- 22 Mart 2013
- 61
- 10
- Konu Sahibi kelebek1981
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve 3,5 ve 1,5 yaşında iki tane çocuğum var. Eşimle aramda bazı problemler var ve aşamıyoruz. Bu yüzden evi terketti. Annesinin evinde kalıyor. Daha öncede evi terk etmişti ve 20 gün boyunca gelmesi için yalvardım. İlk evden gitmesi annem ile annesi bir araya geldi herkes eteğindeki taşları döktü ve kayınvalidem beni anneme kötüledi ve toplan oğlum gidiyoruz diyerek oğlunu alıp götürdü. Eşim eve dönmek için annesinden özür dilememi istedi. Bende çocuklarımın hatrına ayağına kadar gidip özürümü diledim ama eşim yine mırın kırın etti dönmedi eve ve zorladın ve döndü ama kayınvalidem telefon ile bizi yönetmeye devam etti. Eşim evi otel gibi kullanmaya ve hiç yardımcı olmamaya başladı. Olaydan 1 ay sonra annem ameliyat oldu ve eşim o gün yanımızda olmadı annesinede çocuklara bakmak için yardım istediğimde telefonu açmadı. Hatta eşim eve gece 11:00 gibi geldi bende çok sinirlendim topla eşyalarını git dedim. Eşim'de zaten bekliyorlar diyerek evdeki tüm eşyalarını toplayıp annesinin evine gitti. Kayınvalidem aile eşrabına bu işin bittiğini boşanmamazın daha hayırlı olacağını söylüyormuş ve eşimde kabullenmiş gideli 1 hafta oldu. Bu arada bana whatsupp aracılığı ile yazıyor ve düzgün şekilde konuşuyoruz bana günlük yaptıklarını anlatıyor. Kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum bana yardım eder misiniz?