- 29 Mayıs 2021
- 13.253
- 85.876
- 36
- Konu Sahibi selinderdinn
Konuşmadiniz mi hiç eşinizle?Bilmiyorum ki o konuşmadan sonra oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuşmadiniz mi hiç eşinizle?Bilmiyorum ki o konuşmadan sonra oldu
Yorumları okumadim o yüzden sorulduysa tekrar sormuş olabilirim kusura bakmayın, eşinizle konuşmayı denediniz mi? Ne diyor bu konu hakkında?Kizim allahtan anlamıyor yeni 3 yaşına girdi çok üzülürdü babasini seviyor çünkü
Senin kaynanan mı var?
Kaynanan yazicaktimSenin kaynanan mı var?
Allah babaannenize en layığını yaşatsın inşallah. Babanız da akılsızlığına doymasınAklıma babaannem cadısı geldi babama da sürekli ayrıl bu kadından diyip durdu en sonunda ben 10 yaşındayken boşandılar olan sadece bana oldu
Olay çıkarirdim ben sesiz kalma bu kaynananın söylediğineBayramin 1.günü kaynanamı aradım sabahın 9 unda bayramini kutladım bana diğer oğlunun kurban parası yolladigini ve kurban kestigini soyledi bende iyi dedim sız gelseydiniz dedi esim uzak şehirde calisiyordu ordan çıktı evine geldi bende esim yeni geldi geliriz dedim bayramini.kutlayip kapattım buarada biz başka sehirdeyiz kaynana başka sehirdeler.. aksamuzeri oldu esim telefonda konusuyordu telefonu hopörlere vermişti kaynanamla konusuyordu kaynanam o kızı birak gel seni işinden bile etmiş baskasini alalım sana dedi ve bizim 3 yaşında kizimiz var o sırada sinirlendim telefonu kaynanamin suratına kapatip saatlerce ağladım esim bisey demedi dışarı çıktı akşam eve geldi hiçbişey olmamış gibi davrandı bende kaynanama mesaj attım bugüne kadar bana annelik yapmadın benim annem yok bunu bile bile hemde torunundan utan nebiçim insansın sen yazdım ve birdaha konuşmadım şimdi sız.olsaniz ne yapardiniz bu durum beni hâlâ üzüyor?
Babam hayırsız calismazdi babaannem bütün yaz ise giderdi altın bilezik ne varsa yapıp eline verirdi bidaki yaza kadar idare et derdi hemen içkiye gömülürdü babam parası bitince bi kahvede ise girerdi bikac ay çalışırdı sonra annesi gene paraya doyururdu oğlunu babaannem çok mutluydu kızına sakın bosanma diye sürekli baskı yapardı neyse çok uzun yazdım onlarla 20 senedir hiç gorusmuyorum ne yaparlarsa yapsınlarAllah babaannenize en layığını yaşatsın inşallah. Babanız da akılsızlığına doymasın
bacim niye ağlıyorsun? ağlama ağlatBayramin 1.günü kaynanamı aradım sabahın 9 unda bayramini kutladım bana diğer oğlunun kurban parası yolladigini ve kurban kestigini soyledi bende iyi dedim sız gelseydiniz dedi esim uzak şehirde calisiyordu ordan çıktı evine geldi bende esim yeni geldi geliriz dedim bayramini.kutlayip kapattım buarada biz başka sehirdeyiz kaynana başka sehirdeler.. aksamuzeri oldu esim telefonda konusuyordu telefonu hopörlere vermişti kaynanamla konusuyordu kaynanam o kızı birak gel seni işinden bile etmiş baskasini alalım sana dedi ve bizim 3 yaşında kizimiz var o sırada sinirlendim telefonu kaynanamin suratına kapatip saatlerce ağladım esim bisey demedi dışarı çıktı akşam eve geldi hiçbişey olmamış gibi davrandı bende kaynanama mesaj attım bugüne kadar bana annelik yapmadın benim annem yok bunu bile bile hemde torunundan utan nebiçim insansın sen yazdım ve birdaha konuşmadım şimdi sız.olsaniz ne yapardiniz bu durum beni hâlâ üzüyor?
bu bosanmıcak görün...Senin kaynanan mı var?
Bence debu bosanmıcak görün...
Bencede eşinize tepki verin böyle birşeyi benim kv dese eşim susmazdı üstüne soğuk yapmış belki de eşin bazı şeylerden annesine bahsetti ve annesi ondan böyle dedi kv yi bırakın eşinizin davramkşına odaklanınEvet bisey demedi sadece sustu