Kaynanam ile tartisma

Eşiniz hiçbir sey demediyse, kayınvalideniz böyle rahat konuşabiliyorsa net daha öncede benzer konuşmalar geçmiştir eşiniz buna izin vermiştir.
Ben olsam sanırım bir daha adımımı atmazdım ona. Geliyorsa da benim evime güler yüz falan göremezdi. Bu ne hadsizlik.

komşumuz var böyle gelinini istemiyor.
İnşallah boşanırlar boşanırlar diye oğluna bile söylüyor.
Ama gelin napıyor her hafta sonu biniyor nerde çatır çatır para harcayacak yer var tatil var gezip geliyor.
Evleneli kaç yıl oldu hala aşkım canım cicim.
Hiç fırsatını vermedii gibi çocukta artık annesinden soğudu
Bunu sende başarabilirsin bence

Malesef k.valideniz bu gücü eşinizden alıyor o çok belli...
Olan olmuş..size tavsiyem eşinizle arayı iyi tutun annesi yüzünden onu horlamayin daha çok uzaklaşır,üzülen söz olursunuz.. annesinden o elektirgi almış ruhu da bir guzel oksanmis belliki
Ne karaktersiz insanlar var şu hayatta malesef...Tahammül edemesenizde k.valideyle başa çıkmayı ogrenmelisiniz

Bizim komşu da aynisini yaptı hatta oğlu yine de bayramda evine geldi adam kovdu kendi çocuğunu karısıyla sırf boşanmadi diye. Sonrada bütün mallarını diğer çocuğunun üstüne yapmış şaka gibi tek dert mal mı yani her neyse birde bayramda geldiklerinde adamın karısına ağza alınmayacak küfürler etti adam bütün çocuklarını karısını aldı postayı koydu ailesine bir daha da o günden beri hiç görmedim

Kayınvalide sorunu görünümlü eş sorunu. Şu durumda soğuk davranması gereken en son kişi eşiniz. Adam sizin gönlünüzü alacağına, annesine "sen ne saçmalıyorsun" diyeceğine size soğuk davranıyor. Demek ki onunda aklına yatan bir şey var annesinin söylediği laflarda. Belki de seçenekleri değerlendiriyor kafasında.

Bayramin 1.günü kaynanamı aradım sabahın 9 unda bayramini kutladım bana diğer oğlunun kurban parası yolladigini ve kurban kestigini soyledi bende iyi dedim sız gelseydiniz dedi esim uzak şehirde calisiyordu ordan çıktı evine geldi bende esim yeni geldi geliriz dedim bayramini.kutlayip kapattım buarada biz başka sehirdeyiz kaynana başka sehirdeler.. aksamuzeri oldu esim telefonda konusuyordu telefonu hopörlere vermişti kaynanamla konusuyordu kaynanam o kızı birak gel seni işinden bile etmiş baskasini alalım sana dedi ve bizim 3 yaşında kizimiz var o sırada sinirlendim telefonu kaynanamin suratına kapatip saatlerce ağladım esim bisey demedi dışarı çıktı akşam eve geldi hiçbişey olmamış gibi davrandı bende kaynanama mesaj attım bugüne kadar bana annelik yapmadın benim annem yok bunu bile bile hemde torunundan utan nebiçim insansın sen yazdım ve birdaha konuşmadım şimdi sız.olsaniz ne yapardiniz bu durum beni hâlâ üzüyor?
Olay çıkarirdim ben sesiz kalma bu kaynananın söylediğine

Eşini de hatalı annesine kızmalı uyarmalı nasıl bi anne çocuğun yuvasını böyle iki kelimeyle bozabilir eşine ve o sürtük kaynana gereken haddi ver

Allah babaannenize en layığını yaşatsın inşallah. Babanız da akılsızlığına doymasın
Babam hayırsız calismazdi babaannem bütün yaz ise giderdi altın bilezik ne varsa yapıp eline verirdi bidaki yaza kadar idare et derdi hemen içkiye gömülürdü babam parası bitince bi kahvede ise girerdi bikac ay çalışırdı sonra annesi gene paraya doyururdu oğlunu babaannem çok mutluydu kızına sakın bosanma diye sürekli baskı yapardı neyse çok uzun yazdım onlarla 20 senedir hiç gorusmuyorum ne yaparlarsa yapsınlar

Bayramin 1.günü kaynanamı aradım sabahın 9 unda bayramini kutladım bana diğer oğlunun kurban parası yolladigini ve kurban kestigini soyledi bende iyi dedim sız gelseydiniz dedi esim uzak şehirde calisiyordu ordan çıktı evine geldi bende esim yeni geldi geliriz dedim bayramini.kutlayip kapattım buarada biz başka sehirdeyiz kaynana başka sehirdeler.. aksamuzeri oldu esim telefonda konusuyordu telefonu hopörlere vermişti kaynanamla konusuyordu kaynanam o kızı birak gel seni işinden bile etmiş baskasini alalım sana dedi ve bizim 3 yaşında kizimiz var o sırada sinirlendim telefonu kaynanamin suratına kapatip saatlerce ağladım esim bisey demedi dışarı çıktı akşam eve geldi hiçbişey olmamış gibi davrandı bende kaynanama mesaj attım bugüne kadar bana annelik yapmadın benim annem yok bunu bile bile hemde torunundan utan nebiçim insansın sen yazdım ve birdaha konuşmadım şimdi sız.olsaniz ne yapardiniz bu durum beni hâlâ üzüyor?
bacim niye ağlıyorsun? ağlama ağlat

X