Ekimde nasıl evleneceğim ben diye konu açtın , şu an nasıl beş aylık nişanlı oluyorsun?Selamlar:
Öncelikle 5 aylık nişanlıyım . Düğün hazırlıklarımız devam ediyor yaza evlilik düşünüyoruz ancak eşimin annesi ve babası da öyle sürekli en ufak konulara takılıp küsüyorlar . Geçen de bizlere misafirliğe gelmişlerdi o sırada bizim de evimize akrabalarımızdan birileri habersiz geldi oturmaya ama şans işte biz çağırmadık yada haberimiz yoktu . Neyse oturup kalktılar bu sorun olmuş neymiş biz misafir üstüne misafir çağırıyormuşuz kendi tarafımızı topluyormuşuz amacımız neymiş...
Bu kadın nişanda bile tabağı bahane edip küsen bir kadın . Eşimde çok yoruldu artık bunlardan bende . Kadın tanıştığımızdan beri İllallah çektirdi . Küsüyor sonra birşey olmamış gibi yazıyor bazen engelliyor falan saçma sapan şeyleri var kayınbaba da aynı .
Eşimde sürekli arada kalıyorum diyor . Kadın şimdi düğün mekanı tutulcak ortada yok . Sürekli bizi aksatıyor böyle napcağımı şaşırdım
Bir arkadaşımın konusu , yorumlarsanız sevinirim . Değilse yazma arkadaşım sananeEkimde nasıl evleneceğim ben diye konu açtın , şu an nasıl beş aylık nişanlı oluyorsun?
Iki kisi ayni uyeligi mi kullaniyorsunuz bu yasakBir arkadaşımın konusu , yorumlarsanız sevinirim . Değilse yazma arkadaşım sanane
hayır . Bir arkadaşımın konusu derdini bana anlattı bende kendi hesabımdan yazdım . Yasak olan nedir burada ? Bir derdini sormak istedi hanımlar bende yazdım . Yazık bu ne düşmanlık ..Iki kisi ayni uyeligi mi kullaniyorsunuz bu yasak
Dusmanlikla ne alakası var bunun, seni uyarıyor sadece yasak, hesabın banlanir, yoksa arkadaşa ne bır kişi kullan beş kişi kullan bize ne, sen demogoji yapıyorsun sadece.hayır . Bir arkadaşımın konusu derdini bana anlattı bende kendi hesabımdan yazdım . Yasak olan nedir burada ? Bir derdini sormak istedi hanımlar bende yazdım . Yazık bu ne düşmanlık ..
AVUKATIMISIN. BAMLANSIN ARKADAŞLAR ...Dusmanlikla ne alakası var bunun, seni uyarıyor sadece yasak, hesabın banlanir, yoksa arkadaşa ne bır kişi kullan beş kişi kullan bize ne, sen demogoji yapıyorsun sadece.
Bu yorumu da ortak yazdınız sanırım.Bir arkadaşımın konusu , yorumlarsanız sevinirim . Değilse yazma arkadaşım sanane
Ay yazık bu ne düşmanlık üsluba bakın.AVUKATIMISIN. BAMLANSIN ARKADAŞLAR ...
SADECE KONUYA YORUM YAPMAK İSTEYENLER YAPSIN DİĞER YORUMLARI CİDDİYE ALMIYORUM ..
Aynen aynen ondanAy yazık bu ne düşmanlık üsluba bakın.
ayneeeen ortak napalım gel cümbüşe katıl snde hoşuna gitti heralde çok :)Bu yorumu da ortak yazdınız sanırım.
Yorumun ilk cümlesi çok kibar ikinci cümlede cümbüş var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?