Kaynana ile ömür geçer miKaynanam ne yemek yapsam ben yaparken iyi olmuş er sofrada eşim laf etsin diye yok yemeği tuzlu bulur yok acı bulur ya da tam tersi tuzsuz yemekmiş der. Veya eşim yemeği beğendiği zaman bir kulp bulmaya çalışır eşim geçenlerde pilavı kim yaptı dedi kötü diycek sandı ben yapmadım oğlum ben yatıyordum dedi eşim de bak senin geçende yaptığın pilava bak bir de buna bak ne güzel olmuş bu dedi heöen oğlum ben pilav hiç yapmadım ki diyor. Eşim de bi seviyon yalanı ne zaman yapmadın pilavı dedi duymazlıktan geliyor. Ve ben artık dayanamayacak kıvama geldim. Bugün de mücver yaptım tuzu iyi geldi bana hatta biraz da az kattım çok olmasın diye yarım çay kaiığı kadar kattım ki bana göre azdı bile durmuş neyse bişi olmaz yoğurtla yenir diyor. Bilerek kabartma tozu kattığımı söylemedim ne diyecek diye kabartma tozu katmamışsın ya ondan çok küçük olmuş bunlar diyor vallaha çılfıracağım kebdisi tv izlşyor arada gelip bana karışıp gidiyoe kendisi asla yemek yapmayı bilmez eşim de zaten benim yaptıklarımı beğenir kıskanıyor mu ben mi çok abartıyorum ya? Bir de son olarak dün de makineye çamaşır atacaktım dur bende kirlilerimi vereyim öyle çalıştır dedi tamam dedim kendi kendine benim sözümün dinlenmediği nerdn belli diyor dedim ne alaka ben ne dedim sana dedim suratıma mal mal bakıyor. Ben abartmıyorum değil mi kızlar gerçekten delirmiş olabileceğimi düşünüyorum artık. Bir de eşime ben ne diyim oğlum kendi bildiğini yapsın dşyor ben odamdan çıkıp yanına bile gitmiyorum eşim varken yan yanayız muhattap olmamak için görülmemeye özen gösteriyorum yine ben kötü oluyorum. Evi afedersiniz bok götürüyor çürümüş meyveleri çürümüş etleri attım diye bana kızıyoe(1 ay evde yoktum etleri kokulturmuş meyveleri çürütmüş?) bir dr bana neden attın diyor. Zehirlenelim mi ne istiyon dedim eşim duydu geldi yanımıza annesine kızdı eşime her şeyi atmış oğlum etleri falan diyor bende çöpleri attım meyveler çürümüş etler kokmuş annen dondrucuya koymamış dolabında bi güzel fişini çekmiş kokmuş dedim koklattım etleri çöoten vallahi ömür törpüsü bu kadın ya.
2 yıllık evliyiz bir de ben kaçarak evlendim 2 sene de nikah kıymadan aynı 2vde yaşadık sanırım biraz da o yüzden beni oğlunun yanına yakıştırmıyor galiba beni namussuz görüyor. Ama nikah kıyamadık 2 seneye yakınKaç yıllık evlisiniz?
Al oğlunu geri sok diyceksin olmıycak. Bide bu oğlan merakı nerden geliyorsaSanki oğullarını altınlarla kuş sütleriyle bilmem nelerle beslemişler gibi layık görmüyorlar bize
Eşiniz kim yemek yaparsa yapsın.İyi kötü yorumda bulunmasın.Kaynanam ne yemek yapsam ben yaparken iyi olmuş er sofrada eşim laf etsin diye yok yemeği tuzlu bulur yok acı bulur ya da tam tersi tuzsuz yemekmiş der. Veya eşim yemeği beğendiği zaman bir kulp bulmaya çalışır eşim geçenlerde pilavı kim yaptı dedi kötü diycek sandı ben yapmadım oğlum ben yatıyordum dedi eşim de bak senin geçende yaptığın pilava bak bir de buna bak ne güzel olmuş bu dedi heöen oğlum ben pilav hiç yapmadım ki diyor. Eşim de bi seviyon yalanı ne zaman yapmadın pilavı dedi duymazlıktan geliyor. Ve ben artık dayanamayacak kıvama geldim. Bugün de mücver yaptım tuzu iyi geldi bana hatta biraz da az kattım çok olmasın diye yarım çay kaiığı kadar kattım ki bana göre azdı bile durmuş neyse bişi olmaz yoğurtla yenir diyor. Bilerek kabartma tozu kattığımı söylemedim ne diyecek diye kabartma tozu katmamışsın ya ondan çok küçük olmuş bunlar diyor vallaha çılfıracağım kebdisi tv izlşyor arada gelip bana karışıp gidiyoe kendisi asla yemek yapmayı bilmez eşim de zaten benim yaptıklarımı beğenir kıskanıyor mu ben mi çok abartıyorum ya? Bir de son olarak dün de makineye çamaşır atacaktım dur bende kirlilerimi vereyim öyle çalıştır dedi tamam dedim kendi kendine benim sözümün dinlenmediği nerdn belli diyor dedim ne alaka ben ne dedim sana dedim suratıma mal mal bakıyor. Ben abartmıyorum değil mi kızlar gerçekten delirmiş olabileceğimi düşünüyorum artık. Bir de eşime ben ne diyim oğlum kendi bildiğini yapsın dşyor ben odamdan çıkıp yanına bile gitmiyorum eşim varken yan yanayız muhattap olmamak için görülmemeye özen gösteriyorum yine ben kötü oluyorum. Evi afedersiniz bok götürüyor çürümüş meyveleri çürümüş etleri attım diye bana kızıyoe(1 ay evde yoktum etleri kokulturmuş meyveleri çürütmüş?) bir dr bana neden attın diyor. Zehirlenelim mi ne istiyon dedim eşim duydu geldi yanımıza annesine kızdı eşime her şeyi atmış oğlum etleri falan diyor bende çöpleri attım meyveler çürümüş etler kokmuş annen dondrucuya koymamış dolabında bi güzel fişini çekmiş kokmuş dedim koklattım etleri çöoten vallahi ömür törpüsü bu kadın ya.
Neden kaçtınız2 yıllık evliyiz bir de ben kaçarak evlendim 2 sene de nikah kıymadan aynı 2vde yaşadık sanırım biraz da o yüzden beni oğlunun yanına yakıştırmıyor galiba beni namussuz görüyor. Ama nikah kıyamadık 2 seneye yakınbazı özel sebeplerden dolayı
2 yıllık evliyiz bir de ben kaçarak evlendim 2 sene de nikah kıymadan aynı 2vde yaşadık sanırım biraz da o yüzden beni oğlunun yanına yakıştırmıyor galiba beni namussuz görüyor. Ama nikah kıyamadık 2 seneye yakınbazı özel sebeplerden dolayı
Aslında yorumu yapmaz ama annesi sırf o şaf etsin diye bile bile fitne sokmaya çalıştığı için susturmak amaçlı diyor ama anlamıyor kadın ne yapsak anlamıyorEşiniz kim yemek yaparsa yapsın.İyi kötü yorumda bulunmasın.
Ayrı eve çıkma imkanınız yokmu ? Ev üstüne ev olmaz.Ben yıllarca babannemle yaşadım.28 yaşıma kadar sizi iyi anlarım.Aslında yorumu yapmaz ama annesi sırf o şaf etsin diye bile bile fitne sokmaya çalıştığı için susturmak amaçlı diyor ama anlamıyor kadın ne yapsak anlamıyor
Gerçekten bu adamla evlendiyseniz bir daha konu açmayıverin bir zahmet. Siz zaten kendi başınızı yakmışsınız.Erkek arkadaşım bana ilgi göstermiyor ve dövüyor yardım!!
Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet...www.kadinlarkulubu.com
1 yıl önceki konunuzu yarım saat evvel niye sildiniz?
Oooo bu nasıl konu ya böyle, kaynana da dert mi bunun yanında. Şiddet görmeye rağmen bir insan hangi fikirle böyle bir adamın yanına kaçarak gelir sığınırErkek arkadaşım bana ilgi göstermiyor ve dövüyor yardım!!
Erkek arkadaşımla ortaokuldan beri konuşuyoruz ciddi bir ilişkimiz var 3 ay sonra askere gidecek ve o gitmeden vakit gecirelim diye yanına gittim ben de konyada okuyorum yaz tatilinde de ailemin yaninda olacağım için gorusemeyiz diye yanina gittim. Ve sürekli beni evde tek bırakıyor evet...www.kadinlarkulubu.com
1 yıl önceki konunuzu yarım saat evvel niye sildiniz?
2 yıllık evli olduğunu söyledi ama geçen sene açtığı konuda evli değil. Sevgilisi şiddet uyguluyor ve görüntüleri ile tehdit ediyor. Bu konuyu açmadan evvel apar topar konuyu silmiş, konunun geri geleceğinden habersiz, bir beyhude çaba.Oooo bu nasıl konu ya böyle, kaynana da dert mi bunun yanında. Şiddet görmeye rağmen bir insan hangi fikirle böyle bir adamın yanına kaçarak gelir sığınır
Arkadaşlar hesabı şuan ben kullanıyorum eski konular silinmediği için de burda duruyor böyle anladınız mı bilip bilmeden de yorum yapmayıverin bir zahmet!!Oooo bu nasıl konu ya böyle, kaynana da dert mi bunun yanında. Şiddet görmeye rağmen bir insan hangi fikirle böyle bir adamın yanına kaçarak gelir sığınır
Evin hanımı kimse o yönetsinKaynanam ne yemek yapsam ben yaparken iyi olmuş er sofrada eşim laf etsin diye yok yemeği tuzlu bulur yok acı bulur ya da tam tersi tuzsuz yemekmiş der. Veya eşim yemeği beğendiği zaman bir kulp bulmaya çalışır eşim geçenlerde pilavı kim yaptı dedi kötü diycek sandı ben yapmadım oğlum ben yatıyordum dedi eşim de bak senin geçende yaptığın pilava bak bir de buna bak ne güzel olmuş bu dedi heöen oğlum ben pilav hiç yapmadım ki diyor. Eşim de bi seviyon yalanı ne zaman yapmadın pilavı dedi duymazlıktan geliyor. Ve ben artık dayanamayacak kıvama geldim. Bugün de mücver yaptım tuzu iyi geldi bana hatta biraz da az kattım çok olmasın diye yarım çay kaiığı kadar kattım ki bana göre azdı bile durmuş neyse bişi olmaz yoğurtla yenir diyor. Bilerek kabartma tozu kattığımı söylemedim ne diyecek diye kabartma tozu katmamışsın ya ondan çok küçük olmuş bunlar diyor vallaha çılfıracağım kebdisi tv izlşyor arada gelip bana karışıp gidiyoe kendisi asla yemek yapmayı bilmez eşim de zaten benim yaptıklarımı beğenir kıskanıyor mu ben mi çok abartıyorum ya? Bir de son olarak dün de makineye çamaşır atacaktım dur bende kirlilerimi vereyim öyle çalıştır dedi tamam dedim kendi kendine benim sözümün dinlenmediği nerdn belli diyor dedim ne alaka ben ne dedim sana dedim suratıma mal mal bakıyor. Ben abartmıyorum değil mi kızlar gerçekten delirmiş olabileceğimi düşünüyorum artık. Bir de eşime ben ne diyim oğlum kendi bildiğini yapsın dşyor ben odamdan çıkıp yanına bile gitmiyorum eşim varken yan yanayız muhattap olmamak için görülmemeye özen gösteriyorum yine ben kötü oluyorum. Evi afedersiniz bok götürüyor çürümüş meyveleri çürümüş etleri attım diye bana kızıyoe(1 ay evde yoktum etleri kokulturmuş meyveleri çürütmüş?) bir dr bana neden attın diyor. Zehirlenelim mi ne istiyon dedim eşim duydu geldi yanımıza annesine kızdı eşime her şeyi atmış oğlum etleri falan diyor bende çöpleri attım meyveler çürümüş etler kokmuş annen dondrucuya koymamış dolabında bi güzel fişini çekmiş kokmuş dedim koklattım etleri çöoten vallahi ömür törpüsü bu kadın ya.
Arkadaşlar hesabı şuan ben kullanıyorum eski konular silinmediği için de burda duruyor böyle anladınız mı bilip bilmeden de yorum yapmayıverin bir zahmet!!2 yıllık evli olduğunu söyledi ama geçen sene açtığı konuda evli değil. Sevgilisi şiddet uyguluyor ve görüntüleri ile tehdit ediyor. Bu konuyu açmadan evvel apar topar konuyu silmiş, konunun geri geleceğinden habersiz, bir beyhude çaba.
Arkadaşlar hesabı şuan ben kullanıyorum eski konular silinmediği için de burda duruyor böyle anladınız mı bilip bilmeden de yorum yapmayıverin bir zahmet!!Oooo bu nasıl konu ya böyle, kaynana da dert mi bunun yanında. Şiddet görmeye rağmen bir insan hangi fikirle böyle bir adamın yanına kaçarak gelir sığınır
Hımm demek siz kullanıyorsunuz enteresan.Arkadaşlar hesabı şuan ben kullanıyorum eski konular silinmediği için de burda duruyor böyle anladınız mı bilip bilmeden de yorum yapmayıverin bir zahmet!!
Danaya girer gibi 4-5 kişi mi aynı hesabı kullandınız yaniArkadaşlar hesabı şuan ben kullanıyorum eski konular silinmediği için de burda duruyor böyle anladınız mı bilip bilmeden de yorum yapmayıverin bir zahmet!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?