bazi arkadaslar bu kayinvalide problemini anlamiyor yada anlamak istemiyor veya cok iyi insana denk gelmisler kimse sevdigi birliktelikten zevk aldigi hurmet gorup hurmet gosterdigi birine mesafe koyarmi cok iyi bir kayinvalideyede mesafe koyan gelinin tavri cok anlamsizdir sizin kaynananiz
*iki universite bitirmisin ama borek hamuru acamayacak kadar gerizekalisin demek derse
*kendi aldatilip terkedildigi oglum yapsa erkektir sanindan derse
*nuray ananda para var bir an once olsede oglum rahat etse derse
*kendi ailemin bana verdikleriyle aldiklarim icin oglumun parasini bitirme girtlaginda birakirim derse
*gogusten (kadin cinsel oragani)once gelir analik oncedir diyen
*esim uyumaya gittiginde ben kitap okurken donup bana ne oturuyorsun gitte oglumun gonlunu yapsana derse
*hasta olup hastanede kizlari kapidan ugrarken ben altini temizlerken utanmadan oglum senin gonlunu hos ediyor tabi sende benimkini hos edeceksin pisliycem sende temizlersin diyecek kadar cahil kaba biriyse
ve daha anlatsam sayfalar almiycak seyler yaparsa ama oglunun yaninda canim gelinim bir tane diyip yilanligini ortmelere kalkarsa mesafe koymayip ne yapilmali obur yanagimizi dami uzatalim SAYGI SEVGI HAK EDILIR SAYGI GOSTERIRSEN ALIRSIN lutfen kimse kimsenin kaynana iliskisini bilmeden yorum yapmasin dua edinki mesafe koymayacaginiz kaynanaya sahipsiniz Allah dahada iyi yapsin olaya anne ogul gozuyle bakarsaniz biz neyiz bizde birilerinin evlatlari degilmiyiz biz evlat degil miyiz biz taskovugundan cikmadik sanirim ben kiz annesiyim ama oglan annesi olursam oglumun karisida dogurdugumdan farkli olmazdi kimsenin evladini uzmeye hakkim yok bu dunyanin diger yuzude var derdim LUTFEN BIRAZ DIKKAT EDELIM YORUMLARA
ben şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilmiyorum sevgili nuray. allah yardımcın olsun. gerçekten söyleyecek tek kelime bulamıyorum bu konuda. inanılır gib değil.
ama bu şikayeti olan arkadaşın böyle problemleri olduğunu sanmıyorum. çünkü kayınvalidesi hakkında hiç yorum yapmıyor. herkesin herkesle sorunu oluyor. kız öz annesiyle anlaşamıyor tartışıyor. kayınvalideyle de olacaktır mutlaka. ama gerçekten çok kötü biri değilse bana bu durum insafsızlık gibi geliyor. yani hem o kadının oğluyla evli olacaksın hem görüşmek istemeyeceksin. komşu gibi olacaksın ama çocuğuna bakmak istemezse kıyameti koparacaksın. mesafeli olacaksın ama düşüncesiz yada soğuk davrandıklarında onlardan kötüsü olmayacak. her ne olursa olsun eşimizin annesi. sırf onun hatırına da olsa samimi olmalıyız. aynı ailenin parçası olupda komşu gibi olmak çok yakışıksız bence. sen kadının doğurup belki ne çilelerle büyüttüğü oğluyla evlenip sonra benim kocam benim evim benim çocuğum dersen çok çirkin olur gerçekten.
ama sevgili nuray senin kayınvaliden ve onun gibi olanlar gerçekten istisna. allah gerçekten yardımcın olsun ve sabır versin. benim bahsettiğim hataları yanlışları olsa da daha ılımlı kayınvalideler. unutmayalım kendi annemiz mükemmel mi? evlenmden önce evde kopan fırtınaları bi düşünelim.