kaynanam ve saçmasapan düşünceleri

canım benim kendi açından haklısın belki ama o zaman o adama yazık değil mi neden tek gitsin o eve bence insan ne olursa olsun heryerde eşinin arkasında durmalı. görüşmese ne olacakki iyice kopacak herşey eşide uzaklaşacak inatlaşmak neye yarayacak ki? herkesin kendi seçimi tabiki ama boşa huzursuzluk sebebi bence

sinir krizi geçirecek kadar büyük demek ki bu sorun.
kimse için sağlığımdan olamam ben. oğlunu istediği zaman görebilir ama benim yüzümü asla.
bende çok sorunlar yasadım uzak duruyorum ve yıne de rahat bırakmıyorlar insanlar öyle yüzsüz olmuş ki.
arada bir görüşmek zorunda olsanız bıle asla mesafenızı bozmayın. bu tür insanlara katı kuralcı olacaksın bak nasıl el ustunde tutuluyorsun..
ne kadar sıcak samımı davranırsan o kadar üstüne yürürler zamanında cok yasadım şimdi tecrübeliyim 6 seneyi geçti ben evleneli.

ben arkadaşın kocasını haksız buluyorum.
karısını sinir krızı gecırecek dereceye gelene kadar neredeydi.

haklısın bende şimdi tlf.la dahi görüşmüyorum :) yoksa sapıtıyor sağolsun

çok geçmiş olsun. eşine söyle annesine istediği kadar gidebilir ama sen gitme. sinirlerimin bozulmasını istemiyorum de...

şunu hiç unutma; önemli olan SENSİN. DEĞERLİ OLAN SENSİN. hiçkimse için ve hiçbirşey için bir daha kendini böyle yıpratma... evliliğiniz ilk yılı canım-cicimle, öpüşüp koklaşma ile geçmeli... böyle sorunlarıl değil. bu günler bir daha yaşanmayacak. kıymetini bilmeli...

kayınvaliden asla değişmez, her fırsatta boşanmanız için bir şey bulmaya çalışır.
onun ne yapacağını ve nasıl davranacağını biliyorsun. tebdirli olacaksın. açık vermeyeceksin.

Son düzenleme:
Esiniz eger sizi savunmaya devam ederse, gercekten takmayin derim. Cunku inanin degmez.

Bir de esinizden rica edin, hakkinizda soylenen herseyi gelip size anlatmasin. Bilmemek, duymamak sizi yatistiracaktir.

Kadini amacina ulastirmayin.

düzelirmi canım geçermi bunlar dersin ((

düzelir canım benim hepsi gecer zamanla. hele bir çocugun olsun hayatının anlamı değişecek...
anne olunca büyüyor insan. gecmıste yasadıklarını tecrübe ediyorsun büyüdükçe. (herkese ederi kadar değer.. öküze kravat takmanın alemi yok.)

doğru kızlar değerli olan biziz ama öyle seviyesiz insanlar var ki şu hayatta gelde takma ( eşim artık onların adını dahi anmıyor yanımda gitme konuşma bile dedi söylediğiniz gibi geçecek ama bazen düşünüyorumda nereye kadar böyle devam edecek sonuçta eşimin ailesi yarın bigün kadın evimede gelip huzurumuda kaçırırsa ne olacak diyorum boşanmış görümcemi bana yollamaya bile kalkar sizinle yaşasın derse çocuğuna baksın derse nasıl davranmalıyım yüzgöz olmayayım diyorum ama böyle yaparsa artık sabrımın sonlarındayım sanırım dayanamaz patlarım ((

Aferin esine. Akli basinda maasallah. Umarim hep boyle davranmaya devam eder.

Eger ileride dedigin durumlar olursa, iste o zaman susmak yerine kavga etmeden, tartismadan dusuncelerini karsi tarafa iletirsin. Eger susarsan tepene cikarlar. Bu tarz insanlara dilinin sivriligini gostermek gerekiyor. Baska dilden anlamazlar.

Kadin nasilsa her halukarda dedikodunu yapacak. Bir de su var, kadini cevresinde herkes taniyor. Dedikoducu, fesat, artniyetli oldugunu bildikleri icin eminim herkes senin icin uzuluyordur.

böyle birşey olursa sakın kabul etme. yoksa huzurundan, sağlığından ve evliliğinden olursun. eşinle çocuk konusu açılırsa baştan bu bakma işini konuş.

kendilerini acındırabilirler, duygu sömürüsü yapabilirler, sakın acıma. yoksa acınacak duruma düşersin. saygıda kusur etme ama mesafeyi koru.

söylediğiniz gibi yapacam kızlar kesinlikle istemediğimi söylicem eşime insanlar eşiyle başbaşa zaman ggeçiremicekse niye evlenir ki (( ben eşimle bir yuva kurdum ama bazen düşünüyorumda eşlerin aileleride çok önemliymiş ben bunun yeni farkına vardım (( ne yazıkki .....

valla canım seni boşatmaya çalışmış, kendi kızında bulmuş...
benimkide yeni evliyken 2 hafta kirli çarşafta yatırdı beni, hakkımı helal etmiyorum...
bende kendi kulagımla duydum ... kaynanam ben banyodayken cocuklarını etrafına toplamış sakın gelinin yanında birbirinizle kavga etmeyin, çok sıkı fıkı olun, o bir yabancı, sırrımızı vermeyesiniz, falan diyordu....
yani tek sende değil , benimkide bana kaynanalık yapmaya çalıştı ama Allah rezil etti onu...

aynen canım zaten bana yapmaya çalıştıklarını kızında buldu ama akıllanmaz sanmıyorum (( biz bir yabancıymışız bu nasıl düşünceyse artık iyi biz yabancıysak oğullarınıda zehirleyebiliriz bence alsın kendisi baksın ozaman :)))) haksızmıyım :)))))

canım,benim kayınvalidem kendi kayınvalidesiyle, eltileriyle, kayınpederim kendi kardeşelriyle görüşmüyorlar... şimdi bu benim kaynana sandiki bende kendi oğlunu, onlardan uzaklaştıracam, eşimle kardeşlerini düşman edecm, yani kendi zamanında yaptıklarını sandiki bende ona yapacam, ondan sır vermeyin diyor çocuklarına,kendi ailevi sırlarını verirse kullanırım diye düşünüyor , çünkü kendisi sadece fesatlığa çalışmışya kafası, herkesi kendi gibi görüyor..
eşimi her fırsatta beni kötülediler... bende ilişkimi kestim, görüşmüyorum, ve onların konusunu dahi etmiyorum artık eşimle

öncelikle merhaba kızlar sizinde desteğizle artık kendimi daha iyi hissediyorum onları hayatımdan kısmende olsa çıkardım eğer görümcemi yollamaya kalkarsa kaynanam kabul etmicem ve kayınvalidemle fazla muhattap olmama kararı aldım :) umarım benimle uğraşmayı keser :)

Ben arkadaşlar kadar iyimser olamıycam,
bence seni bu denli sıkan,strese sokan,
zorla birşeyleri empoze etmeye çalışan insanlarla hiç görüşme.
Direkt kes ilişkini.Görümceni size gönderme fikri tamamen saçmalık zaten.
Böyle bir teklifle gelirlerse asla kabul etme.

Canım sana tavsiyem yaşadıkların zor şeyler evet aama eşinin hatırıı için umursama ve eşinee ailesini kötüler şekilde konuşmaa hiçbirzaman içinde kalsın bizlerle paylaş eşinle dostunla paylaş ama ona annen soyle boyle deme neyaparsa yapp allaha havale et esın gerceklerı kendı gorur ve ozaman sanaa evlılıgıınıze sahip cıkar unutma gelmekmı ıstıyor kocanın atasııdr dıye geldıgınde kusurlarını gormmemezlıkten gel sabret ve agırla nasılsa uzakmıssınız aynı sehırde olmaması senın ıcın nımet dedım gıbı bosver umursama kafana takaarak kavga doguse oyle cevap verırsen yuvanda dirliğin kalmas hani derler ya yukarı tükürsen bıyık asagı tükürsen sakal annesındende vazgecemes kızsa etsede sendende gecmıyor neguzel ıste sana sahip cıkıyor madem sende aılesının yaptıklarını kocnaa anlatıp onu cıkmazaa sokma yuvanda herkeze ınat mutlu ol bence..

bence kaynananız sıyrık birine benziyor akıl sağlığının da yerinde olduğunu düşünmüyorum..bizm akrabalarımızdada vrdı böyle biri gide gele kızınn yuvasını 2 ayda bozdu... eşiyle uyurlarken yatak odanızın kapısını niye kapatıyorsunuz açık dursun merk ederim bn sizi göreyim diyormuş dha 2 aylk evli kızı ve damadına... Allah ıslah eylesn böylelerini.kocasız kaynananlar nedne hep böyle sorunluuu :44: :44:

benimkide aynı konyalıyı aldın konyalı oldun dıyor ogluna benım yanım da senı okuttu bu kaonyalılar dıyo manyak yaa... sana önerım eşinle asla arnı bozma o senın haklılıgına ınansın bılsın yeter . onların yaptıgını dedıklerını dırdır etmeden anlat bılsın kendı karar versın. dır dır ederek solersen senden sogur mantıklı ol. haa yalnızkende kaynana na de dıyebıldıgını sok sokustur. ama eşin senın ona gıcık oldugunu bılmesın annen neden bole yapıyokı falan de bıseylerı anlatırken uzuuyomusun gıbı sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…