Kaynanam her şeye laf soyluyor?.Ne yapmalıyım?

Busra54Nur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
194
-53
26
Merhaba bayanlar ben Sakarya da oturuyorum.Evleneli 3 sene oldu 15 aylık kızım var.2 senelik ilk ve acil yardım bolumu mezunuyum.Kpss ye hazırlanıyorum.Kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz.Ama eşim beni çalıştırmak istemiyor çocuğa kim bakacak bakıcıya veremem diyor kaynanam da çocuğa bakmam diyor(sanki sozlesmislee aralarında).Vukuatsiz gün gecmiyor.Guzel günüm hiç olmadi.Kaynanam sürekli laf sokuyor(yok beyaz halı aldın çocuğun var senin döker saçar) yok sunu yaptın yok şuna para mı harcanir? Hep evimin temiz olmadığından bahseder halbuki sadece dağınıktır ki çocuktan kaynaklıdır.Kaynanama kızı bırakacağım zamanlar olmasa ona cevabını verirdim.Aslinda bir ona uyarı yapayım mı?Nasıl karşılık vermeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi cep telefonunu yazmadigin kalmış a bacım , daha yeni bi kisi ifşa oldu , ne gerek var hakkında bu kadar açık bilgiler girmeye
Konuna gelince sana laf sokan herkesin yırt agzini , kocan da sahibin degil izin vermiyor ne demek?
Hayat çok kısa, aman birileri üzülmesin kırılmasın diye hareket edip de kazanan gormedim . Saygı kisvesi altında büyüklerin her haltı yiyip ,laf sokup mutsuz edebilme hakları yok . Sana ne demeyi öğren

He he de geç bildiğini oku anca böyle baş edersin

O kaynanayla bas edilmez ama yinede kızı bırakacağım diye sesini çıkarmamazlik etme senin kızınsa onunda torunu. Bence sen çalışmayasın diye yıldırma politikaları bunlar.

O kaynanayla bas edilmez ama yinede kızı bırakacağım diye sesini çıkarmamazlik etme senin kızınsa onunda torunu. Bence sen çalışmayasın diye yıldırma politikaları bunlar.
Evet yildirmaya çalışıyorlar ama ben kazandığında yüzlerini görmek istiyorum.

Evet yildirmaya çalışıyorlar ama ben kazandığında yüzlerini görmek istiyorum.
Ben eşini çalıştırmak istemeyen erklerde hep kötü niyet ararım. Çocuğu bahane edip aslında sizin ekonomik özgürlüğünüzü alınca değişeceğinizden korkuyor kesin. Bazı erkekler böyle. Korkudan ölüyorlar eşleri para kazanacak, kendilerini bırakacak, dik başlı (!) olacak diye. İnşallah kazanırsınız da bozulurlar. Zaten kazanırsanız şehir falan da değiştirmek gerekmez mi? Gidin evladınızla yaşayın valla

Bu kadar detay vermeyin bence Siz bilirsiniz ama. Detay olunca sıkıntı oluyor bilginiz olsun.

Mesajınızı düzenleyin derim oturduğunuz yeri ilçeye kadar yazmayın . Çocuğu da kreşe verirsiniz biraz daha büyüyünce olur biter .

Üç maymun öyle takmayacaksın cevapta vermeyeceksin hehe diyip geçeceksin yoksa sen bisi diyecen o bisi diyecek erkekler annelerinin haksız olduğunu bilsede laf ettirmez esinle arana girer vs vs benim de kaynanam çok takıntılı ya bizim oralarda siyaha yaşlı kesimin takıntısı var siyah giyince bile süzer der böyle mi gidecen dışarıya evet diyorum bisi demiyor birazda psikolojik sorunları var ilaç kullanıyor çokta karışmıyorum kendi halinde

Öncelikle kpss ye hazırlanın kesinlikle çalışın. Böyle insanların arasında kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız çok önemli. Atanirsaniz ve bakmam derse parasını verir baktirirsiniz. Aldığınızda laf söylediğinde beğendim aldım dersiniz olur biter

Bana da hep boyle vıtamınsız bir tipmis gibi geliyor oyle insanlar.
Boyle celımsız vasat.

Ev benım halı benım bebek benım, istersem halıya kakasını yaptırırım benım ıcın sakıncası yok sen kendine beyaz almazsın de
Kocana gelince, ne desem bos.
Ben bu lafları arka arkaya kendisine sıralasam ilk önce kafasını tülbentle sıkar, sonrasında mütemadiyen oğullarına ağlar Anında mağdur oluverir.Gözünün yaşı kirpiklerinin arkasında hazırdır nazlı prensesimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…