- 24 Mayıs 2017
- 7.476
- 14.637
- 33
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Nisanlim kismindan esim kismina gecmen guzel en azindan. Inatla devam ettiriyosun. Sonun burdan gorunuyo ordan gorunmuyo belli ki. Allah akil versinEşime ya boşanalim ya devam edelim ben bazı şeyleri annenden duymak istemiyorum dedim.Esim düğünden sonra oturacağımız eve taşındı.Ve taşındığından beri bana cemkirmiyor.Oglen 12 de kv beni aradı.Baya baya hakaret etti.Sen buraya gelin geleceksin tek dedi.Sana cehennemi yasatirim dedi.Babama anlattım.Esime anlattım.Babamla güzelce konuştu kv.Esimle de anlaştık.Artik maddi noktada kimse bize yardim etmicek.Kendimiz çalışıp alicaz.Anlastiktan sonra kv bana mesaj atmış.Sen benim için bittin.Gelinim değilsin.Ne evine gelirim ne kabul ederim.Dugun ve kinaya gelmicem dedi.Gelmemesi eşim adına üzülürüm.Esimde artık takmıyor.Kadin bezdirdi.Ama ben şuan seviniyorum beni hergun arayıp psikolojimi bozdu.Esimle aramı bozdu.Bosanma seviyesine geldik.Duymadigim laf kalmadı.En son babama laf etti.Artik dedim benim sabrım taştı.Esimle konusucam ya bosanicam ya devam dedim.Esim ben devam etmek istiyorum.Anneme bakma dedi.Her diyen her dediğini yapmaz.Esip gurleme noktasında.Blof yaptığını düşünüyorum.Gelip gelmeme noktasında.
Eşime ya boşanalim ya devam edelim ben bazı şeyleri annenden duymak istemiyorum dedim.Esim düğünden sonra oturacağımız eve taşındı.Ve taşındığından beri bana cemkirmiyor.Oglen 12 de kv beni aradı.Baya baya hakaret etti.Sen buraya gelin geleceksin tek dedi.Sana cehennemi yasatirim dedi.Babama anlattım.Esime anlattım.Babamla güzelce konuştu kv.Esimle de anlaştık.Artik maddi noktada kimse bize yardim etmicek.Kendimiz çalışıp alicaz.Anlastiktan sonra kv bana mesaj atmış.Sen benim için bittin.Gelinim değilsin.Ne evine gelirim ne kabul ederim.Dugun ve kinaya gelmicem dedi.Gelmemesi eşim adına üzülürüm.Esimde artık takmıyor.Kadin bezdirdi.Ama ben şuan seviniyorum beni hergun arayıp psikolojimi bozdu.Esimle aramı bozdu.Bosanma seviyesine geldik.Duymadigim laf kalmadı.En son babama laf etti.Artik dedim benim sabrım taştı.Esimle konusucam ya bosanicam ya devam dedim.Esim ben devam etmek istiyorum.Anneme bakma dedi.Her diyen her dediğini yapmaz.Esip gurleme noktasında.Blof yaptığını düşünüyorum.Gelip gelmeme noktasında.
Kendileri ödeyecekmiş her şeyi şu an. Banka soymadılarsa o kocası ":)" iki güne sıkıyı görür çark eder zaten.Kirayı kayınvaliden ödeyecek bu neyin havası? Annen karışmasınmis. Çok beklersin.
Evet evet öderler, eşinin maaşından bin lira falan kalıyordu. Konu sahibi çalışacak biri de değil. Kaynana olmasa açlıktan ölürler.Kendileri ödeyecekmiş her şeyi şu an. Bana soymadılarsa o kocası ":)" iki güne sıkıyı görür çark eder zaten.
Evet evet öderler, eşinin maaşından bin lira falan kalıyordu. Konu sahibi çalışacak biri de değil. Kaynana olmasa açlıktan ölürler.
MalesefSen daha çok konu açarsın
Taksit ödeyecekmiş, sekiz bin kadar. Geriye bin küsür gibi bir para kalıyordu. Konu sahibi şehir değiştirecek, tüm işler onu beklemediğine göre hemen iş bulması da zor. Neylerine güveniyorlarsa artık.M
Adam neyin borcunu ödüyor o kadar?
Tokat bile yemişsin eşim dediğin insandan hala düşünüyorsun nedir bu ısrar anlamadım
Taksit ödeyecekmiş, sekiz bin kadar. Geriye bin küsür gibi bir para kalıyordu. Konu sahibi şehir değiştirecek, tüm işler onu beklemediğine göre hemen iş bulması da zor. Neylerine güveniyorlarsa artık.
O eksiği tamamlar bence. O ışığı alıyorum konu sahibinden.Hayat planlamasi yine sahane desene. Sadece ilk 3 ay icinde bebek eksik
Şuan kira ödemekte mesele ama bu yasadiklariniz asıl sebebi, analarının dizlerinin dibinden ayrılamayan kocalarınız.Kaynanalar böyle bizimde oturduğumuz ev kaynananın kocayı ikna edemiyorum ki ayrı eve çıkayım ben oğluma kira ödemesine kıyamam diyor burası senin evin senin evin diyor ama badanasının rengine karışabiliyor ya iyi geçinecen yada ayrılacan gerekirse başka çare yok senin kocan gene senin arkanda duruyor ama ona da güvenme şimdilik arkanda duruyordur sonra oda 180 derece döner anasına senin değil kocanın tartışması lazım bu konuları sen karışma sonra sen kötü olursun kocanın gözünde
Blof yapiyorBen inanmıyorum gelip gitmeyeceğine
Kadın 300 bin masraf yaptı ev kirasını ödeyecek gelip gitmez mi hiç? Ev kirasını o ödemezse eşiniz ödeyemiyordu, o nasıl olacak