- Konu Sahibi aburcuburju
-
En azından seninki senin yanında benim ki sürekli herşeyin hırsını stresini benden çıkartıyor oruçlu şken bile dünyayı dar ediyor ağzı bozuk sürekli aşağılıyor bir koca olarak yanımda değil şu hamile halimde bile
Iste bizim de tek tartışma konumuz bu. Sınır cizememesi. Ilk defa bir sey icin hayır dedi. O kadar kötü hissettiriyorlar ki kaç gundur instagram face üzerinden hayırsız evlat başlığı altinda paylaşımlar yapıyor kaynanam o günden beri. Dayanamadı eşim de. Arabayi vercem dedi.Öyle alışmışlardır ama sınırı eşin çizmek zorunda.. bebeğin hayırlı olsun sevindim senin adınainşallah sağlıkla kavuşursunuz ama para olayı altın ev derken acayip iç içe girmiş ve şu an enflasyon vs derken düzene girmesi oldukça zor.. didişsen evine zarar
Beni de rahatsız eden konu bu. Senin artık bir ailen var. Bunu onlara aşıla diyorum. Biz onlara değil, onlar bize ayak uydursunlar diyorum. Iki gun dinledi. Artik ne konuştular ne yaptılar bilmiyorum. Dayanamadı yine.Esinizde sizin yanınızda söylenip sonrasında vermeyip ne yapacağız pozisyonuna geçmiş. Evde iki araba olur verilir, başka bir sebeple köye giderler verilir ama bayramda gidecekler diye hem de 2 hafta boyunca araba verilmez. Bu kadsr rahat istenmesi de rahatsız ederdi beni.
Allah yardimciniz olsun sizin deEn azından seninki senin yanında benim ki sürekli herşeyin hırsını stresini benden çıkartıyor oruçlu şken bile dünyayı dar ediyor ağzı bozuk sürekli aşağılıyor bir koca olarak yanımda değil şu hamile halimde bile
Erkek ailelerinde olabiliyor bu tavır evliliğin başlarında, her sey ortak mantığı ama mesele eşte bitiyor işte. Ben tek değilim artik , 2 hafta arabayı size veremem diyecek kendisi.Beni de rahatsız eden konu bu. Senin artık bir ailen var. Bunu onlara aşıla diyorum. Biz onlara değil, onlar bize ayak uydursunlar diyorum. Iki gun dinledi. Artik ne konuştular ne yaptılar bilmiyorum. Dayanamadı yine.
Hamile olmam gezip tozmama engel degil. Yine geziyoruz. Konu bayram olmasi, ki bizim ilk bayramimiz kari koca olarak. Ve onlarin umursamamasi bu durumu.keşke siz de hemen hamile kalmayıp gezip tozsaydınız. böyle iç içe aileler kopmuyor maalesef.
Bunu dedi zaten. Yukarıda da belirttiğim gibi kaynanamin instagram ve face paylaşımlarını görseniz benim kocam dünyanın en iğrenç evladı. Bugun de dayanamadı o paylaşımların uzerine. Arabayi verecegini söyledi. Sonra biz girdik birbirimize.Eşin diyecek ki araba bize lazım biz gezeceğiz, bitti.
Maalesef onda çok yok bugün daha bana git ananın kapısında doğur diyor ama iyiken de tam bi melekAllah yardimciniz olsun sizin de.Gerçekten insanda biraz vicdan olmalı.
Bence sen bişi deme eşinle konuş onu işle o söylesin gerekeni yoksa herkes iyi sen kötü olursunBunu dedi zaten. Yukarıda da belirttiğim gibi kaynanamin instagram ve face paylaşımlarını görseniz benim kocam dünyanın en iğrenç evladı. Bugun de dayanamadı o paylaşımların uzerine. Arabayi verecegini söyledi. Sonra biz girdik birbirimize.
Kaynanama yazsam mı? Tepkimi belli mi etsem? Gerçi sonra ben kötü gelin damgasi yiyeceğim.
Benimki de aaa işe başlayacaktın. Tüh şimdi çalışamayacaksın dedi.Doğru diyorsun öyle kinliyim ki kaynanama ilk hamile olduğumu söylediğimde bana dönüp şaka yapıyorsun iyi hayırlı olsun deyip arkasını döndü ben nasıl ağlamayım nasıl unutmayım arkamda bi kocam bile yok ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum
Bir sonra ki deyisinde bence git bakalım. Paşa paşa iki güne nasıl geliyor.Maalesef onda çok yok bugün daha bana git ananın kapısında doğur diyor ama iyiken de tam bi melek
Bunu dedi zaten. Yukarıda da belirttiğim gibi kaynanamin instagram ve face paylaşımlarını görseniz benim kocam dünyanın en iğrenç evladı. Bugun de dayanamadı o paylaşımların uzerine. Arabayi verecegini söyledi. Sonra biz girdik birbirimize.
Kaynanama yazsam mı? Tepkimi belli mi etsem? Gerçi sonra ben kötü gelin damgasi yiyeceğim.
Evlenmeden önce herkese en az 3 gün “Korunma Seçenekleri” konusunda seminer verilmeli bence.Kaza kurşunu
Oysa insan yedi kat yabancıyla paylaşsa sarılır tebrik eder bana sonra oğlunun yanında gelmiş ben şaka yapıyorsun sandıydım deyip yalandan bi sarıldı yazıklar olsun hepsine ama benim canım çok acıyor unutmaya çalışıyorum olmuyor gitsem gidemiyorum narsist bi kocam da var çok bunaldım kızlar bebeğime ben çok zor buldum o herşeyi Kabul olmuş duam ama o kadar üstüme geliyorlar ki onu kaybedicem diye de çok korkuyorumBenimki de aaa işe başlayacaktın. Tüh şimdi çalışamayacaksın dedi.
Siz zaten kötü gelinsiniz onlarin gözünde. Yoksa onların oğlu onlara karşı mı çıkardı o kdr vermicem demesi bile onların gözünde sizin kiskirtmaniz goruluyordurBunu dedi zaten. Yukarıda da belirttiğim gibi kaynanamin instagram ve face paylaşımlarını görseniz benim kocam dünyanın en iğrenç evladı. Bugun de dayanamadı o paylaşımların uzerine. Arabayi verecegini söyledi. Sonra biz girdik birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?