• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam dedikodumu yapıyor

Justahuman

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
54
32
18
Merhaba arkadaşlar ,2 yıllık evliyim , kayınvalidem dedikodumu yapıyormuş. yaptığım işi beğenmiyormuş. yaptığım yemeği beğenmiyormuş. ve bunu herkesle paylaşmış. Gururum kırıldı. Ben çocukken annemi kaybettim , sonra üniversite okudum. Belki bana birşeyler gösterip öğretecek bi annem yoktu ama kendi kendime çabaladım. Bu mudur analık?, insanın ayıbını araştırmak mıdır? Yazıklar olsun ne deyim ! Ne deyim kime dert yanayım?biz de misafirliğe gidiyoruz. ikram edilenin tadına bakıp ; ellerinize sağlık güzel olmuş deyip takdir ediyoruz .nedir bu anlamadım ?

Son düzenleme:
Herkes anasının karnından her şeyi öğrenerek doğmuyor. Kendisi ilk evlendiğinde dört dörtlük müymüș acaba? Herkes herkesin elinin tadını beğenmek zorunda değil. Beğenmiyorsa zıkkım yesin bide millete söylüyor utanmadan

Herkes anasının karnından her şeyi öğrenerek doğmuyor. Kendisi ilk evlendiğinde dört dörtlük müymüș acaba? Herkes herkesin elinin tadını beğenmek zorunda değil. Beğenmiyorsa zıkkım yesin bide millete söylüyor utanmadan
Ya bunlar çok değişk insanlar ya ama uyandım kendime geldim.

Benim kp her yemeği yemez hatta bazen 40 yıllık karısının yemeğini bile beğenmez benimkini mi begenecek? Ben hiç onlar gelince yemek yapmam kv yemeğini yapar ben salata yaparım. Begenmeyene ne diye yemek yapacaksınız ki

Terbiyesiz. İnsan kızı yerine koyar bir eksiği varsa kapatır, bilmiyorsa öğretir, yapamıyorsa bile eline sağlık der. Özellikle elaleme karşı kötülemez. İnsan değilmiş sizin kv. Siz de tavrınızı koyun, kulağınıza gelenleri söyleyin yada en azından ima edin.

Bu kaynanalar niye böyle ya çok merak ediyorum neden bu kadar kötü bazı insanlar? Benim gelinim olsa oğlumu mutlu ettiği sevdiği için minnet duyar elimden geleni yaparım ama yok dünya hırs ego ve bencillikle dönüyor

Kaynanam arkamdan konusuyor diye uzulunur mu yaa..benimki benim arkamdan neler diyo Allah bilir.eminim yani kiziyla kardesleriyle yatip kalkip gelin cekistirdiklerinden.umrumda bile olmaz konussun dursun bana ne.
evini niye temizlemeye devam edeceksiniz anlamadim,eli kolu yok mu otursun yapsin?
benimki de cok isterdi gelinlik yapayim hizmetini goreyim ama hevesi kursaginda kaldi garibimin :)
arkamdan da konussun ne diyeyim o kadar hakki olsun.

Merhaba arkadaşlar ,2 yıllık evliyim , kayınvalidem dedikodumu yapıyormuş. yaptığım işi beğenmiyormuş. yaptığım yemeği beğenmiyormuş. ve bunu herkesle paylaşmış. Gururum kırıldı. Ben çocukken annemi kaybettim , sonra üniversite okudum. Belki bana birşeyler gösterip öğretecek bi annem yoktu ama kendi kendime çabaladım. Bu mudur annelik , insanın ayıbını araştırmak mıdır? Yazıklar olsun ne deyim ! Ne deyim kime dert yanayım?biz de misafirliğe gidiyoruz ikram edilenin tadına bakıp ellerinize sağlık güzel olmuş deyip takdir ediyoruz .nedir bu anlamadım ?
Size laf getirene yuzde yüz guvenmiyorsanız bu denilene inanmayın; belki size farklı aksettiriliyor olabilir

Merhaba arkadaşlar ,2 yıllık evliyim , kayınvalidem dedikodumu yapıyormuş. yaptığım işi beğenmiyormuş. yaptığım yemeği beğenmiyormuş. ve bunu herkesle paylaşmış. Gururum kırıldı. Ben çocukken annemi kaybettim , sonra üniversite okudum. Belki bana birşeyler gösterip öğretecek bi annem yoktu ama kendi kendime çabaladım. Bu mudur annelik , insanın ayıbını araştırmak mıdır? Yazıklar olsun ne deyim ! Ne deyim kime dert yanayım?biz de misafirliğe gidiyoruz ikram edilenin tadına bakıp ellerinize sağlık güzel olmuş deyip takdir ediyoruz .nedir bu anlamadım ?
Sende onun dedikodusunu yap o senin olumsuz yönlerini dile getiriyorsa sende onunkileri getir fazla abartmadan yanlış olduğunu anlar zaten

Ben de anlamadım.mesela bugün gittim bende onda yemedim bakalım nasılmış anlasın.adımız iş bilmese çıktı ama ben yinede temizliğini yaparım.ama yemeğini yemem.bu hayatta mazlum olan olmayı zalim olmaya tercih ederim.
Temizligini de yapmayin madem o kadar mükemmel kendisi yapar

Size laf getirene yuzde yüz guvenmiyorsanız bu denilene inanmayın; belki size farklı aksettiriliyor olabilir
Davranışlarıda can sıkıcı,beden diline fazlası ile yansıtıyor zaten .bi gün iyi davranıyorsa 3 gün kötü davranır .lafımı dinlemez beni adam yerine koymaz .ama gel surda dedikodu yapalım desen kulak kabartır .

Hic uzulme. Demek ki onun kapasitesi o kadar. bundan sonra yemesin yemegini begenmiyorsa. Davet falan etme. Gordugunde saygili olmaya devam et o kadar. Ne kadar deger veriyorsa o kadar deger gorur, nokta.

Yapmayanı var mı? Varsa da prensipli, iyi niyetli parmakla gösterilir karakterde biridir eminim.

Kulak asmayın benimki de kimseleri beğenmez. Bende onun yemeklerini beğenmiyorum, 2 parmak yağ vardır hepsinde. Evine gittiğimde wc yi temizlemeden kullanamam. Ama o hala başkalarını eleştirir. Kulak ardı etmeyi öğrenin harika bir rahatlık.

Senin yine kv yapıyormuş. Benim kocam yapıyordu. Yanımda eşim şöyle iyi böyle becerikli, çok akıllıdır diyordu. Ablalarına dedikodumu yapıyormuş. Onlarda bütün akrabaya köye yayıyormuş. Dedikodu öyle yapılmaz dedim. Herkese eşiminde, ablalarınında yaptıklarını anlattım. Kocam kol kırılır, yen içinde kalır diyormuş. Sen anlatırken kalmıyordu dedim. Sende yap aynısını.
Helal olsun takdir ettim vallahi

Davranışlarıda can sıkıcı,beden diline fazlası ile yansıtıyor zaten .bi gün iyi davranıyorsa 3 gün kötü davranır .lafımı dinlemez s
Sende onun dedikodusunu yap o senin olumsuz yönlerini dile getiriyorsa sende onunkileri getir fazla abartmadan yanlış olduğunu anlar zaten

eni adam yerine koymaz .ama gel surda dedikodu yapalım desen kulak kabartır .
Ben doğrumu anladim. Sizin evde yemeğinizi yemiyor dogrumu
Bi çatal alır bırakır zaten beğenmediğiniz vücut dili ile gösterir .biz bunu şöyle yaparız böyle yaparız der .olmamış bu der .sen buna niye bu baharatı koyuyorsun der .köfteye kimyon mu konulur der .yaptığım işide beğenmez .mesela evini süpürürüm eltime kaç kez sen yap sen süpür diye bi köşede fısır fısır söylendiğini kaç kez duydum .ben duymazdan geldim ama herkese dedikodumu yapıyormuş yine bişey demedim ama artık bende onun yemeğini yemiyorum.

Bence her şeyi 4 4 lük yapan bir insanın bile arkasından illa ki konuşurlar. Devamlı açık arayıp bir yerden laf sokma derdinde olmayan tek kişi insanın kendi annesidir. Herkese seninle ilgili o kadar olumsuz şeyler söylüyorsa sende onun kötü yanlarıyla ilgili şeyleri anlat. Ve daima mesafeni koru

Hiç üzmeyin kendinizi hemen hemen her kaynana gelinin dedikodusunu yapar beğenmiyorsa gelmeşin ve yeemesin nankör nanķordur en iyisini de yapsanız burun kiviracaktir emin olun hayat kısa böyle şeylerle yıpratmayın kendinizi🤗

Bence her şeyi 4 4 lük yapan bir insanın bile arkasından illa ki konuşurlar. Devamlı açık arayıp bir yerden laf sokma derdinde olmayan tek kişi insanın kendi annesidir. Herkese seninle ilgili o kadar olumsuz şeyler söylüyorsa sende onun kötü yanlarıyla ilgili şeyleri anlat. Ve daima mesafeni koru
Var olun ..bende sohbete dahil olmuyorum ve yemeğini yemiyorum .soru sorduklarında gülümseyerek cevap veriyorum ama bi sohbet ortamı oluşturmıyorum.

Back