- 7 Ocak 2016
- 10.295
- 49.608
-
- Konu Sahibi Busra54Nur
Aynen hemen oğullarını doldururlarBen bu lafları arka arkaya kendisine sıralasam ilk önce kafasını tülbentle sıkar, sonrasında mütemadiyen oğullarına ağlarAnında mağdur oluverir.Gözünün yaşı kirpiklerinin arkasında hazırdır nazlı prensesimin
Eşimle evlenmeden önce bu konuyu sordum calisma konusuna bakarız dedi.Simdi de çalışmamı istemiyor.Ben de sınava hazırlanıyorum.Siz KPSS’yi kazanıp yerleşene dek çocuğunu kreş çağına gelir. Verirsiniz kreşe. Eşinizle bunları önceden konuşmadınız mı anlamadım. Eşiniz ancak fikir verebilir ama hayatınızla ilgili bu derece önemli bir kararı eşiniz veremez. Çok istiyorsa bakıcıya bırakmamak işten çıkıp kendisi bakabilir çocuğuna. Evi siz geçindirin, çocuğa eşiniz baksın, gözü arkada kalmaz. Kendi şehriniz dışında bir yere atanma olasılığınız da yüksek. Sizin kayınvalidenizden daha büyük sorununuz var o da eşiniz. Kayınvalidenize gelince arada bakıyorsa oğlunun çocuğuna bakıyor. Verin cevabını, sizin evini sizin düzeniniz
Eşimle evlenmeden önce bu konuyu sordum calisma konusuna bakarız dedi.Simdi de çalışmamı istemiyor.Ben de sınava hazırlanıyorum.
Açıklama yapmayı bırak... Lafı ağzına birkaç kez tıkarsan bununla başedilmez der gider kendi kumunda oynar..Merhaba bayanlar ben Sakarya da oturuyorum.Evleneli 3 sene oldu 15 aylık kızım var.2 senelik ilk ve acil yardım bolumu mezunuyum.Kpss ye hazırlanıyorum.Kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz.Ama eşim beni çalıştırmak istemiyor çocuğa kim bakacak bakıcıya veremem diyor kaynanam da çocuğa bakmam diyor(sanki sozlesmislee aralarında).Vukuatsiz gün gecmiyor.Guzel günüm hiç olmadi.Kaynanam sürekli laf sokuyor(yok beyaz halı aldın çocuğun var senin döker saçar) yok sunu yaptın yok şuna para mı harcanir? Hep evimin temiz olmadığından bahseder halbuki sadece dağınıktır ki çocuktan kaynaklıdır.Kaynanama kızı bırakacağım zamanlar olmasa ona cevabını verirdim.Aslinda bir ona uyarı yapayım mı?Nasıl karşılık vermeliyim?
E senin de hazır olsun ?ne yapacak ogluslari seni mi dövecek? Senin de elinde hazır olsun kalp ilacın, düs bayil , ayni dili konusBen bu lafları arka arkaya kendisine sıralasam ilk önce kafasını tülbentle sıkar, sonrasında mütemadiyen oğullarına ağlarAnında mağdur oluverir.Gözünün yaşı kirpiklerinin arkasında hazırdır nazlı prensesimin
Kim ifşa oldu, nasil oldu?Bi cep telefonunu yazmadigin kalmış a bacım , daha yeni bi kisi ifşa oldu , ne gerek var hakkında bu kadar açık bilgiler girmeye
Konuna gelince sana laf sokan herkesin yırt agzini , kocan da sahibin degil izin vermiyor ne demek?
Hayat çok kısa, aman birileri üzülmesin kırılmasın diye hareket edip de kazanan gormedim . Saygı kisvesi altında büyüklerin her haltı yiyip ,laf sokup mutsuz edebilme hakları yok . Sana ne demeyi öğren
Ay ben tek benimkisi böyle sanıyordumBen bu lafları arka arkaya kendisine sıralasam ilk önce kafasını tülbentle sıkar, sonrasında mütemadiyen oğullarına ağlarAnında mağdur oluverir.Gözünün yaşı kirpiklerinin arkasında hazırdır nazlı prensesimin
Az once bi konu açıldı ya ceylana ne oldu diye. Konuyu ben de bilmiyorum okumadım ama anladığım kadarıyla konu sahibi fazla ayrıntı verince forumda onu tanıyan birileri cikmis. Moderator de hemen kapatmış konuyu zira can güvenliği falan soz konusuymusKim ifşa oldu, nasil oldu?
Bi cep telefonunu yazmadigin kalmış a bacım , daha yeni bi kisi ifşa oldu , ne gerek var hakkında bu kadar açık bilgiler girmeye
Konuna gelince sana laf sokan herkesin yırt agzini , kocan da sahibin degil izin vermiyor ne demek?
Hayat çok kısa, aman birileri üzülmesin kırılmasın diye hareket edip de kazanan gormedim . Saygı kisvesi altında büyüklerin her haltı yiyip ,laf sokup mutsuz edebilme hakları yok . Sana ne demeyi öğren
Ne yaptin başedebildin mi ?Merhaba bayanlar ben Sakarya da oturuyorum.Evleneli 3 sene oldu 15 aylık kızım var.2 senelik ilk ve acil yardım bolumu mezunuyum.Kpss ye hazırlanıyorum.Kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz.Ama eşim beni çalıştırmak istemiyor çocuğa kim bakacak bakıcıya veremem diyor kaynanam da çocuğa bakmam diyor(sanki sozlesmislee aralarında).Vukuatsiz gün gecmiyor.Guzel günüm hiç olmadi.Kaynanam sürekli laf sokuyor(yok beyaz halı aldın çocuğun var senin döker saçar) yok sunu yaptın yok şuna para mı harcanir? Hep evimin temiz olmadığından bahseder halbuki sadece dağınıktır ki çocuktan kaynaklıdır.Kaynanama kızı bırakacağım zamanlar olmasa ona cevabını verirdim.Aslinda bir ona uyarı yapayım mı?Nasıl karşılık vermeliyim?
Bosayin kaynananiziMerhaba bayanlar ben Sakarya da oturuyorum.Evleneli 3 sene oldu 15 aylık kızım var.2 senelik ilk ve acil yardım bolumu mezunuyum.Kpss ye hazırlanıyorum.Kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz.Ama eşim beni çalıştırmak istemiyor çocuğa kim bakacak bakıcıya veremem diyor kaynanam da çocuğa bakmam diyor(sanki sozlesmislee aralarında).Vukuatsiz gün gecmiyor.Guzel günüm hiç olmadi.Kaynanam sürekli laf sokuyor(yok beyaz halı aldın çocuğun var senin döker saçar) yok sunu yaptın yok şuna para mı harcanir? Hep evimin temiz olmadığından bahseder halbuki sadece dağınıktır ki çocuktan kaynaklıdır.Kaynanama kızı bırakacağım zamanlar olmasa ona cevabını verirdim.Aslinda bir ona uyarı yapayım mı?Nasıl karşılık vermeliyim?