MalesefAynı evde mi yaşıyorsunuz?
Amin inşallahBende de var bitane kaynana değil deccal bunlar tez zamanda inşallah Allah biliyo duami
Bende de var bitane kaynana değil deccal bunlar tez zamanda inşallah Allah biliyo duami
Kadın sizinle mi yaşıyor.
Ben olsam yemek yeneceği zaman onun tabagına ekstra tuz atarım , ekstra acı koyarım aaaaa çok tuzlu derse eşinizde yoo gayet normal falan diyebilir tabi oğluna tattırmaması lazım
Çok biliyorsa kendi evinde kendi pişirsin veya begenmediyse dışardan söylesin sende yemek derdiyle uğraşmazsınbu fikri beğendim
Birlikte yaşiyoruz malesefNe biçim kadın bu yahu, birlikte mi yaşıyorsunuz yoksa şu an sizde misafir mi?
Kadın sizinle mi yaşıyor.
Ben olsam yemek yeneceği zaman onun tabagına ekstra tuz atarım , ekstra acı koyarım aaaaa çok tuzlu derse eşinizde yoo gayet normal falan diyebilir tabi oğluna tattırmaması lazım
Çok biliyorsa kendi evinde kendi pişirsin veya begenmediyse dışardan söylesin sende yemek derdiyle uğraşmazsın
Amiiiin Allah seni de bu cadolozdan tez vakitte kurtarsın inşallah.mantıklı cidden akşam akşam güldürdün allah da seni güldürsün
Eşimin evlendiğimizde durumu yoktu severek evlendik tek çocuk ve babasının engel durumu olduğu için tek başlarına duramayacaklar diye beraber kaldık keşke de kalmasaydıkNeden birlikte yaşıyorsunuz?
Şey diyorum genelde anne sen öğretmiypesun ki yap da senin yemeklerinden yiyelim diyip gülüyorum eşim de sağolsun her şeyin farkında ben demesem o diyor neden öğretmedin yap da güzel yiyelim diyor.Amiiiin Allah seni de bu cadolozdan tez vakitte kurtarsın inşallah.
Gerçekten bir daha laf ederse anne benim elimden gelen bu begenmediysen başka bişey hazırla kendine mutfak orda de
Cevabını ver. Baska sekilde huzurun olmaz her seye tamam diyen kisi ezilmeye mahkumdur. Tuzlu olmus diyosa yoo anne ben beğendim sonra eşine dön sor nasıl olmus diye güzel cevabını aldıkça sesini keser. Anlamıyorum bu kv kişilerini.Malesef
Eşim her şeyin farkında ama maddi imkansızlıktan beraber kalıyoruz durumu olsa yine yakında bi ev tutarız babası engel durumundan çalışamıyor annesi iyi ama yine de benimde insanlığım el vermez o kadar da uzaklaşmaya. Neyse işte eşim sağolsun hep destek çıkıyor bazen de annesi bana kinlenmesin diye ondan yana çımıyor gibi yapıp odada gönlümü alıyor bilerek yaptım annem iyice senin üzerine gitmesin diye diyor.Hayır abartmıyorsunuz. Eşiniz size destek veriyor mu annesinin yaptıklarının farkında mı? Birde aynı evde yaşıyormuşsunu bununla ömür mü geçer.
Ay gerçekten tek şansım eşimin her şeyin bilincinde olması sanırımİşiniz zor haklısınız gerçekten ama görmezden gelmeye çalışın takmayın çok, demeniz gerekeni kibarca deyip geçin. Durumu annesinin abarttığını eşiniz de farkında en azından anacı olsa o zaman size o ev dar olurdu
Sanki oğullarını altınlarla kuş sütleriyle bilmem nelerle beslemişler gibi layık görmüyorlar bizeCevabını ver. Baska sekilde huzurun olmaz her seye tamam diyen kisi ezilmeye mahkumdur. Tuzlu olmus diyosa yoo anne ben beğendim sonra eşine dön sor nasıl olmus diye güzel cevabını aldıkça sesini keser. Anlamıyorum bu kv kişilerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?