Kaynanam

Nisanlim kismindan esim kismina gecmen guzel en azindan. Inatla devam ettiriyosun. Sonun burdan gorunuyo ordan gorunmuyo belli ki. Allah akil versin

cok ciddiyim siz bosanin.

Kaynanalar böyle bizimde oturduğumuz ev kaynananın kocayı ikna edemiyorum ki ayrı eve çıkayım ben oğluma kira ödemesine kıyamam diyor burası senin evin senin evin diyor ama badanasının rengine karışabiliyor ya iyi geçinecen yada ayrılacan gerekirse başka çare yok senin kocan gene senin arkanda duruyor ama ona da güvenme şimdilik arkanda duruyordur sonra oda 180 derece döner anasına senin değil kocanın tartışması lazım bu konuları sen karışma sonra sen kötü olursun kocanın gözünde

Hic inandirici degil bu konun. Onceki konularda cok ustune geldigimiz icin kaynanam evime gelmicek esimde anladi annesinin nasil oldugunu borclarimizi biz odicez gibisinden bir konu acmaya karar verdin. Evet kocan cok iyi kaynananda dugunune bile gelmicek cok mutlu bir hayat sizi bekliyor. Dugunu erkene alin hatta daha cabuk kavusun mutlu hayatiniza.

Hayat planlamasi yine sahane desene. Sadece ilk 3 ay icinde bebek eksik

Şuan kira ödemekte mesele ama bu yasadiklariniz asıl sebebi, analarının dizlerinin dibinden ayrılamayan kocalarınız.

bir insan kendini yakmaya bu kadar meraklı olur ya gerçekten belli belli baştan sonu belli
ne uğraşıyorsun bu kadar olaya o adam düğünden sonra annesini getirip senin başına koymazsa bende bişey bilmiyorum
tabi o arada kına için ayrı konu düğün için ayrı konu altınlar için ayrı konu açacaksın falan
bırak kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…