Kaynanam kocamı doldurmuş

Bir saygısızlığım var ise söyleyin dedim şarkı söyleme konusun da da kadına şarkı söyledim diye neden saygısız oluyorum dediğim de ne biliyim biz yapmazdık dedi bende sen elli yaşındasun kendi gelinliğine beni niye karşılaştırıyorsun saygısızlık değil bu diye cevap verdim kadın da abarttığının farkında cevap vermedi
İşte neden çıkmadan söylüyormusum bir az dha önce söyleseymisim gideceğimi, izin alma söz konusu olamaz

Yaşınız küçük muhtemelen ve tüm aile beraber yaşıyorsunuz ayrı eviniz olmadıkça rahat olmayacaksınız giderken kaynanaya neden haber edeyim ki kocam biliyosa. Yapmayın bunu kendinize

Cahil bir aileye gitmissiniz belli ayni eve girdiginiz hemen cocuk yaptiginizz icin kusura bakmayin sizde onlar gibisiniz heralde. Ev icinde yasananlari herkese anlatmayin bu birincisi ikincisi suc esnizde bu sacmaliklari sorun edip anasina cevap verememis ee nevar bunda bu kiz askermi diyememis ne diyelim

Benim anlamadigim kisim oncelikle su: bi yere giderken izin almak icin mi haber veriyorsunuz yoksa ben cikiyorum, beni merak etmeyin, bir sey lazim mi disaridan seklinde mi bilgi veriyorsunuz yolda gordugunuz kisilere. Eger izin aliyorsaniz durum cok sıkıntı. Bir de sarki soylemenin, bacak bacak ustune atmanin nesi yanlis o kismi anlamadim. Insan hele ki bir evdeyse ne yapsin yani? Onlar var diye cenaze evinde gibi hayat mi sureceksiniz? Her insanin bi oturusu kalkisi vardir, buna da evinde bile mudahale edilir mi ya? Bak benim kaynim benim, cocuklarinin herkesin yaninda el pence oturur adamin oturusu bu, ben, kayinpederim, ufak yegen ayi gibi yayila yayila otururuz. Kimsenin dikkatini cekmez bu durum vay oyle oturuyor diye. Hatta boyle gormeye alistiklari icin az koltugun ucunda otur hemen sen niye rahat oturmuyon diye hep bir agizdan baski yaparlar. Cunku bi aileyiz, ister her gun gorus ister yilda bir gorus evlendin ve aile oldun bi ferdisin o ailenin herkes mutlu ve rahat olmani istemeli. Gercekten buradan kaldim kirildi bir oturusun hesabini vermenize. Hani senin hanim tanimadigimiz adamlarla fingirdiyor tarzinda bi sikayet olmus bi sarki mirildanmak, bi rahat oturmak. Ne bicim insanlar ya. Mutlulugu, neseyi ahlaksizlik goruyorlar. Sizde hesap vermeyin en insani, siradan davranislariniz icin.

Çok fena bir aile. Eşiniz de buna dahil.

Bu kişileri kesinlikle değiştirmezsiniz. Eşiniz yontulmaya açık biriyse, bakış açsını değiştirmek , empatiyi, farkındalığı öğretmek için müthiş bir çaba harcamanız lazım. Umarım çocuğunuzu da eşiniz gibi yetiştirmezler.

Siz izin verdikçe tepenize çıkmışlar . Anneme gidiyorum diye niye kaynanama haber veriyim ona ne ? Bilmiyorum kendinize niye bu sekilde davranilmasini hak görüyorsunuz. Bacak bacak ustune atilmasi ne saygisizligi ya bunu bana biri söylemese kendimde suç bulurum buna nasıl cesaret etti ben nasil izin verdim diye. Taviz vermeyin direkt konusun mesafenizi koyun hicbir sekilde de bir sey paylasmayin onlarla.

Ben anneannemin yanında da bacak bacak üstüne atarim ama bir tanemdir saygıda kusur etmem bacak bacak üstüne atmak nasil saygisizlik oluyor hala anlamadım ben ana avrat soversen saygısızlık ama bana hep sacma geliyor ben rahat oturdum diye neden saygisiz ilan ediliyorum

Valla aynı evde yaşayınca her şeye tamam demelisin. Çok da tartışma sonuçta kurulu düzene gidiyorsun. Otur deyince oturacaksın kalk deyince kalkacaksın. Yetmez gibi bir de hamile kalıp milletin evine çocuğunu da mahkum etmişsin. O evden taşınmalısınız yoksa çözüm yok

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ve böyle b*ktan hayattan dert ederken neden hep hamilesiniz ne yiyip ne iciyosunuz

Koştur koştur koca buldum diye hiç bişeye ses çıkarmadan evleniyorsunuz elin yabancılarının yanına gidiyorsunuz hiç aile evi bırakılır da tanımadığın insanlarla yaşamaya gidilir mi ya.
Kendi anama babama bile şehir değiştirsem haber vermem oldu elin anasına babasına rapor vercem işim gücüm yok.
Tek bi şartla anlayabilirim bu saçmalığı ailen yoktur bi evin yoktur gidecek yerin yoktur anlarım ki onda bile evlenince ayrı eve çıkılır yani.
Hep kirada oturuyoruz çalışıyoruz bi maaş kiraya giderlere gidiyo.
Aman evde oturalım da nolursa olsun demiyoruz.
Bayram’da seyranda kalıyorum da kayınvalide evinde onda da gitmemeye yer arıyorum.
Evinizi ayırın bir an önce

Adına kraliçe yazmışsın ama pek de kraliçe değilsin bebeğim kraliçeler bu kadar kimseye hesap vermez. Verme kimseye hesap deveye diken insana … yaranır. Sen iyi oldukça tepene çıkmışlar

1) Neden nereye gittiğinizi geldiğinizi kaynanaya haber etmeye gerek duyuyorsunuz?

2) Hatan yokken neden o an yüzünüze vurulmasını istiyorsunuz?

3) Kusura bakmayın, bu tutumlarına siz de izin veriyorsunuz. Uzaklaşabilirsiniz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…