en çok neye kızıyorum bılıyor musunuz. erkekler eşlerini boşanmak tehdıt edıyor kadınlarda korkuyorya....yahu neyden korkuyorsunuz...boşarsa boşasın hayata gelırken yanınızda sırf eşinizmi vardı nıye bu tehdıtlere göz yumuyorsunuz anlamıyorum. boşanmayla tehdıt etmek nasıl bırşeydır ya...kocasız hayat olmuyor mu pekalada oluyor....bende evlıyım ALLAH korusun eşim bana boyle bırşey dese ertesı gun ben gıder boşanma davası açarım...
ben anlamadım açıkçası evlenmeden önce kul ,köle oluyorlar evleniyorsun inanıp sonrasında en ufak herşeyi boşanma sebebi yapıyorlar yazın 3 ay aramamasının sebebi ise güzel bir araba alalım demem ki istediğim araba da bizim çok rahatlıkla alabileceğimiz bir modeldi,ama o babamı arayıp beni şikayet etmekte buldu çareyi yok efendim neymiş ben çok maddiyatçıymışım aldıklarıma yetişemiyormuş , ki eşim bana ayda 5 kuruş desteği olmayan biri her ihtiyacımı kendim alıyordum zaten
ailesine düşkün olan eşinede düşkün olur derler ama öyle değil mi
Merhabalar, öncelikle kk deki bazı arkadaşlarım yaşadıklarımı bilirler,ama ben yinede burdan yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum.Eşim ailesine çok aşırı düşkün bir insandı hatta ailesi yüzünden kendi yuvasını yıkacak kadar...ailesinin doğrusu neyse eşimin doğrusu da oydu
biz farklı şehirlerde görev yapıyoruz ve 2 yıldır da eşimin doğu tayini nedeniyle ayrıydık,kaynanam en ufak bir tartışmamızda bize birbirinizi aramayın sormayın diyordu,ne varsa bu kadar ayrılmamızı istediler.Eşimle yazın ufak bir tartışma yaşadık ve beni babamlara gönderdi 3 ay ne aradı ne sordu ne yaptım,nereye gittim,kiminle kaldım hiç umrunda olmadı .Tek bildiği şey bana istediklerini yaptırmak için boşanmayla tehdit etmesiydi.3 aylık ara verdik bana söylediği biraz uzak kalalım birbirimizi aramayalım, sormayalım yada ailesini arayıp özür dilemezsem benden boşanacağıydı.
3 ay aradan sonra müdürüm vasıtasıyla tekrar barıştık evime döndü ama o da 2 ay sürdü.Boşanma sebebimiz olan kavgamız ise: annesi babası umreye gidicekmiş bana diyorki onlar eve gelicek sen annenlere git, onlar gidince geri gelirsin,bende burası benim evim hiçbiryere gitmiyorum o da sen gitmiyorsan ben seni göndermesini bilirim deyip babamı aradı .Zavallı babam geldi aldı beni ve babam geldiğinde ona karşı çok saygısız davrandısonrasında da boşandık işte.Şimdi hepsi mutlu olsunlar,yuvam yıkıldı oğluna kavuştu kaynanam olacak kadın .
Ne kadar mutlulardır eminim ben böyle ağlayıp gözyaşı dökerken .Değermiydi bunca şeye birde bana diyorki ben erkeğim sen kendi haline yan.....eşim uzman jandarmaydı ben de mühendisim ki allahtan çalışıyorum ve güzel bir gelirim var ailem çok şükür yanımdalar.Ben de burdan sizinle paylaşıp rahatlamak istedim.İnş. böyle sebeplerden daha çok yuvalar dağılmaz kolay mı kuruluyor bir evbu erkekler ne kadar akılsız
Ömrümde böyle saçmalık görmedim sen evden git annemler gelicek ne demek yaa kimi kimin evinden kovuyor.Bu tarz adamlar artık 3 yaşında emzikli bebek olmadıklarını,kendi anne babasıyla değil karısıyla yaşadıklarını ve artık yeni bir aile kurdugunu anlamak ve bilmek zorunda! Bu ne kardeşim böyle asalak ve kendi fikri aklı düşüncesi olmayan aile kuklası evlat yetiştiriyolar ceremesini biz kadınlar çekiyoruz!
Erkek olabilirsin ama adam olamamışsın deseydin. :) Bence de en mantıklısı ayrılmanız olmuş. O şekilde yaşamaya devam etsen, hayatını mutsuz bir şekilde devam ettirirdin. Boşanmakta evlenmek kadar normal bir olay. O sözleri söyleyebilen birinden kimseye hayır gelmez, geri falan dönmeye kalkarsa sakın hata yapıp kabul etme.
Bence de hiç üzülme, o büyümemiş anasından ayrılmasın. Rabbim sana hayırlı kapılar açsın. Bende avukata vekalet verdim ayrılıcam şuan iyiyim ama sanırım zaman arada bir bana da hüzün verecek. Allah'tan gelen başım gözüm üstüne deyip susacağız. Kadere razı olmak mutlu olmanın ilk şartı bence. Yoksa "neden oldu", "keşke" gibi laflar ancak yıpratır bizi. Olması gerekiyordu oldu diyelim ve gülümseyip önümüzdeki maclara bakalım.
Merhabalar, öncelikle kk deki bazı arkadaşlarım yaşadıklarımı bilirler,ama ben yinede burdan yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum.Eşim ailesine çok aşırı düşkün bir insandı hatta ailesi yüzünden kendi yuvasını yıkacak kadar...ailesinin doğrusu neyse eşimin doğrusu da oydu
biz farklı şehirlerde görev yapıyoruz ve 2 yıldır da eşimin doğu tayini nedeniyle ayrıydık,kaynanam en ufak bir tartışmamızda bize birbirinizi aramayın sormayın diyordu,ne varsa bu kadar ayrılmamızı istediler.Eşimle yazın ufak bir tartışma yaşadık ve beni babamlara gönderdi 3 ay ne aradı ne sordu ne yaptım,nereye gittim,kiminle kaldım hiç umrunda olmadı .Tek bildiği şey bana istediklerini yaptırmak için boşanmayla tehdit etmesiydi.3 aylık ara verdik bana söylediği biraz uzak kalalım birbirimizi aramayalım, sormayalım yada ailesini arayıp özür dilemezsem benden boşanacağıydı.
3 ay aradan sonra müdürüm vasıtasıyla tekrar barıştık evime döndü ama o da 2 ay sürdü.Boşanma sebebimiz olan kavgamız ise: annesi babası umreye gidicekmiş bana diyorki onlar eve gelicek sen annenlere git, onlar gidince geri gelirsin,bende burası benim evim hiçbiryere gitmiyorum o da sen gitmiyorsan ben seni göndermesini bilirim deyip babamı aradı .Zavallı babam geldi aldı beni ve babam geldiğinde ona karşı çok saygısız davrandısonrasında da boşandık işte.Şimdi hepsi mutlu olsunlar,yuvam yıkıldı oğluna kavuştu kaynanam olacak kadın .
Ne kadar mutlulardır eminim ben böyle ağlayıp gözyaşı dökerken .Değermiydi bunca şeye birde bana diyorki ben erkeğim sen kendi haline yan.....eşim uzman jandarmaydı ben de mühendisim ki allahtan çalışıyorum ve güzel bir gelirim var ailem çok şükür yanımdalar.Ben de burdan sizinle paylaşıp rahatlamak istedim.İnş. böyle sebeplerden daha çok yuvalar dağılmaz kolay mı kuruluyor bir evbu erkekler ne kadar akılsız
Öncelikle size geçmiş olsun diyorum. Üzülmeniz çok normal daha yeni boşanmışsınız ama inanın zamanla üzüntüleriniz azalacak. O adamla zaten bir hayatınız olamazdı eninde sonunda boşanırdınız. Hiç değilse yolun başından dönmüşsünüz.
Bi ablanız olarak size tavsiyem her şeyi geride bırakıp kendinize bir yol çizin. Unutmayın kocanız ölmedi sağ ve o hayatını yaşıyor. Siz de hayatınızı yaşayın. Sevgiyle kalın.
sizin sorununuz neydi buseli, bir evliliği kurmak o düzeni oturtmak ne kadar zor, onca emek veriliyor, yıkmak da ne kadar kolay ,bu saatten sonra vicdanıyla başbaşa allah sorsun ,inş. bana da göstersin pişmanlığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?