Kaynanam yemeklerime bahane buluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynana ile ömür geçer mi

Kaç yıllık evlisiniz?
2 yıllık evliyiz bir de ben kaçarak evlendim 2 sene de nikah kıymadan aynı 2vde yaşadık sanırım biraz da o yüzden beni oğlunun yanına yakıştırmıyor galiba beni namussuz görüyor. Ama nikah kıyamadık 2 seneye yakın bazı özel sebeplerden dolayı

Sanki oğullarını altınlarla kuş sütleriyle bilmem nelerle beslemişler gibi layık görmüyorlar bize
Al oğlunu geri sok diyceksin olmıycak. Bide bu oğlan merakı nerden geliyorsa Ben asıl ilerde gelinin gelmesini istemem zaten yalnızlığı seven biriyim vallshi bunalırım arayıp hatır sorsalar yeter. Bende çocuk istiyorum doğurmaktan korkar hale geldim bebişimi sahiplenirler diye

Eşiniz kim yemek yaparsa yapsın.İyi kötü yorumda bulunmasın.

Neden kaçtınız

1 yıl önceki konunuzu yarım saat evvel niye sildiniz?

Eşiniz kim yemek yaparsa yapsın.İyi kötü yorumda bulunmasın.
Aslında yorumu yapmaz ama annesi sırf o şaf etsin diye bile bile fitne sokmaya çalıştığı için susturmak amaçlı diyor ama anlamıyor kadın ne yapsak anlamıyor

Aslında yorumu yapmaz ama annesi sırf o şaf etsin diye bile bile fitne sokmaya çalıştığı için susturmak amaçlı diyor ama anlamıyor kadın ne yapsak anlamıyor
Ayrı eve çıkma imkanınız yokmu ? Ev üstüne ev olmaz.Ben yıllarca babannemle yaşadım.28 yaşıma kadar sizi iyi anlarım.

12 yıl oldu sürekli yemek yapıyorum her yemeğim bir olmaz bazen olur bazen olmaz insanız kusur arama anne ben aşçı değilim de sen takma bakar umursamıyorsun pes eder

Gerçekten bu adamla evlendiyseniz bir daha konu açmayıverin bir zahmet. Siz zaten kendi başınızı yakmışsınız.

Eski konunuz bulundu, sonra da profil sınırlaması getirdiniz. Hayatınızda en büyük sorununuz kayınvalideniz değil, mutsuzluğunuzun sebebini ona bağlıyorsunuz diye anlıyorum. Ne diyelim. Tavsiye edeceğimiz çok da bir şey yok buradan bakinca

Oooo bu nasıl konu ya böyle, kaynana da dert mi bunun yanında. Şiddet görmeye rağmen bir insan hangi fikirle böyle bir adamın yanına kaçarak gelir sığınır

Oooo bu nasıl konu ya böyle, kaynana da dert mi bunun yanında. Şiddet görmeye rağmen bir insan hangi fikirle böyle bir adamın yanına kaçarak gelir sığınır
2 yıllık evli olduğunu söyledi ama geçen sene açtığı konuda evli değil. Sevgilisi şiddet uyguluyor ve görüntüleri ile tehdit ediyor. Bu konuyu açmadan evvel apar topar konuyu silmiş, konunun geri geleceğinden habersiz, bir beyhude çaba.

Arkadaşlar hesabı şuan ben kullanıyorum eski konular silinmediği için de burda duruyor böyle anladınız mı bilip bilmeden de yorum yapmayıverin bir zahmet!!

Evin hanımı kimse o yönetsin

Arkadaşlar hesabı şuan ben kullanıyorum eski konular silinmediği için de burda duruyor böyle anladınız mı bilip bilmeden de yorum yapmayıverin bir zahmet!!

Hımm demek siz kullanıyorsunuz enteresan. Mune biri bizimle yine eğleniyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…