- 4 Temmuz 2023
- 42
- 15
- 27
-
- Konu Sahibi selinderdinn
Eşinizin tepkisi ne oldu annesinin sözlerine?Bayramin 1.günü kaynanamı aradım sabahın 9 unda bayramini kutladım bana diğer oğlunun kurban parası yolladigini ve kurban kestigini soyledi bende iyi dedim sız gelseydiniz dedi esim uzak şehirde calisiyordu ordan çıktı evine geldi bende esim yeni geldi geliriz dedim bayramini.kutlayip kapattım buarada biz başka sehirdeyiz kaynana başka sehirdeler.. aksamuzeri oldu esim telefonda konusuyordu telefonu hopörlere vermişti kaynanamla konusuyordu kaynanam o kızı birak gel seni işinden bile etmiş baskasini alalım sana dedi ve bizim 3 yaşında kizimiz var o sırada sinirlendim telefonu kaynanamin suratına kapatip saatlerce ağladım esim bisey demedi dışarı çıktı akşam eve geldi hiçbişey olmamış gibi davrandı bende kaynanama mesaj attım bugüne kadar bana annelik yapmadın benim annem yok bunu bile bile hemde torunundan utan nebiçim insansın sen yazdım ve birdaha konuşmadım şimdi sız.olsaniz ne yapardiniz bu durum beni hâlâ üzüyor?
Bayramin 1.günü kaynanamı aradım sabahın 9 unda bayramini kutladım bana diğer oğlunun kurban parası yolladigini ve kurban kestigini soyledi bende iyi dedim sız gelseydiniz dedi esim uzak şehirde calisiyordu ordan çıktı evine geldi bende esim yeni geldi geliriz dedim bayramini.kutlayip kapattım buarada biz başka sehirdeyiz kaynana başka sehirdeler.. aksamuzeri oldu esim telefonda konusuyordu telefonu hopörlere vermişti kaynanamla konusuyordu kaynanam o kızı birak gel seni işinden bile etmiş baskasini alalım sana dedi ve bizim 3 yaşında kizimiz var o sırada sinirlendim telefonu kaynanamin suratına kapatip saatlerce ağladım esim bisey demedi dışarı çıktı akşam eve geldi hiçbişey olmamış gibi davrandı bende kaynanama mesaj attım bugüne kadar bana annelik yapmadın benim annem yok bunu bile bile hemde torunundan utan nebiçim insansın sen yazdım ve birdaha konuşmadım şimdi sız.olsaniz ne yapardiniz bu durum beni hâlâ üzüyor?
EsInın tepkisi şaşkınlık oldu döndü kaldı öyle ama şuan bana soğuk davraniyorEşin hiç tepkivermedi mi? Dünden razı galiba yuvasını yıkmaya.
Kaynanan çok karaktersiz, rezil bir insan. İstedişi kadar anne olsun, yaşlı olsun. Terbiyesiz. El kadar 3 yaşındaki çocuğu babasız bırakıp yuva yıkma derdinde.
EsInın tepkisi şaşkınlık oldu döndü kaldı öyle ama şuan bana soğuk davraniyor
Doğru esim o sırada şaşırıp kaldı bende ağladım zaten bisey diyemedimEşiniz bunu söylemesine müsaade etmiş dahası mı var? Yüz göz olmak yerine eşinize haddini bildirin. Ağlayıp sızlamadan daha normal iletişime geçmek daha mantıklı değil mi?
Bilmiyorum ki o konuşmadan sonra olduNiye soğuk yapıyor
Anasına soğuk atsın.EsInın tepkisi şaşkınlık oldu döndü kaldı öyle ama şuan bana soğuk davraniyor
EsInın tepkisi şaşkınlık oldu döndü kaldı öyle ama şuan bana soğuk davraniyor
Aaa, ne saçma davranışı. Yani sen dedin yeni koca alayım. Kocanız da çok garip biri.Bilmiyorum ki o konuşmadan sonra oldu
Evet bisey demedi sadece sustuEşiniz ağzını açıp bir şey demediyse kayınvalideden önce daha büyük bi sıkıntı var gibi
Annesi sizin gıyabınızda "bırak onu sana yenisini alalım," diyor (almak, vermek!) beyefendi size soğuk yapıyor. Sırf merakımdan soruyorum sizce bir tuhaflık yok mu?EsInın tepkisi şaşkınlık oldu döndü kaldı öyle ama şuan bana soğuk davraniyor
Bilemiyorum şuan kaynana bizi aramiyorAnnesi sizin gıyabınızda "bırak onu sana yenisini alalım," diyor (almak, vermek!) beyefendi size soğuk yapıyor. Sırf merakımdan soruyorum sizce bir tuhaflık yok mu?
Yanı hiç biseyimde yanında olmadi sevgi anlamındaNiye kapattınız telefonu? Ben olsam eşimin vereceği cevabı beklerdim. Kadın böyle rahat konuşma hakkını oğlundan almış, niye eşinize kızmadınız da kadına mesaj döşediniz?
Eşiniz geri arayıp sen nasıl böyle konuşursun falan diyebilirdi ama siz saatlerce ağlarken adam dışarıda takılmış.
Bana annelik yapmadın ne alaka, ne mecburiyeti var size annelik yapmaya?
Neden üzülüyorsunuz ki, hiiiiç güzel canınızı sıkmayın, kayınvalidenizin terbiyesizliği, eşinizle konuşun bir daha annenle görüşmek istemiyorum deyin, ne demek evli adama boşan gel sana yenisini alalım demek, ne kadar ayıpBayramin 1.günü kaynanamı aradım sabahın 9 unda bayramini kutladım bana diğer oğlunun kurban parası yolladigini ve kurban kestigini soyledi bende iyi dedim sız gelseydiniz dedi esim uzak şehirde calisiyordu ordan çıktı evine geldi bende esim yeni geldi geliriz dedim bayramini.kutlayip kapattım buarada biz başka sehirdeyiz kaynana başka sehirdeler.. aksamuzeri oldu esim telefonda konusuyordu telefonu hopörlere vermişti kaynanamla konusuyordu kaynanam o kızı birak gel seni işinden bile etmiş baskasini alalım sana dedi ve bizim 3 yaşında kizimiz var o sırada sinirlendim telefonu kaynanamin suratına kapatip saatlerce ağladım esim bisey demedi dışarı çıktı akşam eve geldi hiçbişey olmamış gibi davrandı bende kaynanama mesaj attım bugüne kadar bana annelik yapmadın benim annem yok bunu bile bile hemde torunundan utan nebiçim insansın sen yazdım ve birdaha konuşmadım şimdi sız.olsaniz ne yapardiniz bu durum beni hâlâ üzüyor?
Eşinizin, annesinin eşi hakkında böyle sanki bir malmış gibi yenisini alırım bilmem ne diye saçma sapan laflar etmesine izin vermemesi gerekiyor.Bilemiyorum şuan kaynana bizi aramiyor