aylardır bu siteyi takip ediyorum ve yazmak bugüne kısmet oldu ben 1 yıllık evliyim eşimle severek evlendik herşey birbirimizi sevmemzle başladı annesi önceleri herhalde oğlum bu kızı bırakır diye pek takmadı beni sonra ş ciddiye binince önce kapansın diye haberler yollamaya başladı sonraları eşarp yollamaya başladı neyse ben bunlara fazla takılmadım kısmet dedim geçtim ama eşimle aynı fakültede okurken hep kantinde buluşur ders çalışırdık eşim tlf.nunu yurtta bırakmış benimde şarjım bitmişti annesi eşimi aramış ulaşamamış neyse benide aramış mesaj yollamış daha sonra ne mi oldu kızlar ben cevap yazmadığım için eşimin annesi eşime bu kız bizi sallamıyor bizi sallasa mesajıma dönerdi diyerek eşimi doldurmaya başladı eşime ben öğrenciyim kontörüm olmaya bilir annen bunun farkında değil sanırım diyerek kendimi savundum haklıydımda yıllar geçti biz mezun olduk eşim memur oldu bende bankaya girdim evlilik geldi çattı eşim 6 aylık askerliğini yaptı geldi nişan yaptık eşimin annesi beni kabullenemedi zaten öğrencilik hayatım boyuncada beni istemediğini apaçık belli etmişti kayınvalidem duldur kocasını çok önceden kaybetmiş 4 çocuğu var eşimlede hep resmilerdir çünkü eşim annesinin davranışlarını pek onaylamıyor biz nişanlandık ben size bişey yapmam dedi (buarada evi ve aylığı var kaynım çalışıyor görümcelerimin maaşları var ayrıca) neyse annemde bende eyvallah dedik tamam bişey yapma sonrasında düğün yaptık kaynanam kendi kızına takılan 10 bileziği beğenmezken bana 14 ayar 1 tane bilezik taktı ve dalga geçer gibi görümcemle birlikte sana çok büyük hediye taktık dediler bu bende bardağı taşıran son damla oldu evimiz memleketten uzakta olduğu için düğün gecesi bizde kalın dedi tamam dedim sorun çıkarmamaya çalışıyorum kendimce kaldık bana bir yeni nevresim bile almayı çok görüp eski püskü bir yorganda yatırdı halbuki 1 gün kalacağız bir temiz nevresimi bile çok gördü sonrasında otobüse atladık evimize geldik evimizin eşyasını takılarımızı düğün salonunu işte albüm yaptırdık düğün için onun masrafları derken bir hayli borca girdik çünkü hiçbir yardım yapılmadı evlendiğimizden buyana borç ödüyoruz ve 3 yıl borçla uğraşacaz neyse bunada eyvallah dedim 3 aylık evliyken kaynanamın eşime söylediklerini duydum ve yıkıldım eşime sakın o karın olacağa sırrını verme derdini anlatma diyordu ben neydim acaba bu son nokta oldu ve ben sinir krizi geçirdim öyle bir sinir kriziydiki kendi üzeimdekileri ve eşimin üzerindekileri parçalamışım kriz anında sonrasında saatlerce ağladım eşim annesini arayıp birdaha benim hakkımda konuşmamsını söyledi sonrasında ne mi oldu kızlar görümcem eşimin tlf.nunu açtığım için ban asen kim oluyorsun dedi ve biz 1 yıllık evliyiz şimdi ise kaynanam görümcemi boşatıyor damadı kızına sahip çıkmadığı için ve benim eşim bana sahip çıktığı için eşime sen karını sev beni sevme gibi abuk sabuk bişey söylemiş bu kadına nasıl davranayım hanımlar artık çıldıracam
anneler gününü kutlamayı düşünmüyorum kikadın beni 1 yılda çökertti (( birde hediye mi alayım kadına siz diye hitap ediyorum diye dedikodumu etmediği insan kalmamış ((
ah keşke unutabilsem(( tatlım ama ben kendimi yiyorum ((
:) keşke anında içim dışıma yansımasa en nefret ettiğim huyum ama denicem canım :)
bende var şeytanlık heralde ya dedikodumu yaparlar yapmazlar bilmem ama sanmıyorum hiç umursamam öyle şeyleri herşeye gülüp geçiyorum bazen lafta sokuyolar anlamamazlıktan geliyorum konu değiştirip gülüyoruz. surat asma sakın kayınvalidelerin ilk kuralıdır bu gelinin suratı takip et tepki ölç. bende sallamıyorum hiç aman ya kocamdan önemli değiller bıt bıt edemem kimse için hele sinirimi hiç bozamam. cidden değmiyo ya onlarında başka işleri yok napsınlar ben olsam bende dedikodu yapar gezerm :)
okadar haklısın ki doğru çok doğru işi yok kaynanamın evde oturuyor başka bişey yapmıyor ha bide çok sevdiği bir kankası var onunla dedikodu yapmaya bayılırmış :) kadın eşim uyurken dahi gelir yatağının yanına otururmuş allahım bir insan bukadarmı boş olur diyorum bazen çok haklısın işi olsaydı benimle uğraşmazdı :) bende takmıyor gibi yapacağm canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :)))
rica ederim hayat öyle kısaki gülümsemek en güzeli inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?