- 22 Mart 2013
- 61
- 10
- 288
- Konu Sahibi kelebek1981
-
Eşiniz belli ki evliliği devam ettirmek istemiyor.
Uzatmanın anlamı yok bence.
Annesinin etkisinden kalarak eşini ve iki yavrusunu bırakıp giden adam size mesaj yazsa ne yazmasa ne farkeder?Eşim benden ayrılmak istese bana hala yazmaya devam etmez ve terslerdi ama yapmıyor bence bitirmiş gibi durmuyor annesinin etkisinde kalıyor.
Canım şuan bende o siteye bakıyorum gerçekten çok güzel bende inançlı biriyim dediğini yapacağım inşallah bende faydasını görürüm.Yada yazayım buradan ya,sanırım gelmiyor mesajlarım size..
ben allahtan yardım istemenizi öneririm. Öncelikle sabır sonrada hanenize huzur versin. Bunun için mutluluğun şifresi diye bir site var. Esmalarla hayatınızı düzene sokmak için çok yardımcı bir site. Ve her gün 1000 kez ya vedud ya cami çekmenizi öneririm. Ben geçen yıl çok huzursuzdum. Ortada bişeyde yoktu ama yinede ben ayrılmayı dolamıştım dilime. Mutsuzdum çünkü..sonra bu esmayla herşey çok farklı oldu. Bilmiyorum belki inançla alakalı. Ben çok faydasını gördüm. Her anlamda,herkesle iletişimim farklı oldu..
Az önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
Çocuklarınızı eşiniz de biraz düşünse çok farklı olurdu herşey.Laale evet doğru söylüyorsunuz ama çocuklarımı düşünmek zorundayım kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum
.
Ben de mutsuzluk yasiyorum ve bosanmayi dolamistim dilime bu esmalari cok cektim ama baska bir oneriniz var miYada yazayım buradan ya,sanırım gelmiyor mesajlarım size..
ben allahtan yardım istemenizi öneririm. Öncelikle sabır sonrada hanenize huzur versin. Bunun için mutluluğun şifresi diye bir site var. Esmalarla hayatınızı düzene sokmak için çok yardımcı bir site. Ve her gün 1000 kez ya vedud ya cami çekmenizi öneririm. Ben geçen yıl çok huzursuzdum. Ortada bişeyde yoktu ama yinede ben ayrılmayı dolamıştım dilime. Mutsuzdum çünkü..sonra bu esmayla herşey çok farklı oldu. Bilmiyorum belki inançla alakalı. Ben çok faydasını gördüm. Her anlamda,herkesle iletişimim farklı oldu..
Az önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
Arkadaşlar her türlü eleştiriye açığım ben dört dörtlük değilim. Bende de elbet hata vardır. Çalışıyoruım kocamın eline bakmıyorum ben sadece çocuklarımı düşünüyorum . kafam karışık ne yapacağımı bilemiyorum.
Ben de mutsuzluk yasiyorum ve bosanmayi dolamistim dilime bu esmalari cok cektim ama baska bir oneriniz var mi
Ee be kardeşim, çalışıyorsunda , daha ne istiyorsun ?
Bırak biraz esin koşsun , esin çabalasın.
Sana kolay kolay ulaşamasin, kaybetme korkusu yaşasın biraz.
Her yük sırtında ama hala çocuklarım için diyorsun.
Ilk yasadiginizdan sonra geri adım atman , yalvarman eşine bu cesareti vermiş.
Nasılsa yine yapar, çantada keklik gözüyle bakıyor sana.
Eşin gerçekten hayat arkadaşı olsa , bırakın annesini dünya gelse yuvasına sahip çıkar.
Annesi değil eşin yapıyor yapacağını.
Yine koşacağını biliyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?