduk evi surda mı tutsak burdamı falan diye(bahsettiğimiz yerler kaynanama yarım saat bilemedin 40 dakika uzaklıkta)kaynanam araya girdi birden bi alevlendi(huyudur yapar bunu genelde:) gidin gidin sizde uzağa gidin zaten dedi.nişanlımda fenamı işte bizden kurtulursun diyip güldü.kaynanamda bana dönüp şurdan şurdan o civarlardan tutrasuınız oralara bakının dedi.(söylediği yer kendi evine yürümece 5-10 dakika)tebessüm ettim cevap vermedim.sonra gelinliği diktrsekmi hazırmı alsak diye konusuyoduk lambır lumbur gelinlik alma dedi.duymazdan geldim cevap vermedim.neyse aradan 3 hafta falan gecti
dün nişanlım anlattı annem ağlıyor diye.bi yandan ağlıyomus bi yandan da ,bi abin sehr dısına gitti öbürüde uzağa gitti (uzak dediği yer en fazla 40 dk yne)sen bari yakın ol sende şimdi uzağa tasınırsan ölsek kalsak bizi kim bulcak burda falan diyomuş.ağlayıp duygu sömürüsüyle kendi isteğini yaptırmaya çalışıyor.sakın beni yanlış anlamayın kızlar ben kaynanama kaç kere bi,rlkte oturalım sen kabul edersen ben razıyım dedim o kendi istemedi beraber oturmayı.çok yaşlı olsalar yne üzülürdüm evet yakından tutalım ev nolur nolmaz derdim ama gencecik şıklıkta benle yarıscak kapasitedebi kaynanam var.
nişanlım öyle baska bi muhabbet sırasında kaynanama 1700 e bi koltuk beğendik. amanedede çok beğendi ama tek kalmış falan diye anlatıyomus.kaynanamda ben 900 lük koltuk aldım diye surat yapmıstın bana demiş.anlamıyorum nasıl kendiiyle yeni gelini bir tutabiliyor.
bugünde beyaz esya baktık nişanlımla sonra onlara gittik nasılsa yakınlardayız biraz oturur dinleniriz diye.kaynanam sordu biz anlattık işte fiyatlar böyle şu şöyle falan diye.bi tane setüstü ocak alırsın falan dedi.setüstü istemiyorum fırınlı olsun hamurişlerini nerde pişircem dedim.e benmki gibi mikrodalga alırsın dedi.yok anne onlar küçük ben fırın istiyorum dedim.hayır onlarda 3 tepsili falan diye diretiyor mecburum sanki onun istediği gibi almaya.ben sevmiyorum öyle anne falan dedim bi dudak büzerek baktı acaip acaip.niye böyle yapıyor anlamıyorum.herseye karısmaya basladı.nabıcam böyle bilmiyorum kızlar bana biraz fikir verirmisiniz

Şimdilik fazla cevap verme bence bakarız anne de kendi istediğini al ve en önemlisi yakın oturma tek önlemin bu olur unutma

Herkese tek tek cevap verme gibi bi zorunluluk yok ki cevap vermşyorsa ilgilenme başka konularla ilgilenin ön yargılı olmayı nasılda seviyorsunuz
Kaçç tane konu açmış bu son değilmişş miş demiş baz şahsiyetler sananee demezler mi? ilgilenme arkadaşım o zaman ne cins insanlar varrr ya

hosgeldin gelin kaynana dünyasına en ii kaynana bile her gördügüne illaki sizin iyiliginiz icin kızım diyipte araya bi laf sokusturur.okurken aynı benimkini baskasından duydum sanki.bende hic anlamam kaynana neden gelini kıskanır ama malesefki böyle oluyor.onların aklında biz herseyle yetindik bi yatak yorganımız vardı hicde ses etmedik simdikiler herseyi istio bide beyenmiolar gibi bi düsünceleri var.malesef idare etmek zorundasın ne kadar kızsanda söledikleri sana batsada sonucda esinin annesi.he he de gecisdir yine istedigini yap anlatsanda anlamıcak cunku.

Back