Kaynanam yemeklerime bahane buluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Setya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
31
-74
6
Kaynanam ne yemek yapsam ben yaparken iyi olmuş er sofrada eşim laf etsin diye yok yemeği tuzlu bulur yok acı bulur ya da tam tersi tuzsuz yemekmiş der. Veya eşim yemeği beğendiği zaman bir kulp bulmaya çalışır eşim geçenlerde pilavı kim yaptı dedi kötü diycek sandı ben yapmadım oğlum ben yatıyordum dedi eşim de bak senin geçende yaptığın pilava bak bir de buna bak ne güzel olmuş bu dedi heöen oğlum ben pilav hiç yapmadım ki diyor. Eşim de bi seviyon yalanı ne zaman yapmadın pilavı dedi duymazlıktan geliyor. Ve ben artık dayanamayacak kıvama geldim. Bugün de mücver yaptım tuzu iyi geldi bana hatta biraz da az kattım çok olmasın diye yarım çay kaiığı kadar kattım ki bana göre azdı bile durmuş neyse bişi olmaz yoğurtla yenir diyor. Bilerek kabartma tozu kattığımı söylemedim ne diyecek diye kabartma tozu katmamışsın ya ondan çok küçük olmuş bunlar diyor vallaha çılfıracağım kebdisi tv izlşyor arada gelip bana karışıp gidiyoe kendisi asla yemek yapmayı bilmez eşim de zaten benim yaptıklarımı beğenir kıskanıyor mu ben mi çok abartıyorum ya? Bir de son olarak dün de makineye çamaşır atacaktım dur bende kirlilerimi vereyim öyle çalıştır dedi tamam dedim kendi kendine benim sözümün dinlenmediği nerdn belli diyor dedim ne alaka ben ne dedim sana dedim suratıma mal mal bakıyor. Ben abartmıyorum değil mi kızlar gerçekten delirmiş olabileceğimi düşünüyorum artık. Bir de eşime ben ne diyim oğlum kendi bildiğini yapsın dşyor ben odamdan çıkıp yanına bile gitmiyorum eşim varken yan yanayız muhattap olmamak için görülmemeye özen gösteriyorum yine ben kötü oluyorum. Evi afedersiniz bok götürüyor çürümüş meyveleri çürümüş etleri attım diye bana kızıyoe(1 ay evde yoktum etleri kokulturmuş meyveleri çürütmüş?) bir dr bana neden attın diyor. Zehirlenelim mi ne istiyon dedim eşim duydu geldi yanımıza annesine kızdı eşime her şeyi atmış oğlum etleri falan diyor bende çöpleri attım meyveler çürümüş etler kokmuş annen dondrucuya koymamış dolabında bi güzel fişini çekmiş kokmuş dedim koklattım etleri çöoten vallahi ömür törpüsü bu kadın ya.

Kadın sizinle mi yaşıyor.
Ben olsam yemek yeneceği zaman onun tabagına ekstra tuz atarım , ekstra acı koyarım aaaaa çok tuzlu derse eşinizde yoo gayet normal falan diyebilir tabi oğluna tattırmaması lazım
Çok biliyorsa kendi evinde kendi pişirsin veya begenmediyse dışardan söylesin sende yemek derdiyle uğraşmazsın

Ne biçim kadın bu yahu, birlikte mi yaşıyorsunuz yoksa şu an sizde misafir mi?

Bende de var bitane kaynana değil deccal bunlar tez zamanda inşallah Allah biliyo duami
Amin inşallah

mantıklı cidden akşam akşam güldürdün allah da seni güldürsün

Hayır abartmıyorsunuz. Eşiniz size destek veriyor mu annesinin yaptıklarının farkında mı? Birde aynı evde yaşıyormuşsunu bununla ömür mü geçer.

İşiniz zor haklısınız gerçekten ama görmezden gelmeye çalışın takmayın çok, demeniz gerekeni kibarca deyip geçin. Durumu annesinin abarttığını eşiniz de farkında en azından anacı olsa o zaman size o ev dar olurdu

Amiiiin Allah seni de bu cadolozdan tez vakitte kurtarsın inşallah.
Gerçekten bir daha laf ederse anne benim elimden gelen bu begenmediysen başka bişey hazırla kendine mutfak orda de
Şey diyorum genelde anne sen öğretmiypesun ki yap da senin yemeklerinden yiyelim diyip gülüyorum eşim de sağolsun her şeyin farkında ben demesem o diyor neden öğretmedin yap da güzel yiyelim diyor.

Hayır abartmıyorsunuz. Eşiniz size destek veriyor mu annesinin yaptıklarının farkında mı? Birde aynı evde yaşıyormuşsunu bununla ömür mü geçer.
Eşim her şeyin farkında ama maddi imkansızlıktan beraber kalıyoruz durumu olsa yine yakında bi ev tutarız babası engel durumundan çalışamıyor annesi iyi ama yine de benimde insanlığım el vermez o kadar da uzaklaşmaya. Neyse işte eşim sağolsun hep destek çıkıyor bazen de annesi bana kinlenmesin diye ondan yana çımıyor gibi yapıp odada gönlümü alıyor bilerek yaptım annem iyice senin üzerine gitmesin diye diyor.

Ay gerçekten tek şansım eşimin her şeyin bilincinde olması sanırım

Sanki oğullarını altınlarla kuş sütleriyle bilmem nelerle beslemişler gibi layık görmüyorlar bize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…