kaynanam,eşim ve yıkılan yuvam

Kurtulmuşsun arkadaşım kurban falan kesmek yetmez, çeşme , hayrat, medrese yaptırsan yeridir.
Bundan ne koca , ne baba olurdu sana.
Ex eşinin tek vasfı ana kuzusu olmakmış.
Kv de oralara kadar zahmet edip gitmesin umreye falan kul hakkıyla bana gelmeyin diyor.
Bunun vebali yeter ona ama anlayana.

canim sen istiyorsun ki pisman olsun ama hemen olsun.sabirli ol guzelim.biraz daha zaman gecsin o zaten bosanmanin bosluguna dusecek.

canim sen istiyorsun ki pisman olsun ama hemen olsun.sabirli ol guzelim.biraz daha zaman gecsin o zaten bosanmanin bosluguna dusecek.

haklısın ekinelif , hersey sabırla , herkes aynı yorumları yaptı hemen hemen insan içinde olduğu zaman fark edemiyor , böyle kocalar kimselerle evlenmesin, ana oğul mutlu mutlu yaşasınlar, hem böylece kimsenin de canını yakmamış olurlar

off buseli bu nasıl bi hayat böyle , sen iyi olursun başka şeyler evliliğini gelir bozar,yıkar seninki de öyle olmuş , nelere sabretmişsin öyle gerçekten çok sabretmişsin 3 yıll böyle insanlara zaten evlenmeden önce kayınvalidemde bir melekti kızım bana gelmesen de olur siz mutlu olur diyordu, birde evlendik başlıyordu oğluna ağlamaya bu gelin beni sevmiyor,istemiyor diye be kadın ben zaten çok yoğun çalışan bi kadınım ,oğlun doğuda zaten yuva hasretinde senin derdin ne ??yok başkaları da girince işin içine evlilik çekilmiyor. görümcelerim ilkokul mezunu(sakın yanlış anlaşılmasın kimseyi aşağılamak için söylemiyorum) bi görsen sanırsın hepsi prof. ben bişey bilmiyorum. Ana oğul yaşsınlar yuvalar yıkılınca bu kaynanalar niye mutlu oluyor allah onlara bizleri çok aratacak buna çok inanıyorum

yok cnm benim o eski yazılanlar eskiden olanlar sonra daha beterleri oldu. Valla bir konu açardım aslında ama o kadar uzun ki insanlar sıkılır okuyamazlar diye açmıyordum. Belki toptan bir yazarım herkese ibret olsun diye. Ama şu kesin ki baştan gitmeyen sonra da gitmiyor. Herkes için hayırlısı.

allah bundan sonra yüzümüzü güldürsün inş.

İlk mesajı okudum sadece aralarda geçen konuşmalara bakma fırsatım olmadı.
diyeceğim tek şey verilmiş sadakan varmış.. böyle sudan sebeplerle problem çıkaran insanla bir ömür zaten geçmezmiş.. bu erkekler neden böyleler ben anlam veremiyorum. haklıyı haksızı ayırt edebilecek olgunluğa acaba ne zaman erişiyorlar..

Bu adam adam degilmis ki sekerim.

Boyle davranislar sergileyen bir adamla hayat gecmezdi zaten, bildigimiz hanzo iste..yol yakinken, coluk cocuk yokken ayriliyorsunuz mis gibi.

Beyimizin karakteri laflarindan anlasiliyor zaten : Ben erkegim, sen kendine yan. Bence sizin gibi birini bulmusken kacirdigina cok yanacak kendisi, zira boyle bir ayiyla da, onun tas kalpli annesiyle de ugrasacak baska kadin bulunmaz.

Hic uzulmeyin, aglamayin , gidin sadaka dagitin bence.

evleneli 2 yılı geçti hep düzelicek mi acaba diye bekledim, aslında en büyük hata da düzelmesini beklemek kendini kandırmaktan öteye gitmiyormuş, boşandım kafam rahat huzur geldi hayatıma, böyle insanlara katlanması çok zor ,bu karakterlere sabretmek yerine hayatımızdan çıkarmak çok daha mantıklı

Ben erkeğim sen dusun...ne kadar cahilce edilmiş bir cumle. Oyle demişlerdir...sen erkeksin oglum hayatın basindasin demislerdir...söylenecek bir şey yok. Boyle erkeklerin hazin sonunu yasayacak...sen ise Dibi bulmussun şimdi yavaş yavaş yukari çıkacaksin arkadasim. Ben de bosandim ve zaman o kadar iyi edecek ki şaşıracaksin. O adami dusunme dicem ama şu an çok yeni dusun...bitirene kadar dusun anlat konus...tükensin cumlelerin anlatacagin dusunecegin bir şey kalmasin. Anlatmaya bile useneceksin. Kisacasi geçecek:)

evet dibe vurdum malesef, herkes ona sen erkeksin neyi kaybettin yeniden kız buluruz sana diyorlardır, ben kendime baktığımda ise kim tekrar evlenmek isterki boşanmış birinden diye düşünmeden edemiyorum, ama şunu da biliyorum ki allah ona en acı şekilde bunu soracak, tek istediğim tamamen unutmak , inş. geçecek

Lütfen kendini kötü hissetme. Sen güçlü durarak, kendini daha fazla ezdirmeyerek, sinek kadar kocam olsunda başımda dursun demeyerek, elalem ne der diye düşünmeyerek çok doğru bir karar verdin. Kimse evlenmek istemezse istemesin boşver. Zamanı gelince kendini enhazır hissettiğin zamanda herşey olacak merak etme. Yeter ki sen yenilme,güçlü ol yaralarını sar. Sonra bak hayat sana ne kadar güzel şeyler getirecek.

Evet ben de bazen dusunuyorum diyorumki kim evlenir bosanan biriyle ama sonra da diyorumki bosver hayatini igrenc biriyle gecirip evli olacagima huzurlu bekar olayim

Ben erkeğim sen derdine yan diyebilen zırcahil bir erkek hayatınızdan çıktığı için yatın kalkın şükredin Yaradana.Sanki metres hayatı yaşadınızda siz ortada kalmışsınız gibi konuşmuş.Namusunuzla evlenmişsiniz ve alnınızın akıyla boşanmışsınız.Bu zihniyetteki bir erkekle hayat geçmezmiş zaten.Allah cc yar ve yardımcınız olsun.

Evet ben de bazen dusunuyorum diyorumki kim evlenir bosanan biriyle ama sonra da diyorumki bosver hayatini igrenc biriyle gecirip evli olacagima huzurlu bekar olayim

munevvergul aslında onlar daha şanslı görünsede biz kolay olanı değil zoru seçtik, sürekli anne baba diye başımızı ağrıtan insanlarla nasıl dayanıcaktık, yazın ayrı kaldığımızda izninde ailesinin yanına gitmemişti madem annene babana bu kadar düşkünsün gidip kalsaydın annenin yanında 20 gün iznini evinde geçirdi ama bana gelince anne baba sevdası düşüyordu içine, hatta bazen 2 ayda bir izne geldiğinde sen istersen ilk annenlerin yanına git sonra benim yanıma gelirsin diyordum :) :) :) zaten doğudaydı yanımda yoktu yaptığım fekadarlığa bak,hiçbirini anlamadı ki, onlar isterse 10 kez evlilik yapsınlar kendilerini düzeltmedikleri sürece sonuç hep boşanma olucak

herkese karşı dimdik durup, dışarıya herşey yolunda imajını verip kendimi kandırmam artık biter inş. gerçekten öyle hissetmeye başlarım artık

Canım ayrılmakla en doğrusunu yaptın hele çocuk yokken.Benim yakınımın eşi ve ailesi ile bir takım sorunları vardı.Annem ayrıl dedi çok ama dinlemedi.Şimdi keşke dinleseydim anneni diyor.Hiç pişman olma.El alemi çekeceğine hayata yeni bir başlangıç yap inadına.

iyiki çocuğum yoktu, bazıları evliliğin daha da oturacağı düşüncesiyle çocuk yapıyorlar iyiki öyle bir hata yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…