bazi arkadaslar bu kayinvalide problemini anlamiyor yada anlamak istemiyor veya cok iyi insana denk gelmisler kimse sevdigi birliktelikten zevk aldigi hurmet gorup hurmet gosterdigi birine mesafe koyarmi cok iyi bir kayinvalideyede mesafe koyan gelinin tavri cok anlamsizdir sizin kaynananiz
*iki universite bitirmisin ama borek hamuru acamayacak kadar gerizekalisin demek derse
*kendi aldatilip terkedildigi oglum yapsa erkektir sanindan derse
*nuray ananda para var bir an once olsede oglum rahat etse derse
*kendi ailemin bana verdikleriyle aldiklarim icin oglumun parasini bitirme girtlaginda birakirim derse
*gogusten (kadin cinsel oragani)once gelir analik oncedir diyen
*esim uyumaya gittiginde ben kitap okurken donup bana ne oturuyorsun gitte oglumun gonlunu yapsana derse
*hasta olup hastanede kizlari kapidan ugrarken ben altini temizlerken utanmadan oglum senin gonlunu hos ediyor tabi sende benimkini hos edeceksin pisliycem sende temizlersin diyecek kadar cahil kaba biriyse
ve daha anlatsam sayfalar almiycak seyler yaparsa ama oglunun yaninda canim gelinim bir tane diyip yilanligini ortmelere kalkarsa mesafe koymayip ne yapilmali obur yanagimizi dami uzatalim SAYGI SEVGI HAK EDILIR SAYGI GOSTERIRSEN ALIRSIN lutfen kimse kimsenin kaynana iliskisini bilmeden yorum yapmasin dua edinki mesafe koymayacaginiz kaynanaya sahipsiniz Allah dahada iyi yapsin olaya anne ogul gozuyle bakarsaniz biz neyiz bizde birilerinin evlatlari degilmiyiz biz evlat degil miyiz biz taskovugundan cikmadik sanirim ben kiz annesiyim ama oglan annesi olursam oglumun karisida dogurdugumdan farkli olmazdi kimsenin evladini uzmeye hakkim yok bu dunyanin diger yuzude var derdim LUTFEN BIRAZ DIKKAT EDELIM YORUMLARA
mrb arkadaslar olayı kısaca özetliyim 2 yıllık evliyiz 2 sokak arayla oturuyoruz yani aramız 5-10 dak.evlendiğimizden beri araya mesafe koymaya calısıyorum sık sık gelmesinler bizde gitmeyelim diye yapmadıgım sey kalmadı sonunda basardım sayılır.ben 3 haftada bir gidiyordum kaynananamların evine esim haftada 1 gidiyordu idare ediyorduk işte.daha sonra kızım dogdu hesey altüst oldu tabii sık sık gelmeler torun sevmeler özlemeler neyse lohusalıgı da atlattıktan sonra ben ücretsiz izne ayrıldım kızıma kendim bakmak için kaynanamda bakabilir ben calısırken ama ben kendim bakmak istedim simdi iznim dolmak üzere bir 6 ay daha uzatmam mümkün ama maddi acıdan daraldım biraz.herneyse kaynanama söyledik sen bakarmısın diye balıklama atladı ben bakarım o benim herseyim diye simdi gün asırı arıyor hadi gelin diye sebeb torunum alıssın sonra sen giderken aglamasın yani bu durumu kendi lehine cekmeye calısıyor biz bisey diyemicez kızımın hatrına ne zaman cagırsa gidecez oda cıkıp cıkıp gelecek amacı bu simdi ben napim
bazi arkadaslar bu kayinvalide problemini anlamiyor yada anlamak istemiyor veya cok iyi insana denk gelmisler kimse sevdigi birliktelikten zevk aldigi hurmet gorup hurmet gosterdigi birine mesafe koyarmi cok iyi bir kayinvalideyede mesafe koyan gelinin tavri cok anlamsizdir sizin kaynananiz
*iki universite bitirmisin ama borek hamuru acamayacak kadar gerizekalisin demek derse
*kendi ailemin bana verdikleriyle aldiklarim icin oglumun parasini bitirme girtlaginda birakirim derse
*esim uyumaya gittiginde ben kitap okurken donup bana ne oturuyorsun gitte oglumun gonlunu yapsana derse
*hasta olup hastanede kizlari kapidan ugrarken ben altini temizlerken utanmadan oglum senin gonlunu hos ediyor tabi sende benimkini hos edeceksin pisliycem sende temizlersin diyecek kadar cahil kaba biriyse
ve daha anlatsam sayfalar almiycak seyler yaparsa ama oglunun yaninda canim gelinim bir tane diyip yilanligini ortmelere kalkarsa mesafe koymayip ne yapilmali obur yanagimizi dami uzatalim SAYGI SEVGI HAK EDILIR SAYGI GOSTERIRSEN ALIRSIN lutfen kimse kimsenin kaynana iliskisini bilmeden yorum yapmasin dua edinki mesafe koymayacaginiz kaynanaya sahipsiniz Allah dahada iyi yapsin olaya anne ogul gozuyle bakarsaniz biz neyiz bizde birilerinin evlatlari degilmiyiz biz evlat degil miyiz biz taskovugundan cikmadik sanirim ben kiz annesiyim ama oglan annesi olursam oglumun karisida dogurdugumdan farkli olmazdi kimsenin evladini uzmeye hakkim yok bu dunyanin diger yuzude var derdim LUTFEN BIRAZ DIKKAT EDELIM YORUMLARA
senin aran iyi sanırım kaynanan ile yapışmaktan beter bir hal alıyo bazıları..
kizlar bence cok abartmiyomusunuz ne demek hafta sonlari muhattap olma iyi isin gorulsun cocuguna bakilsin ama sen surat yap.unutmayinki ilerde sizde kayinvalide olucaksiniz....
ben bekarım canım henuz kaynanamla bir arada kalmadım bu yaz kalicam ins.
:Saruboceq:
*hasta olup hastanede kizlari kapidan ugrarken ben altini temizlerken utanmadan oglum senin gonlunu hos ediyor tabi sende benimkini hos edeceksin pisliycem sende temizlersin diyecek kadar cahi
illa surat yapıp aksilik çıkar mı dedim acaba...mesafenin nasıl konulduğuna bağlı.ve de kaynananın ne olduğunu bilmekle alakalı çeken bilir davulun sesi uzaktan hoş gelir dışardan konuşması çok kolay.evet kayınvalide olucaz ama yaşadıklarımızdan sonra bakalım nasıl tavırlı olucaz onuda düşünmek lazım.
ben senin ne demek istedigini cok iyi anladim.lutfen kendini yorma...
Şimdi kayınvalidenizle aranızda bir sorun yoksa, siz çocuğunuza baktırmak istiyorsanız, maddi sıkıntıdan kurtulmak istiyorsanız kayınvalidenizin suçu ne?
Kadın en doğrusunu yapmış tabiki sık gitmeniz lazım ki çocuk oraya alışsın, yok kayınvalideme sık gitmek istemiyorum diyorsanız oturup evinizde çocuğunuzu ya kendiniz büyüteceksiniz yada bir bakıcı tutacaksınız. Tabi baştada dediğim gibi kayınvalidenizle aranızda bir sorun varsa başka. Ama bir sorun varsa da çocuğunuza başka bir bakıcı bulacaksınız.
Kusura bakmayın ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler. Ben kaynana olsam gelinim böyle yapsa ne gelinimin yüzüne nede torunuma bakarım.Çünkü bir çocuğa bakmanın ne kadar zahmetli olduğunu biliyormusunuz. Torun sevgisi olmasa bu yaşlı insanlara hiçbir kuvvet bunu yaptıramaz.
Benim iki evladımıda annem büyüttü, Allah milyon kere razı olsun, ama büyütürkende resmen canıma okudu. Gıkımı çıkartamadım çünkü evladıma bakıyordu, hemde benden iyi bakıyordu. Ya bakıcı tutacaktım ya işten çıkıp kendim bakacaktım. Sonuçta her ikisinide yapamadım, öyleyse sesimi çıkarma hakkımda yoktu. Onun için lütfen rahatsız olacaksanız bebeğinize bir bakıcı tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?