Bn nikah yok demedim 2 yıldır evliyiz bundan 2 yıl önce nikahsız yaşıyordum dedim okumayı bilmiyorsunuz sanırımKadın sizin kayınvalideniz değil ki. Daha nikah da yokmuş.
Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet çalışıyor konumdan bakiyorum nereye gittigine yalan da soylemiyor dun calismiyordu aksam biyere gidelum dedim bana yorgunum hava soğuk v.b bahaneler uretti bir sey demedim. Sonea bir arkadasi aradi geldim da goruselim diye yilda bir kere geliyor gitmem lazim dedi kavga cikarttim bende sonrasinda bana siddet uyguladi beni uzdugunu soyledigimde umursamadi bile sabah da hic bir sey demeden cikti gitti parmagim şisti diyorum napcaz diyo kes at ozaman diyor umursamiyor lutfen yardim edin nasil yola getirebilirim onu gururlu oldugumu gucly oldugumu onu terketmeden ona nasil gosterebilirim? Vicdan nasil yaptirabilirim?
2 yıllık evliyiz bir de ben kaçarak evlendim 2 sene de nikah kıymadan aynı 2vde yaşadık sanırım biraz da o yüzden beni oğlunun yanına yakıştırmıyor galiba beni namussuz görüyor. Ama nikah kıyamadık 2 seneye yakınbazı özel sebeplerden dolayı
Burda biz bizeyiz, kimse gerçek halinizi tanımıyor. Burda itibar veya kişilik oluşturmanıza gerek yok, varsa kaynanadan daha ciddi bir derdiniz onu anlatın belki yardımcı olabileceğimiz bir şey çıkar. Şiddet gördüğünüz bir yere sığındıysanız sizin için koca bir ömür yalan olurArkadaşlar hesabı şuan ben kullanıyorum eski konular silinmediği için de burda duruyor böyle anladınız mı bilip bilmeden de yorum yapmayıverin bir zahmet!!
1. Konu fake.30 Mayıs 2022 konunuz :
Erkek arkadaşım bana ilgi göstermiyor ve dövüyor yardım!!
30 Mayıs 2022 de evli değildiniz. Aradan geçen 1 yılda, nasıl 2 yıllık evli oldunuz ?
Nikah kıyılamayacak özel sebebiniz nedir ? Adam veya siz halen bir başkasıyla mı evlisiniz ?
Birlikte yasamayi kabul etmeseydin, yeri geliyor kendi annemizle ters dusuyoruz. Bu devirde kaynanayla yasamak nedirBirlikte yaşiyoruz malesef
Arkadaşlar hesabı şuan ben kullanıyorum eski konular silinmediği için de burda duruyor böyle anladınız mı bilip bilmeden de yorum yapmayıverin bir zahmet!!
Yani kisaca basinizi yakmissiniz. ÜzgünümEşimin evlendiğimizde durumu yoktu severek evlendik tek çocuk ve babasının engel durumu olduğu için tek başlarına duramayacaklar diye beraber kaldık keşke de kalmasaydık
Okumayı biliyorum da sen anlatmayı becerememişsin.Bn nikah yok demedim 2 yıldır evliyiz bundan 2 yıl önce nikahsız yaşıyordum dedim okumayı bilmiyorsunuz sanırım
Neden bırlıkte yaşıyorsunuzKaynanam ne yemek yapsam ben yaparken iyi olmuş er sofrada eşim laf etsin diye yok yemeği tuzlu bulur yok acı bulur ya da tam tersi tuzsuz yemekmiş der. Veya eşim yemeği beğendiği zaman bir kulp bulmaya çalışır eşim geçenlerde pilavı kim yaptı dedi kötü diycek sandı ben yapmadım oğlum ben yatıyordum dedi eşim de bak senin geçende yaptığın pilava bak bir de buna bak ne güzel olmuş bu dedi heöen oğlum ben pilav hiç yapmadım ki diyor. Eşim de bi seviyon yalanı ne zaman yapmadın pilavı dedi duymazlıktan geliyor. Ve ben artık dayanamayacak kıvama geldim. Bugün de mücver yaptım tuzu iyi geldi bana hatta biraz da az kattım çok olmasın diye yarım çay kaiığı kadar kattım ki bana göre azdı bile durmuş neyse bişi olmaz yoğurtla yenir diyor. Bilerek kabartma tozu kattığımı söylemedim ne diyecek diye kabartma tozu katmamışsın ya ondan çok küçük olmuş bunlar diyor vallaha çılfıracağım kebdisi tv izlşyor arada gelip bana karışıp gidiyoe kendisi asla yemek yapmayı bilmez eşim de zaten benim yaptıklarımı beğenir kıskanıyor mu ben mi çok abartıyorum ya? Bir de son olarak dün de makineye çamaşır atacaktım dur bende kirlilerimi vereyim öyle çalıştır dedi tamam dedim kendi kendine benim sözümün dinlenmediği nerdn belli diyor dedim ne alaka ben ne dedim sana dedim suratıma mal mal bakıyor. Ben abartmıyorum değil mi kızlar gerçekten delirmiş olabileceğimi düşünüyorum artık. Bir de eşime ben ne diyim oğlum kendi bildiğini yapsın dşyor ben odamdan çıkıp yanına bile gitmiyorum eşim varken yan yanayız muhattap olmamak için görülmemeye özen gösteriyorum yine ben kötü oluyorum. Evi afedersiniz bok götürüyor çürümüş meyveleri çürümüş etleri attım diye bana kızıyoe(1 ay evde yoktum etleri kokulturmuş meyveleri çürütmüş?) bir dr bana neden attın diyor. Zehirlenelim mi ne istiyon dedim eşim duydu geldi yanımıza annesine kızdı eşime her şeyi atmış oğlum etleri falan diyor bende çöpleri attım meyveler çürümüş etler kokmuş annen dondrucuya koymamış dolabında bi güzel fişini çekmiş kokmuş dedim koklattım etleri çöoten vallahi ömür törpüsü bu kadın ya.
Aynı evde yaşıyorsan zor bacım kavga kıyamet kopar o evdeKaynanam ne yemek yapsam ben yaparken iyi olmuş er sofrada eşim laf etsin diye yok yemeği tuzlu bulur yok acı bulur ya da tam tersi tuzsuz yemekmiş der. Veya eşim yemeği beğendiği zaman bir kulp bulmaya çalışır eşim geçenlerde pilavı kim yaptı dedi kötü diycek sandı ben yapmadım oğlum ben yatıyordum dedi eşim de bak senin geçende yaptığın pilava bak bir de buna bak ne güzel olmuş bu dedi heöen oğlum ben pilav hiç yapmadım ki diyor. Eşim de bi seviyon yalanı ne zaman yapmadın pilavı dedi duymazlıktan geliyor. Ve ben artık dayanamayacak kıvama geldim. Bugün de mücver yaptım tuzu iyi geldi bana hatta biraz da az kattım çok olmasın diye yarım çay kaiığı kadar kattım ki bana göre azdı bile durmuş neyse bişi olmaz yoğurtla yenir diyor. Bilerek kabartma tozu kattığımı söylemedim ne diyecek diye kabartma tozu katmamışsın ya ondan çok küçük olmuş bunlar diyor vallaha çılfıracağım kebdisi tv izlşyor arada gelip bana karışıp gidiyoe kendisi asla yemek yapmayı bilmez eşim de zaten benim yaptıklarımı beğenir kıskanıyor mu ben mi çok abartıyorum ya? Bir de son olarak dün de makineye çamaşır atacaktım dur bende kirlilerimi vereyim öyle çalıştır dedi tamam dedim kendi kendine benim sözümün dinlenmediği nerdn belli diyor dedim ne alaka ben ne dedim sana dedim suratıma mal mal bakıyor. Ben abartmıyorum değil mi kızlar gerçekten delirmiş olabileceğimi düşünüyorum artık. Bir de eşime ben ne diyim oğlum kendi bildiğini yapsın dşyor ben odamdan çıkıp yanına bile gitmiyorum eşim varken yan yanayız muhattap olmamak için görülmemeye özen gösteriyorum yine ben kötü oluyorum. Evi afedersiniz bok götürüyor çürümüş meyveleri çürümüş etleri attım diye bana kızıyoe(1 ay evde yoktum etleri kokulturmuş meyveleri çürütmüş?) bir dr bana neden attın diyor. Zehirlenelim mi ne istiyon dedim eşim duydu geldi yanımıza annesine kızdı eşime her şeyi atmış oğlum etleri falan diyor bende çöpleri attım meyveler çürümüş etler kokmuş annen dondrucuya koymamış dolabında bi güzel fişini çekmiş kokmuş dedim koklattım etleri çöoten vallahi ömür törpüsü bu kadın ya.
Çok pis korku filmiMalesef
Bu devirde hala beraber yaşamayı kabul edenler var mı?Birlikte yaşiyoruz malesef
Eşin olayların farkında bari. Kadın manyak bişey belli. Hayır gitsin nazını oğluna yapsın sizinle zoru neŞey diyorum genelde anne sen öğretmiypesun ki yap da senin yemeklerinden yiyelim diyip gülüyorum eşim de sağolsun her şeyin farkında ben demesem o diyor neden öğretmedin yap da güzel yiyelim diyor.
yemekleri yapiyorsa birakin o yapsin, siz de calismiyorsaniz biran once ise girin para biriktirin. evde 2 tane kadin gunduz vakti fazla. hareketlerine sinir oluyorsaniz duymamazliktan geleceksniz, her soyledigi seye cevap vermeyin, bir sure sonra o da sizinle muhatap olmamaya baslar.Kaynanam ne yemek yapsam ben yaparken iyi olmuş er sofrada eşim laf etsin diye yok yemeği tuzlu bulur yok acı bulur ya da tam tersi tuzsuz yemekmiş der. Veya eşim yemeği beğendiği zaman bir kulp bulmaya çalışır eşim geçenlerde pilavı kim yaptı dedi kötü diycek sandı ben yapmadım oğlum ben yatıyordum dedi eşim de bak senin geçende yaptığın pilava bak bir de buna bak ne güzel olmuş bu dedi heöen oğlum ben pilav hiç yapmadım ki diyor. Eşim de bi seviyon yalanı ne zaman yapmadın pilavı dedi duymazlıktan geliyor. Ve ben artık dayanamayacak kıvama geldim. Bugün de mücver yaptım tuzu iyi geldi bana hatta biraz da az kattım çok olmasın diye yarım çay kaiığı kadar kattım ki bana göre azdı bile durmuş neyse bişi olmaz yoğurtla yenir diyor. Bilerek kabartma tozu kattığımı söylemedim ne diyecek diye kabartma tozu katmamışsın ya ondan çok küçük olmuş bunlar diyor vallaha çılfıracağım kebdisi tv izlşyor arada gelip bana karışıp gidiyoe kendisi asla yemek yapmayı bilmez eşim de zaten benim yaptıklarımı beğenir kıskanıyor mu ben mi çok abartıyorum ya? Bir de son olarak dün de makineye çamaşır atacaktım dur bende kirlilerimi vereyim öyle çalıştır dedi tamam dedim kendi kendine benim sözümün dinlenmediği nerdn belli diyor dedim ne alaka ben ne dedim sana dedim suratıma mal mal bakıyor. Ben abartmıyorum değil mi kızlar gerçekten delirmiş olabileceğimi düşünüyorum artık. Bir de eşime ben ne diyim oğlum kendi bildiğini yapsın dşyor ben odamdan çıkıp yanına bile gitmiyorum eşim varken yan yanayız muhattap olmamak için görülmemeye özen gösteriyorum yine ben kötü oluyorum. Evi afedersiniz bok götürüyor çürümüş meyveleri çürümüş etleri attım diye bana kızıyoe(1 ay evde yoktum etleri kokulturmuş meyveleri çürütmüş?) bir dr bana neden attın diyor. Zehirlenelim mi ne istiyon dedim eşim duydu geldi yanımıza annesine kızdı eşime her şeyi atmış oğlum etleri falan diyor bende çöpleri attım meyveler çürümüş etler kokmuş annen dondrucuya koymamış dolabında bi güzel fişini çekmiş kokmuş dedim koklattım etleri çöoten vallahi ömür törpüsü bu kadın ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?