Kaynanam ile dul olarak yasamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başınız sagolsun öncelikle. Ama ev sizin üzerinize kaldı diye çatlıyor bence kendi oglumun evi istediğim kadar kalırım kafasına girmiş ve eşiniz olmadığı için size hükmedebilecegini düşünüyor size tavsiyem size her laf soktugunda cevabınızı verin asla susmayin bagirarak değil o size ince ince laf sokuyorsa sizde ayni ses tonu aynı tepkiyle hic alındığıni belli etmeden oturtun lafı ve artık gitmesi gerektiğini de çıtlatın yani bu nedir eşiniz yok diye tepenize çökmüş. Sagolsun ilk ayda destek vermesi dusunceli olmus tabikide ama yüz verince astarını fazlasıyla alıyorlar.

Kaynınıza gelince o ne alaka yaa o ne alaka bekar bir kadinin evinde adamin ne işi var sahip cikin haklarınıza bence bir sure sonra evi geri isticekler sizden asla bu talebi dile getirmelerine bile izin vermeyin

Ben calismiyorum ama babam hollandadan para gonderiyo aylik biraz o yeterli oluyo tesekkur ederim bas sagligi mesaji icin kocam yaklasik olarak 4 sene once oldu o zaman hamileydim ama malesef goremedi

Haklisiniz tesekkur ederim

Başınız sağolsun öncelikle.
Bence sert bi şekilde kovun gitsinler bu ne böyle haa iyi olsa neyse o ne öyle ezmeye buzmeye çalışıyor. Hayatınıza oğlunzla devam edin dedeyi babanneyi telfnda da görse Yeter.

Bu arada çocuk vefat eden eşinizden mi? Eşiniz vefat ettiginde hamilemiydiniz 4 yıl önce öldü yazmışsınız çocuk 3 yaşında demişsiniz de

Kesinlikle katlanamam eşiniz öldükten sonra gelip sizle kalması çok saçma
Başınız sağolsun bu arada

4 yıl önce eşiniz vefat etmiş oğlunuz 3 yaşında mı? Nasıl

Ne şmada bukundunuz anlamadim ?

Erdoğan demeseydin sana hak verecektim ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…