- 30 Temmuz 2020
- 54
- 32
- 18
- Konu Sahibi Justahuman
-
Üzüldüm ya .Allah onlarında bizim de kalbimizde vicdan versin .ama insan yıkılıyor
Olmuyormuş ben çok ama çok Sevmiştim onu Allah şahidim bir ana gibi zaten ona çok üzüldüm ya .eşimle bi kere tartıştık o da şahit oldu .bende dedim ki anne kimseye anlatma olur mu dedim ,tabi kızım dedi saçmalama senin sırrını başkasına başkasınınkini sana mi anlatacağım dedi .bi duydum ki bütün eltilerim kayınlarım ve görümcem hepsi olaydan haberdar .ne deyim yazıklar olsun .He ben mükemmelim demiyorum değilim zaten ama şunu biliyorum ki ben neysem oyum.üzülsemde kızsamda yüzüme yansır .rol yapmam .işte böyle böyle sevgisi gitti içimden .
Bunu size getirenlerde iyi niyetli değil. Boşverin, eşinizle uyumunuz varsa gerisi boş.Merhaba arkadaşlar ,2 yıllık evliyim , kayınvalidem dedikodumu yapıyormuş. yaptığım işi beğenmiyormuş. yaptığım yemeği beğenmiyormuş. ve bunu herkesle paylaşmış. Gururum kırıldı. Ben çocukken annemi kaybettim , sonra üniversite okudum. Belki bana birşeyler gösterip öğretecek bi annem yoktu ama kendi kendime çabaladım. Bu mudur annelik , insanın ayıbını araştırmak mıdır? Yazıklar olsun ne deyim ! Ne deyim kime dert yanayım?
Herkes güzel yemekler yapacak, eli becerikli olacak diye birşey yok. Her kadında anaç ruh olacak diye de birşey yok, mesela ben anca çocuklarıma kadarım. Ev işi evladım olsa sevmem, mutfak basar beni. Hayır, bana laf edene kadar kendi elinde yetişmiş kızlarına da bi baksa fena olmazdı.Olmuyormuş ben çok ama çok Sevmiştim onu Allah şahidim bir ana gibi zaten ona çok üzüldüm ya .eşimle bi kere tartıştık o da şahit oldu .bende dedim ki anne kimseye anlatma olur mu dedim ,tabi kızım dedi saçmalama senin sırrını başkasına başkasınınkini sana mi anlatacağım dedi .bi duydum ki bütün eltilerim kayınlarım ve görümcem hepsi olaydan haberdar .ne deyim yazıklar olsun .He ben mükemmelim demiyorum değilim zaten ama şunu biliyorum ki ben neysem oyum.üzülsemde kızsamda yüzüme yansır .rol yapmam .işte böyle böyle sevgisi gitti içimden .
Hiç canını sıkma kendindede eksiklik noksanlık arama suç gorme lütfen.sen dört dörtlük yemek temizlik kadınlık yapsanda zaten o kirilasica çeneleri durmaz onların huy bu huy ...huyları bbatasicaben
Sizin bu hayattaki misyonunuz iyi yemek ve ev işi yapmak mı? Biri arkamdan yemek yapamıyor dese “o yapsın ben yiyeyim o zaman” derim. Cidden üzülecek başka bir şeyiniz yok mu buna üzüldünü
Bence bir daha okuyup anlamaya çalışın yazdığımı.bir anne olarak arkamdan bu şekilde dedikodumu yapmış olması canımı yaktı diyorum .Sizin bu hayattaki misyonunuz iyi yemek ve ev işi yapmak mı? Biri arkamdan yemek yapamıyor dese “o yapsın ben yiyeyim o zaman” derim. Cidden üzülecek başka bir şeyiniz yok mu buna üzüldünüz?
Tabi orası kesin zaten ama bir anne olarak bunu yapması canımı çok yaktı .ya bana anne olur sandım beklemiyordu .ona üzüldüm sadeceBunu size getirenlerde iyi niyetli değil. Boşverin, eşinizle uyumunuz varsa gerisi boş.
Eşimle iyiyiz şükürTabi orası kesin zaten ama bir anne olarak bunu yapması canımı çok yaktı .ya bana anne olur sandım beklemiyordu .ona üzüldüm sadece
Anlayabiliyorum, insanları birilerinin yerine koymaya çalışmayın, bu hayatta çok yorar sizi... Elbette eş annesidir anne gibi görmek istersiniz ama öyle olmuyor işte. Dediğim gibi takılmayın, takılmamaya çalışın. Başka yapacak birşey yok çünküTabi orası kesin zaten ama bir anne olarak bunu yapması canımı çok yaktı .ya bana anne olur sandım beklemiyordu .ona üzüldüm sadece
Tamam üzülün o zaman ne yapayım.Bence bir daha okuyup anlamaya çalışın yazdığımı.bir anne olarak arkamdan bu şekilde dedikodumu yapmış olması canımı yaktı diyorum .
Ablalarını her şeye dahil etmesi, bana kocalık çocuğa babalık yapmaması, oğlumun tedavisini engellemeye çalışması, aldatma her şey var.Bu yüzden mi boşanıyorsunuz?
Hepsini anlarım da, neden çocuğun tedavisini engellemeye çalışıyor? Çocuk onun değil mi? Öyle bile olsa nasıl bir vicdansızlık bu?Ablalarını her şeye dahil etmesi, bana kocalık çocuğa babalık yapmaması, oğlumun tedavisini engellemeye çalışması, aldatma her şey var.
Bende onun evinde yemedim ilk defa bugün.tabi canım iyi niyetli değiller ama onlardan beklerdim zatende KV beklemezdim.Zıkkımın pekini yesin diyeceğim yaptığınız yemeği beğenmiyorsa kendisi yapsın.. boşverin dedikoduları.. size bunları anlatanın da iyi niyetli olmadığını bilin
Bende ilk defa onun evinde yemedim bugün.Tinlamayin. Sizde onun yemeklerini beğenmeyin.
Otizm teşhisi kondu oğluma. Kabullenemediler. Bir şeyi yok. Varsa da annenle senin yüzünden dedi.Hepsini anlarım da, neden çocuğun tedavisini engellemeye çalışıyor? Çocuk onun değil mi? Öyle bile olsa nasıl bir vicdansızlık bu?
Valla tek dediğim şey Allaha havale ediyorum demek oldu..Bunu bana getiren kişiye derdim ki.
Git ona de ki ; zıkkımın kökünü yesin.
Sen sabırlı kadınsın belki.Valla tek dediğim şey Allaha havale ediyorum demek oldu..
Bu heriften kurtulduğunuz için def çalıyorsunuzdur inşallah. Geçmiş olsun. Tedaviye başlandı, değil mi?Otizm teşhisi kondu oğluma. Kabullenemediler. Bir şeyi yok. Varsa da annenle senin yüzünden dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?