- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.543
- 238
Ben biraz takıntılıyım bu tarz durumlardan bir yerine birşey olsa üzülürüm baya özen gösteriyorum. Tabi haklısınız veriledebilir onada karşı değilim ama ben öyle bir insan olamıyorum. şöyle anlatayım. Geçenlerde üzerimde bir ceket gördü kızı çok güzelmiş dedi. Annesi de ablan sana verir gelecek sene onu dedi. Yani neden veriyorum giydiğim şeyi anlayamadım. versem devamı gelecek gibi hissediyorum.
Ben biraz takıntılıyım bu tarz durumlardan bir yerine birşey olsa üzülürüm baya özen gösteriyorum. Tabi haklısınız veriledebilir onada karşı değilim ama ben öyle bir insan olamıyorum. şöyle anlatayım. Geçenlerde üzerimde bir ceket gördü kızı çok güzelmiş dedi. Annesi de ablan sana verir gelecek sene onu dedi. Yani neden veriyorum giydiğim şeyi anlayamadım. versem devamı gelecek gibi hissediyorum.
Tam olarak öyle arkadaşlarının evine gidiyorlar. Yazlıkta değilBence kesinlikle akraba veya arkadaş yazlığına gidiyorlar.
Kaynanam gibi, irili ufaklı her b.ku ister çocuk gibi sjfjfj.
Abarttın haksızsın.Merhaba arkadaşlar.
Yine kaynanam yine ben. Hemen kısa kesicem fikirlerinizi merak ediyorum.
Kayınvalidemler Tatile gidecekleri için deniz makarnası istediler. Ancak makarnam annemde idi ve bulamadık veremedik dolayısıyla.
Ertesi gün kızı bana mesaj atmış kendi hasır şapkasının küçüldüğünü ve bir iki günlük tatil için almaya gerek olmadığını bendeki istedi. Bende eşime söyledim kişisel eşya istenmez alsınlar dedi. Bende aynı fikirdeydim verme taraftarı değildim. Akşam uğradık söyledik şapkanın kardeşine büyük geleceğini ve tam giderken makarna olmadığını da söyledik. Cevap olarak bir iki günlüğüne istemiştik sizden zaten. Gerek kalmadı aldık denildi sitemli bir şekilde. Herkes bir iki günlüğüne alıyor tatil için zaten 15 lira. (durumlarıda var bu arada)
Ertesi sabah yola çıkmışlar aklınıza gelecek tüm sosyal medya platformlarından kendi ve kızına aldığı şapkaların fotoğrafını paylaşıyor. Normal pozlarda değil. arabada yolu çekecek mesela şapkayı arabanın ön camına koyuyor. Arka koltuktaysa ön koltuğun kafasına takıyor mesela öyle çekiyor. Ki insanlara kızınca durumlardan laf sokan sözler paylaşır falan. Bende bunu üstüme alındım doğal olarak. Abarttım mı haksız mıyım ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim. Sizce ?
hahahaah sanırıımmm 30dan sonra boy atıcamNiye verecekmişsiniz, büyüyecek misiniz seneye? Ay şaka gibilermiş
Çok çok tatlısın!Ay cok komik olay. Didismek isterseniz kendi sapkaniz ve makarnanizin fotolarini cekip “ne guzel sapkam ne guzel makarnam” diye storyler atabilirsiniz
Amin hepimizi inşallah :)İyi güldüm.
Allahım sizi de güldürsün inşallah arkadaşım.
hahahaah sanırıımmm 30dan sonra boy atıcam
Millet bunlar yüzünden yazlık almıyor, çöküveriyorlar.
Bir kere makarnayı verdim başka hiçbir şey vermedim inanınAy vermeyin sakın hiçbir şeyinizi, daha önce veriyordunuz ondan mı alıştılar acaba?
Kaynanam bize kalmaya geldiginde “benim cantam buyuk yuruyuste zor oluyor” diyip benim siyah minik gece kulubu cantami takiyorduKaynanam gibi, irili ufaklı her b.ku ister çocuk gibi sjfjfj.
Haklısınız.Benimde var öyle akrabam bina WhatsApp grubunda şemsiye sormuştu.Ben utanmıştım.Merhaba arkadaşlar.
Yine kaynanam yine ben. Hemen kısa kesicem fikirlerinizi merak ediyorum.
Kayınvalidemler Tatile gidecekleri için deniz makarnası istediler. Ancak makarnam annemde idi ve bulamadık veremedik dolayısıyla.
Ertesi gün kızı bana mesaj atmış kendi hasır şapkasının küçüldüğünü ve bir iki günlük tatil için almaya gerek olmadığını bendeki istedi. Bende eşime söyledim kişisel eşya istenmez alsınlar dedi. Bende aynı fikirdeydim verme taraftarı değildim. Akşam uğradık söyledik şapkanın kardeşine büyük geleceğini ve tam giderken makarna olmadığını da söyledik. Cevap olarak bir iki günlüğüne istemiştik sizden zaten. Gerek kalmadı aldık denildi sitemli bir şekilde. Herkes bir iki günlüğüne alıyor tatil için zaten 15 lira. (durumlarıda var bu arada)
Ertesi sabah yola çıkmışlar aklınıza gelecek tüm sosyal medya platformlarından kendi ve kızına aldığı şapkaların fotoğrafını paylaşıyor. Normal pozlarda değil. arabada yolu çekecek mesela şapkayı arabanın ön camına koyuyor. Arka koltuktaysa ön koltuğun kafasına takıyor mesela öyle çekiyor. Ki insanlara kızınca durumlardan laf sokan sözler paylaşır falan. Bende bunu üstüme alındım doğal olarak. Abarttım mı haksız mıyım ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim. Sizce ?
Kesinlikle iyi yapıyorsunuz. Yine bir şey istediklerinde direkt söyleyin ben eşyalarımı paylaşamıyorum hijyen açısından diye de belirtin. Bu arada hiç umursamayın resim paylaşmalarını falan boş verin kendi çapında uğraşsınlar işteBen biraz takıntılıyım bu tarz durumlardan bir yerine birşey olsa üzülürüm baya özen gösteriyorum. Tabi haklısınız veriledebilir onada karşı değilim ama ben öyle bir insan olamıyorum. şöyle anlatayım. Geçenlerde üzerimde bir ceket gördü kızı çok güzelmiş dedi. Annesi de ablan sana verir gelecek sene onu dedi. Yani neden veriyorum giydiğim şeyi anlayamadım. versem devamı gelecek gibi hissediyorum.
Millet bunlar yüzünden yazlık almıyor, çöküveriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?