kaynanam yine.

kaktus_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
261
220
103
Merhaba arkadaşlar.
Yine kaynanam yine ben. Hemen kısa kesicem fikirlerinizi merak ediyorum.
Kayınvalidemler Tatile gidecekleri için deniz makarnası istediler. Ancak makarnam annemde idi ve bulamadık veremedik dolayısıyla.
Ertesi gün kızı bana mesaj atmış kendi hasır şapkasının küçüldüğünü ve bir iki günlük tatil için almaya gerek olmadığını bendeki istedi. Bende eşime söyledim kişisel eşya istenmez alsınlar dedi. Bende aynı fikirdeydim verme taraftarı değildim. Akşam uğradık söyledik şapkanın kardeşine büyük geleceğini ve tam giderken makarna olmadığını da söyledik. Cevap olarak bir iki günlüğüne istemiştik sizden zaten. Gerek kalmadı aldık denildi sitemli bir şekilde. Herkes bir iki günlüğüne alıyor tatil için zaten 15 lira. (durumlarıda var bu arada)
Ertesi sabah yola çıkmışlar aklınıza gelecek tüm sosyal medya platformlarından kendi ve kızına aldığı şapkaların fotoğrafını paylaşıyor. Normal pozlarda değil. arabada yolu çekecek mesela şapkayı arabanın ön camına koyuyor. Arka koltuktaysa ön koltuğun kafasına takıyor mesela öyle çekiyor. Ki insanlara kızınca durumlardan laf sokan sözler paylaşır falan. Bende bunu üstüme alındım doğal olarak. Abarttım mı haksız mıyım ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim. Sizce ?

Bende bunu üstüme alındım doğal olarak. Abarttım mı haksız mıyım ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim. Sizce ?

Şapkanın form ve yapısının bozulmaması için özen gösteriyorlar diye düşünürdüm. Güle güle kullansınlar.

Pasif agresif sekilde tavir yapan kayinvalide, dusununce komik bile sapkayi koltugun basligina takmasi falan... Hic tepki vermeyin, uzerinize alindiginizi fark etmesin daha cok rahatsiz olur. Amaci sizi huzursuz etmek cunku.
İnanın huzursuz oldum haklısınız

Sapkayla laf sokmak icin koltugun basina takan, makarnayla ne yapti ben onu merak ettim?

yazlığı yoksa herkes 5-6 kere kullanıyor zaten tatil malzemelerini, az yesinler alsınlar yahu Migros’larda da 10 liraya satılıyordu makarna. Şapkayı da alıversin bi zahmet, toka ve şapka kişiseldir. Umursamayın, kudurmuşlar, ilgilenmezseniz iyice kudururlar

Ya çeksinler takmayın bu kadar. Vermemişsiniz sonuçta alınmışlar. Ben olsam şapkayı verirdim çok önemli değil. Tabi sürekli birşeyler isteyip bıktırmıyorlarsa.
Ben biraz takıntılıyım bu tarz durumlardan bir yerine birşey olsa üzülürüm baya özen gösteriyorum. Tabi haklısınız veriledebilir onada karşı değilim ama ben öyle bir insan olamıyorum. şöyle anlatayım. Geçenlerde üzerimde bir ceket gördü kızı çok güzelmiş dedi. Annesi de ablan sana verir gelecek sene onu dedi. Yani neden veriyorum giydiğim şeyi anlayamadım. versem devamı gelecek gibi hissediyorum.

Ne münasebet yahu. Az yesin de alsın bir ceket kızına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…