KAYNANAM YÜZÜNDEN EVLİLİĞİM BİTMEK ÜZERE?

Geri döndüğünde her şey güzel mi olacak zannediyorsun? Kaynanan daha fazlasını yapacaktır emin ol. 5 aydır baba evindesin ve eşin olacak kişi bir adım atmıyor sen ben mi bir adım atsam diye soruyorsun. İlk 1 aydan sonra davayı açmıştım ben sizin yerinizde olsam.

Sakin sen adım atma eşin bildiğin seni kandırıyor ana kuzusu evlenmeseymis madem ana sindan ayrılamiyorsa ndn evlenmiş olan bebeğe olur bide sana mahkeme verecek bosan navakada al biliyorum üzülürsün ama emin daha kotu olabilirdi böylesi daha iyi canım

Benim halamın oğlu karısına şiddet uygulamış. Kadında aldı çocuğunu baba evine gitti. Halam gaz verdi gitmiceksin peşinden dedi. Halamın oğlu annesini dinledi hiç karısının peşinden gel barışalım demedi. Sonra babam araya girdi olmaz böyle git karını al dedi. Adam babam öyle deyince gitti karısını aldı. Yani demem o ki bazı kocalar anasının sözünden çıkmıyor.

Bişey sorcam. Soruldu mu bilmiyorum diğer sayfaları okumadım.

Ev kaynananın üstüneyse kaynanan ölünce eşinin kardeşlerine de bölünecek dimi ev?

Görüyor her haftasonu alıyor bırakıyor. Bebeğimizle ilgili konuşuyoruz da zaten. Kötü olan ailemle görümcem aynı apartman da oturuyor malesef

k.k işte bu yüzden takip etmek istiyorum
bizim göremediğimizi tanımadığımız biri görüp
bizim için iyi olan neyse vakit ayırıp okuyan
yorum yapan yol gösteren değerli kadınlar var burada
olayın içinde olduğumuzdan beynimiz duruyor ve
doğru olan ne bilemiyoruz burada paylaşmak fikir almak
gerçekten çok faydalı buluyorum.

okudukça kendi eksiklerimi görüyorum ve diyorum ki
niye bu kadar susmuşum fedakarlık yapmışım
doğru olan benim susmam değilmiş diyorm

vee siz o kadar güzel konu sahibine yol göstermişsiniz ki
daha doğrusu içinde olduğu durumu açık bir şekilde
dile getirmişsiniz kendisi için doğru olanı bulacaktır.
bence hayatta başımıza ne gelirse gelsin
yol göstermekten ziyade içinde olduğumuz durumu bilmek bence
yol almak için yeterlidir. burada onu görebiliyoruz

Görüyor her haftasonu alıyor bırakıyor. Bebeğimizle ilgili konuşuyoruz da zaten. Kötü olan ailemle görümcem aynı apartman da oturuyor malesef
canım benim . acaba sen kadar düşünemiyor mu kocan . 1.5 yaşında bebeğimiz var .
ayrı eve çıkalım da olan evladımıza olmasın , demiyor bak
şimdi de ben istemiyorum diyor adam.
sen diyeceğini demişsin . kabul etmişsinama çok geç demiş

bence sen boşa bu adamı . bu adamdan bi hayır gelmez . ailesini kendi elleriyle dağıtmış .

boşan . ileride kısmetin çıkar daha doğru bi adam çıkar karşına kim bilir . belki kaderinde yazılı olan bu değildir

seni resmen kandırmışlar bebeğide çok erken yapmışsın o bıçakla saldırmalar aile çok iğrençmış bence ayrı ev olursa birleş sakın kaynana ile yanyana gelme tehlikeli bir kadınmış

Eşim iki kardeş birde ablası var. Eğer olurda boşanırsak hakkımı almak için elimden geleni yapacağım tabiki ama evet ev kaynanamın üzerine olduğu için ölse kızınada hak doğar.

Hayır eşim yelkenleri suya indirdiğimi falan bilmiyor zaten benim ona barışmayı teklif edişim de onunknin 1 hafta sonrasında oldu yani ilk 1 ay içinde yaşadık herşeyi sonrasında da ben resti çekip birdaha da yazmadım aramadım o aradığında açmadım ya da mesajlarına tamam diyip geçiştirdim. Arama ve mesajları bebeğimizle ilgili oluyor zaten

siz birbirinizi sevmemişsiniz. sen sevmişsin sadece adam sevmemiş. adamın yanında zerre değerin yok belli ki. ya hu herşeyi geçtim adam evladını merak eder de arar. o da yok bunda. sakın adım falan atma.
sonra mecbur bize muhtaç dönüp dolaştı geldi diyecekler. ondan sonra bir ömür boyu işkence.
ha bu arada kayınvalide de sorun yok. tüm sorun o adam da. tutup altınlarını alıyor, bozdurup ev alıyor, evi kaynananın üzerine yapıyor. kaynana saldırırken susuyor. baba evine dönüyorsun merak bile etmiyor. sen boşver bunları çocuğunla yoluna bak.

Kesinlikle dönüp yıllarca döndüğünüze pişman olmayın.
Bebeğiniz için özellikle...

5 ayda sizi ailenizin yanından alıp kendi evinize götürmediyse ve sorunları çözemediyse zaten bitmiş bu evlilik..Kaldı ki bir çok şey yaşatmışlar size, bir de tıpış tıpış kendiniz gitmeyin..

bebeği alırken de görmüyor musunuz . ya da teslim ederken

Bir sey merak ettim bilen varsa yeşillendirsin lütfen, evin kayınvalidenin üzerine olması evlendikten sonra edinilmiş hak olan %50yi ortadan kaldırıyor mu?Acaba bunu hesaplayarak mı kv üzerine yapıldı ev?

çok üzüldüm yasadıklarınıza
Allah yardımcınız olsun ınsallah
ama ben sizin yerınızde olsam benı ve cocugumu aramayan bır baba ve eşi istemezdım
sizi kaybedınce acı cekse ıdı, mutsuz olsa ıdı sızı arardı ozlem duyardı
bırakın annesi ile otursun
yazık ya cidden
kv denıze de pes yanı
nasıl bir vicdan var alınan evı de uzerıne yapıyor, eşiniz de musade edıyor
yazıklar olsun

Bir sey merak ettim bilen varsa yeşillendirsin lütfen, evin kayınvalidenin üzerine olması evlendikten sonra edinilmiş hak olan %50yi ortadan kaldırıyor mu?Acaba bunu hesaplayarak mı kv üzerine yapıldı ev?
tabıkı kaldırır.
hesap edilerek yapılmıstır tabiki de

bildiğim kadarıyla kaldırıyor çünkü kvnin malı oluyor.
eşinin değil kv. öldükten sonra çocuklarına kalır
o evde kızın hakkı kalmamış görünüyor.

Evle ilgili hiç bir şey talep edemez konu sahibi. Çünkü tapu esas alınır. O da kayınvalidede. Kendi vermiş olduğu altınlarla ilgili olarak düğün ya da nikah kasedini mahkemeye delil olarak sunar. Ancak takılarının da ev için verildiğini ispat etmeli ki takısı değerinde parayı alabilsin. Bunu da şahitle ispat etmeli biraz da hakimin kanaatine kalmış bir durum. İyi bir avukat tutmalısınız.
Ayrıca kayınvalidenin bu saldırısı ile ilgili şahit varsa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Kesinlikle kendi ayaklarınızla bu şekilde çıktığınız bir eve geri dönmeyin. Bir ömür sürecek eziyete mahkum kalırsınız.
O çok sevdiğiniz eşiniz sizi sevmiyor ve size değer vermiyor.
Bir daha sevemem kimse beni kabul etmez gibi saçma düşüncelerle bir ömrü kendinize zehir etmeyin. Vurun tekmeyi sırtına alabildiğinizin maksimumunu alın hem çocuğa hem kendinize ve sonrasında yolunuza bakın... hepsi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…