kaynanam,eşim ve yıkılan yuvam

arkadasim bende kaynana yuzunden yuvasi yikilanlardanim.ana duskunu erkek musvettelerinin mumkunse dogumda gobek baglarini kesmesinler (bir omur analarina bagli yasasinlar) hatta boyle erkeklere evlenmemeleri icin yasa cikarsinlar.
bende bosanma sonrasi cok izdirap cektim belki hala cekiyorum ama o adamdan bosandigim icin degil;sadece yasayamadiklarim icin uzuluyorum.
bir sure sizinde iciniz kan aglayacak ama kan kusup kizilcik serbeti ictim diyebilmelisiniz.
Rabbim bizleri verdigimiz karardan utandirmasin.sizinde yolunuz ve bahtiniz acik olsun...

boşanma sonrası daha rahat olmuştur eminim öyle biriyle ömrümüzü çürütmekten iyidir diye düşünüyorum, inşallah bizede buraya güzel günlerimizi yazmak nasip olur

Arkadaş, babanız şöyleee bir gerilip iki seksen niye uzatmadı kocanız olacak öküzü yere babayı çağırıp saygısız konuşmakta neyin nesi.. Tövbe tövbe.. Bence verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz. kaç yıllık evliydiniz? .. Her hayırda bir şer şerde hayır vardır... Yaşadıklarınız her ne kadar üzücü olsada gelecek için umudunuz hep geniş pencereli olsun...

Arkadaş, babanız şöyleee bir gerilip iki seksen niye uzatmadı kocanız olacak öküzü yere babayı çağırıp saygısız konuşmakta neyin nesi.. Tövbe tövbe.. Bence verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz. kaç yıllık evliydiniz? .. Her hayırda bir şer şerde hayır vardır... Yaşadıklarınız her ne kadar üzücü olsada gelecek için umudunuz hep geniş pencereli olsun...

babam işte çok karakterli bir adam söyledikleri bi adam için çok ağırdı ama tabi anlayana :( 2.5 yıl olucaktı evleneli, yeni bir hayat başladı artık toparlanıp devam etmem gereken ,hayat bizlere hep iyi şeyler gösterir umarım

boşanma sonrası daha rahat olmuştur eminim öyle biriyle ömrümüzü çürütmekten iyidir diye düşünüyorum, inşallah bizede buraya güzel günlerimizi yazmak nasip olur

bosanma sonrasi tum yuklerimden kurtuldum.simdi benden cok kiymet verdigi anasi alsin teselli etsin sevgili oglunu.Elbet guzel gunlerimiz olacak.dunya yikildi da altinda mi kaldik bosandik diye???

bosanma sonrasi tum yuklerimden kurtuldum.simdi benden cok kiymet verdigi anasi alsin teselli etsin sevgili oglunu.Elbet guzel gunlerimiz olacak.dunya yikildi da altinda mi kaldik bosandik diye???

insan rahatlıyor ekinelif değil mi ben de kuş gibiydim, ana oğul ölene kadar mutlu mesut yaşasınlar bizden uzak, bundan sonra biz mutlu olucaz onlar bakıcaklar herşey daha güzel olucak :)

insan rahatlıyor ekinelif değil mi ben de kuş gibiydim, ana oğul ölene kadar mutlu mesut yaşasınlar bizden uzak, bundan sonra biz mutlu olucaz onlar bakıcaklar herşey daha güzel olucak :)

nisa ben o adama hep sunu dedim "sende bu kafa ve o ana varken 10 kere de evlensen onunda da bosanirsin"
bu gibilerinin baska turlu bir hayati olmaz guzelim.surekli dejavu anlayacagin :)))

Bence sen eşine fazla gelmişsin,adamın kendine güveni gelmiş,vay be benimle bi mühendis evlendiyse daha kimler evlenmezki diye düşündü heralde..birde bu cücük beyinli erkekler bekarken analarının hiç bi kıymeti olmuyo,çocuk gibi azarladıkları bile oluyo... ama evlendikten sonra noluyosa,''anam anam garip anam'' durumuna bağlıyolar olayı,ananıda al git diyeceksin bu tür ana kuzularına...​

Merhabalar, öncelikle kk deki bazı arkadaşlarım yaşadıklarımı bilirler,ama ben yinede burdan yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum.Eşim ailesine çok aşırı düşkün bir insandı hatta ailesi yüzünden kendi yuvasını yıkacak kadar...ailesinin doğrusu neyse eşimin doğrusu da oydu :(
biz farklı şehirlerde görev yapıyoruz ve 2 yıldır da eşimin doğu tayini nedeniyle ayrıydık,kaynanam en ufak bir tartışmamızda bize birbirinizi aramayın sormayın diyordu,ne varsa bu kadar ayrılmamızı istediler.Eşimle yazın ufak bir tartışma yaşadık ve beni babamlara gönderdi 3 ay ne aradı ne sordu ne yaptım,nereye gittim,kiminle kaldım hiç umrunda olmadı .Tek bildiği şey bana istediklerini yaptırmak için boşanmayla tehdit etmesiydi.3 aylık ara verdik bana söylediği biraz uzak kalalım birbirimizi aramayalım, sormayalım yada ailesini arayıp özür dilemezsem benden boşanacağıydı.
3 ay aradan sonra müdürüm vasıtasıyla tekrar barıştık evime döndü ama o da 2 ay sürdü.Boşanma sebebimiz olan kavgamız ise: annesi babası umreye gidicekmiş bana diyorki onlar eve gelicek sen annenlere git, onlar gidince geri gelirsin,bende burası benim evim hiçbiryere gitmiyorum o da sen gitmiyorsan ben seni göndermesini bilirim deyip babamı aradı .Zavallı babam geldi aldı beni ve babam geldiğinde ona karşı çok saygısız davrandı :( sonrasında da boşandık işte.Şimdi hepsi mutlu olsunlar,yuvam yıkıldı oğluna kavuştu kaynanam olacak kadın .
Ne kadar mutlulardır eminim ben böyle ağlayıp gözyaşı dökerken .Değermiydi bunca şeye birde bana diyorki ben erkeğim sen kendi haline yan.....eşim uzman jandarmaydı ben de mühendisim ki allahtan çalışıyorum ve güzel bir gelirim var ailem çok şükür yanımdalar.Ben de burdan sizinle paylaşıp rahatlamak istedim.İnş. böyle sebeplerden daha çok yuvalar dağılmaz kolay mı kuruluyor bir ev :( bu erkekler ne kadar akılsız :(

Erkeğin ailesine düşkünlüğünü garipsemem ama seninki ne demek sen git,gitmezsen ben göndermesini bilirim, canım benim biliyorum ateş düştüğü yeri yakar kolay değil yuva yıkmak ama bu adamla nasıl olacaktı, çok ayıp ben erkeğim bana bişi olmaz mantığı sana ne olacakmış hem sana Allah korusun bişi olsa mutlu mu olacak, sen Onun helali olmuşsun tırnağına zarar gelse endişelenmeli ayrılsanız bile senin mutlu ve rahat yaşaman için dua etmeli ama sen mesleği olan güçlü bir kadınsın, düşmez kalkmaz bir Allah o kaynana öyle bir gelin gelsin ki seni mumla arasın senin de bahtın yolun açık olur inşallah. :16:

nisa ben o adama hep sunu dedim "sende bu kafa ve o ana varken 10 kere de evlensen onunda da bosanirsin"
bu gibilerinin baska turlu bir hayati olmaz guzelim.surekli dejavu anlayacagin :)))
evet ekinelif isterse 100 kez evlensinler adamlarda aynı kafa oldukça sonuç aynı olacak ,diğer türlü düşünürlerse sadece kendilerini kandırırlar ,inşallah da görmek nasip olur

böyle kayınvalideler varken şeytana iş kalmıyor... yazık , yuva yıkmanın hesabını nasıl verecekler diye düşünmüyorlar mı hiç!!!

bu dünyanın öbür dünyasıda var, rabbim yolunu açık etsin kardeşim hiç pişman olma güzel günler seni bekliyor çok iyi bir evlilik yapabilirsin. haksızlığa ugradın zaman zaman aklına gelecek tabiki, ama işin o kısmını ahirete bırak. orda alacaksın alacağını...şimdi yiyip içip süslenip gezme zamanı.. bol şanslar.

Erkeğin ailesine düşkünlüğünü garipsemem ama seninki ne demek sen git,gitmezsen ben göndermesini bilirim, canım benim biliyorum ateş düştüğü yeri yakar kolay değil yuva yıkmak ama bu adamla nasıl olacaktı, çok ayıp ben erkeğim bana bişi olmaz mantığı sana ne olacakmış hem sana Allah korusun bişi olsa mutlu mu olacak, sen Onun helali olmuşsun tırnağına zarar gelse endişelenmeli ayrılsanız bile senin mutlu ve rahat yaşaman için dua etmeli ama sen mesleği olan güçlü bir kadınsın, düşmez kalkmaz bir Allah o kaynana öyle bir gelin gelsin ki seni mumla arasın senin de bahtın yolun açık olur inşallah. :16:

arkadaşlar gerçekten hepiniz çok sağolun bu mutsuz ,zor zamanımda destek oldunuz , keşke senin dediğinin onda birini düşünebilseydi sanki bir evlilik değil de bi yarıştı ona göre hep kendini iyi gösterip beni kötü yaptı herkese karşı ,biz kadınlar çok şey istemiyoruz ki ,isteğim sahip çıkıp beni korumasıydı çok muydu istediğim şey, zaten maddi hiçbir katkısı yoktu ben kendi kendime bakıyordum zaten :) inş. rabbim mumla aratsın ona

Böyle insanlarla yaşamaktansa ayrılman dahada mantıklı.Sürekli üzüleceğine biraz üzülürsün sonra zamanla geçer canım.Herşeyi zamana bırak.

bu dünyanın öbür dünyasıda var, rabbim yolunu açık etsin kardeşim hiç pişman olma güzel günler seni bekliyor çok iyi bir evlilik yapabilirsin. haksızlığa ugradın zaman zaman aklına gelecek tabiki, ama işin o kısmını ahirete bırak. orda alacaksın alacağını...şimdi yiyip içip süslenip gezme zamanı.. bol şanslar.

bundan sonra hayat ne getirir bilinmez tabi ama bugün işime tekrar başladım,makyajımı yaptım güzelce giyindim ki herkes görsün istedim o olmadan da mutluyum ben demek istedim. iş arkadaşlarımın tepkileri ise o üzülsün seni kaybettiğine o pişman olsun bu saatten sonra dediler, biraz daha zaman geçince daha çok toparlanacak herşey ama bu seferde onun içine sıkıntılar çökecek eminim buna hayat herşeye rağmen güzel arkadaşlar

Erkek olabilirsin ama adam olamamışsın deseydin. :) Bence de en mantıklısı ayrılmanız olmuş. O şekilde yaşamaya devam etsen, hayatını mutsuz bir şekilde devam ettirirdin. Boşanmakta evlenmek kadar normal bir olay. O sözleri söyleyebilen birinden kimseye hayır gelmez, geri falan dönmeye kalkarsa sakın hata yapıp kabul etme.

Ömrümde böyle saçmalık görmedim sen evden git annemler gelicek ne demek yaa kimi kimin evinden kovuyor.Bu tarz adamlar artık 3 yaşında emzikli bebek olmadıklarını,kendi anne babasıyla değil karısıyla yaşadıklarını ve artık yeni bir aile kurdugunu anlamak ve bilmek zorunda! Bu ne kardeşim böyle asalak ve kendi fikri aklı düşüncesi olmayan aile kuklası evlat yetiştiriyolar ceremesini biz kadınlar çekiyoruz!

öyle anneyle asıl o kendi derdine yansın , ben erkeğim bana bişi olmaz diyecek kadar kibirli bi cümle adamın bi yerlerine dolanır ......

ağlama bence hiç git bir fakir sevndir allaha şükret eski eşin ve ailesinden seni koruduğu uzaklaştırdığı için.

Bence de hiç üzülme, o büyümemiş anasından ayrılmasın. Rabbim sana hayırlı kapılar açsın. Bende avukata vekalet verdim ayrılıcam şuan iyiyim ama sanırım zaman arada bir bana da hüzün verecek. Allah'tan gelen başım gözüm üstüne deyip susacağız. Kadere razı olmak mutlu olmanın ilk şartı bence. Yoksa "neden oldu", "keşke" gibi laflar ancak yıpratır bizi. Olması gerekiyordu oldu diyelim ve gülümseyip önümüzdeki maclara bakalım.:1:

Back