- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
kaynanam der bazen, burada biri oturuyormuş ben tanımıyorum ama.ilk gelini iş bilmiyo felan diye göndermişler. hiç bir sebep yokken oğlana boşatmışlar. oğlan tekrar evlenmiş kadın başkasına kaçmış.. 3. karısıda başkasına kaçmış geçenlerde çok olmadı duyalı.
mazlumun ahı kolay kolay kalmaz kimsede canım. Allah senin yolunu açık etsin. o kendi haline yansın. beden taşıyor ama 5 grlık beyni yokmuş ailesinde genetik bu durum demek ki.. ye iç keyfine bak kurtulmuşsun.
merhabalar, öncelikle kk deki bazı arkadaşlarım yaşadıklarımı bilirler,ama ben yinede burdan yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum.eşim ailesine çok aşırı düşkün bir insandı hatta ailesi yüzünden kendi yuvasını yıkacak kadar...ailesinin doğrusu neyse eşimin doğrusu da oydu
biz farklı şehirlerde görev yapıyoruz ve 2 yıldır da eşimin doğu tayini nedeniyle ayrıydık,kaynanam en ufak bir tartışmamızda bize birbirinizi aramayın sormayın diyordu,ne varsa bu kadar ayrılmamızı istediler.eşimle yazın ufak bir tartışma yaşadık ve beni babamlara gönderdi 3 ay ne aradı ne sordu ne yaptım,nereye gittim,kiminle kaldım hiç umrunda olmadı .tek bildiği şey bana istediklerini yaptırmak için boşanmayla tehdit etmesiydi.3 aylık ara verdik bana söylediği biraz uzak kalalım birbirimizi aramayalım, sormayalım yada ailesini arayıp özür dilemezsem benden boşanacağıydı.
3 ay aradan sonra müdürüm vasıtasıyla tekrar barıştık evime döndü ama o da 2 ay sürdü.boşanma sebebimiz olan kavgamız ise: Annesi babası umreye gidicekmiş bana diyorki onlar eve gelicek sen annenlere git, onlar gidince geri gelirsin,bende burası benim evim hiçbiryere gitmiyorum o da sen gitmiyorsan ben seni göndermesini bilirim deyip babamı aradı .zavallı babam geldi aldı beni ve babam geldiğinde ona karşı çok saygısız davrandısonrasında da boşandık işte.şimdi hepsi mutlu olsunlar,yuvam yıkıldı oğluna kavuştu kaynanam olacak kadın .
Ne kadar mutlulardır eminim ben böyle ağlayıp gözyaşı dökerken .değermiydi bunca şeye birde bana diyorki ben erkeğim sen kendi haline yan.....eşim uzman jandarmaydı ben de mühendisim ki allahtan çalışıyorum ve güzel bir gelirim var ailem çok şükür yanımdalar.ben de burdan sizinle paylaşıp rahatlamak istedim.inş. Böyle sebeplerden daha çok yuvalar dağılmaz kolay mı kuruluyor bir evbu erkekler ne kadar akılsız
kaynanam der bazen, burada biri oturuyormuş ben tanımıyorum ama.ilk gelini iş bilmiyo felan diye göndermişler. hiç bir sebep yokken oğlana boşatmışlar. oğlan tekrar evlenmiş kadın başkasına kaçmış.. 3. karısıda başkasına kaçmış geçenlerde çok olmadı duyalı.
mazlumun ahı kolay kolay kalmaz kimsede canım. Allah senin yolunu açık etsin. o kendi haline yansın. beden taşıyor ama 5 grlık beyni yokmuş ailesinde genetik bu durum demek ki.. ye iç keyfine bak kurtulmuşsun.
anlamadığım bir nokta var 2 yıl doğu hizmeti için ayrı kalmışsınız ya siz neden yanında gitmediniz?
son cümlene aynen katılıyorum erkek milletinde akıl yok canım
boşver böyle biri için üzüldüğünü değmez.kimse yuvası yıkılsın istemez ama mutsuz yaşamaktansa ayrı olup huzurlu olmak daha iyi
inşallah bundan sonra kıymet bilen insanlarla karşılaşırsın canım
Çok üzgünüm ama böyle şeyler hala var...
İş yapmıyor diye, yada başka sebeple.. Bunlar bahane tabi ki, senin konunda da olduğu gibi.
Kayınvaliden kıskançlıktan yapıyor muhtemelen de eşini düşündüm bir an..
Sevmiyor saygı duymuyor mu?
Evet arkadaşlar doğru söylüyor, sen yeni hayatına bak, unut o geçmişi..
eş götürülemeyecek bi garnizondu ben mecburiyetten kaldım ama işimden de çıkmadım
hmm anlıyorum.. 2 yıl çok uzun bir zaman aranızın soğuması belki bu yüzdendir diye düşünmüştüm ama zorunluluk olunca tabi yapılacak bir şey yok..
ne mutlu ki size arada kalan bir çocuğunuz yok ve çok iyi bir işiniz var..
ben erkegim sen kendi haline yan bu nasil bir laf.. nasil zihniyet olurda birgun kizi olursa bu lafi bogazinda kalir. kendu kuzinin basina boyle bisey gelse ozaman gorurum ben onu.
boyle bir adamla yuvan zaten olmamiski bosver bosanmissin bitmis gitmis. seni sevmeyen saygisiz terbiyesiz kadinlari adagilayan (asil asagilik kendisi adam saniyor kendini annesi olacak kadin musvettesi nin verdigi terbiye) yle biyumus bir mikr
opten kurtuldugun sevin. cocukda yokmus yeniden kurarsin yuvani. gecmise takilup kalma isin gucunde var soylemek kolay tabi ama baska care n yok. ailende destek mis bigunler gecer zamanla. ailesine duskun erkek ayri kemdi evi ve ailesini ayirt edebilen erkek ayri. bir in!san a kuruyosa orada hizur olmali huzur yoksa mal mulk para saadet getirmiyor. ne agla ne uzul hakkinda hayirlisi buymus. yuva yikmak col zor biseydir basa gelmeden anlayamaz kimse am adam zaten bosanmayi koymus kafasina. annesi olacak kadini suclama hersey kocada biter karisini seven erkek kimseye ezdirmez ezmez. gerisi bos laf. insallah yeniden yuvani kurar cocuklarinla mutlu huzurlu yasarsin. dik dur onune bak gecmis gecmistir allah yardimcin olsun...
ailesine düşkün olan eşinede düşkün olur derler ama öyle değil mi
arkadasim bende kaynana yuzunden yuvasi yikilanlardanim.ana duskunu erkek musvettelerinin mumkunse dogumda gobek baglarini kesmesinler (bir omur analarina bagli yasasinlar) hatta boyle erkeklere evlenmemeleri icin yasa cikarsinlar.Merhabalar, öncelikle kk deki bazı arkadaşlarım yaşadıklarımı bilirler,ama ben yinede burdan yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum.Eşim ailesine çok aşırı düşkün bir insandı hatta ailesi yüzünden kendi yuvasını yıkacak kadar...ailesinin doğrusu neyse eşimin doğrusu da oydu
biz farklı şehirlerde görev yapıyoruz ve 2 yıldır da eşimin doğu tayini nedeniyle ayrıydık,kaynanam en ufak bir tartışmamızda bize birbirinizi aramayın sormayın diyordu,ne varsa bu kadar ayrılmamızı istediler.Eşimle yazın ufak bir tartışma yaşadık ve beni babamlara gönderdi 3 ay ne aradı ne sordu ne yaptım,nereye gittim,kiminle kaldım hiç umrunda olmadı .Tek bildiği şey bana istediklerini yaptırmak için boşanmayla tehdit etmesiydi.3 aylık ara verdik bana söylediği biraz uzak kalalım birbirimizi aramayalım, sormayalım yada ailesini arayıp özür dilemezsem benden boşanacağıydı.
3 ay aradan sonra müdürüm vasıtasıyla tekrar barıştık evime döndü ama o da 2 ay sürdü.Boşanma sebebimiz olan kavgamız ise: annesi babası umreye gidicekmiş bana diyorki onlar eve gelicek sen annenlere git, onlar gidince geri gelirsin,bende burası benim evim hiçbiryere gitmiyorum o da sen gitmiyorsan ben seni göndermesini bilirim deyip babamı aradı .Zavallı babam geldi aldı beni ve babam geldiğinde ona karşı çok saygısız davrandısonrasında da boşandık işte.Şimdi hepsi mutlu olsunlar,yuvam yıkıldı oğluna kavuştu kaynanam olacak kadın .
Ne kadar mutlulardır eminim ben böyle ağlayıp gözyaşı dökerken .Değermiydi bunca şeye birde bana diyorki ben erkeğim sen kendi haline yan.....eşim uzman jandarmaydı ben de mühendisim ki allahtan çalışıyorum ve güzel bir gelirim var ailem çok şükür yanımdalar.Ben de burdan sizinle paylaşıp rahatlamak istedim.İnş. böyle sebeplerden daha çok yuvalar dağılmaz kolay mı kuruluyor bir evbu erkekler ne kadar akılsız
Onların daha çooooook umreye gitmesi lazım.Gerçi kul hakkına tövbe edilmiyordu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?