arkadasim bende kaynana yuzunden yuvasi yikilanlardanim.ana duskunu erkek musvettelerinin mumkunse dogumda gobek baglarini kesmesinler (bir omur analarina bagli yasasinlar) hatta boyle erkeklere evlenmemeleri icin yasa cikarsinlar.
bende bosanma sonrasi cok izdirap cektim belki hala cekiyorum ama o adamdan bosandigim icin degil;sadece yasayamadiklarim icin uzuluyorum.
bir sure sizinde iciniz kan aglayacak ama kan kusup kizilcik serbeti ictim diyebilmelisiniz.
Rabbim bizleri verdigimiz karardan utandirmasin.sizinde yolunuz ve bahtiniz acik olsun...
Arkadaş, babanız şöyleee bir gerilip iki seksen niye uzatmadı kocanız olacak öküzü yere babayı çağırıp saygısız konuşmakta neyin nesi.. Tövbe tövbe.. Bence verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz. kaç yıllık evliydiniz? .. Her hayırda bir şer şerde hayır vardır... Yaşadıklarınız her ne kadar üzücü olsada gelecek için umudunuz hep geniş pencereli olsun...
boşanma sonrası daha rahat olmuştur eminim öyle biriyle ömrümüzü çürütmekten iyidir diye düşünüyorum, inşallah bizede buraya güzel günlerimizi yazmak nasip olur
bosanma sonrasi tum yuklerimden kurtuldum.simdi benden cok kiymet verdigi anasi alsin teselli etsin sevgili oglunu.Elbet guzel gunlerimiz olacak.dunya yikildi da altinda mi kaldik bosandik diye???
insan rahatlıyor ekinelif değil mi ben de kuş gibiydim, ana oğul ölene kadar mutlu mesut yaşasınlar bizden uzak, bundan sonra biz mutlu olucaz onlar bakıcaklar herşey daha güzel olucak :)
Merhabalar, öncelikle kk deki bazı arkadaşlarım yaşadıklarımı bilirler,ama ben yinede burdan yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum.Eşim ailesine çok aşırı düşkün bir insandı hatta ailesi yüzünden kendi yuvasını yıkacak kadar...ailesinin doğrusu neyse eşimin doğrusu da oydu
biz farklı şehirlerde görev yapıyoruz ve 2 yıldır da eşimin doğu tayini nedeniyle ayrıydık,kaynanam en ufak bir tartışmamızda bize birbirinizi aramayın sormayın diyordu,ne varsa bu kadar ayrılmamızı istediler.Eşimle yazın ufak bir tartışma yaşadık ve beni babamlara gönderdi 3 ay ne aradı ne sordu ne yaptım,nereye gittim,kiminle kaldım hiç umrunda olmadı .Tek bildiği şey bana istediklerini yaptırmak için boşanmayla tehdit etmesiydi.3 aylık ara verdik bana söylediği biraz uzak kalalım birbirimizi aramayalım, sormayalım yada ailesini arayıp özür dilemezsem benden boşanacağıydı.
3 ay aradan sonra müdürüm vasıtasıyla tekrar barıştık evime döndü ama o da 2 ay sürdü.Boşanma sebebimiz olan kavgamız ise: annesi babası umreye gidicekmiş bana diyorki onlar eve gelicek sen annenlere git, onlar gidince geri gelirsin,bende burası benim evim hiçbiryere gitmiyorum o da sen gitmiyorsan ben seni göndermesini bilirim deyip babamı aradı .Zavallı babam geldi aldı beni ve babam geldiğinde ona karşı çok saygısız davrandısonrasında da boşandık işte.Şimdi hepsi mutlu olsunlar,yuvam yıkıldı oğluna kavuştu kaynanam olacak kadın .
Ne kadar mutlulardır eminim ben böyle ağlayıp gözyaşı dökerken .Değermiydi bunca şeye birde bana diyorki ben erkeğim sen kendi haline yan.....eşim uzman jandarmaydı ben de mühendisim ki allahtan çalışıyorum ve güzel bir gelirim var ailem çok şükür yanımdalar.Ben de burdan sizinle paylaşıp rahatlamak istedim.İnş. böyle sebeplerden daha çok yuvalar dağılmaz kolay mı kuruluyor bir evbu erkekler ne kadar akılsız
evet ekinelif isterse 100 kez evlensinler adamlarda aynı kafa oldukça sonuç aynı olacak ,diğer türlü düşünürlerse sadece kendilerini kandırırlar ,inşallah da görmek nasip olurnisa ben o adama hep sunu dedim "sende bu kafa ve o ana varken 10 kere de evlensen onunda da bosanirsin"
bu gibilerinin baska turlu bir hayati olmaz guzelim.surekli dejavu anlayacagin :)))
Erkeğin ailesine düşkünlüğünü garipsemem ama seninki ne demek sen git,gitmezsen ben göndermesini bilirim, canım benim biliyorum ateş düştüğü yeri yakar kolay değil yuva yıkmak ama bu adamla nasıl olacaktı, çok ayıp ben erkeğim bana bişi olmaz mantığı sana ne olacakmış hem sana Allah korusun bişi olsa mutlu mu olacak, sen Onun helali olmuşsun tırnağına zarar gelse endişelenmeli ayrılsanız bile senin mutlu ve rahat yaşaman için dua etmeli ama sen mesleği olan güçlü bir kadınsın, düşmez kalkmaz bir Allah o kaynana öyle bir gelin gelsin ki seni mumla arasın senin de bahtın yolun açık olur inşallah.
bu dünyanın öbür dünyasıda var, rabbim yolunu açık etsin kardeşim hiç pişman olma güzel günler seni bekliyor çok iyi bir evlilik yapabilirsin. haksızlığa ugradın zaman zaman aklına gelecek tabiki, ama işin o kısmını ahirete bırak. orda alacaksın alacağını...şimdi yiyip içip süslenip gezme zamanı.. bol şanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?