Kaynanam çok konuşuyor

Yok doğru diyorsun ama ben sanırım karakter olarak çekinen biri olmadığım için istemiyorsam baştan söylerim çok konuşan insan olunca migrenim tutuyor ama şimdi gelip yardım eden hizmetimi gören biri olunca da ne bileyim emek vermiş çokta şikayet etmeye dilim varmaz gibi..
covit geçiriyorum suan 35 haftalık hamileyim öldüm öldüm dirildim gıkım çıkmaz gelip bakan olsa eşim çalışıyor gelince ilgileniyor harici yalnızım ihtiyaç duydum varsın konuşsun derim öyle bir yatak döşek haldeyim

Çok geçmiş olsun. Ben söylesem o kadar alingan ki üzerine 10 gün falan ağlayabilir. Zaten torun diye aklını yitirmiş durumda. Hasta diye 1 hafta gelemedi her gün ağladı bende zaten hizmet ediyor diye bişey diyemiyorum ama çekilecek insan değil. İnanılmaz otoriter,dediğim dedik,herşeyi çok bilen vs bazen diyorum bizde mi kaynana olunca böyle olcaz

Gece geldiginde biraz sert cikin anne gidermisin zaten yorgunum sen gelmis konusmak istiyorsun vs va esinde bencillik ediyor sirf annesi kirilmasin diye artik ayaklandiysaniz gonderin gitsin esiniz diyemiyorsa siz diyin ben artik yanliz kalip kendim alismak istiyorum iyiyim ben diyin gecin

Anne ben biraz uyusam olur mu, dinlenmek istiyorum

Anne biraz tv yi ve telefonların sesini kapatıp sessizliğe ihtiyacım var, başım şişti gürültüden (tv yi kastederek)

Anne bitkin hissediyorum, misafir geldiğinde bile kafam gürültü kaldırmıyor bazen

Biz yeni nesil kaynanalardan olucaz buradaki konulardan çıkarım yapmışızdır bol bol olmayız diye umuyorum

Amanın bu benim kayınvalidem çok iyi kadin Allah razı olsun, ama aşırı aşırı konuşuyor hep aynı şeyleri anlatıyor beynim akıyor onu dinlerken. Mesela o anlatırken konu benimde bir tecrübeme denk geliyor anlatmaya başlıyorum o sussun diye amaaan boşver diyor tekrar devam ediyor. Bilerek yorum yaptım bakacağım bir fikri olan olursa bana da yardımı olur

Aslimda varya bizim annelerimizde aşırı konuşuyor ama kendi annemiz diye batmıyor gözümüze. Bugün mesela annem gideceğimiz yeri yanlış tarif etti konum açtım ısrarla diyor ki neden onu açtın ki dur işte sokak sokak bakalım esimde dedi ki anne bunun amacı bu zaten ama annem ısrarla halen fikrini savunuyor yüksek ihtimal eşimde annemden rahatsız olmuştur

10 gün olmuş ,kendi işinizi eşiniz ve siz yaparsanız kimseyi de dinlemek zorunda kalmazsınız.İlk günler dışında doğum yapan kimsenin bu kadar bakıma ihtiyacı yok bence.Bu kadar şikayetçiyseniz yardım almayin

Uyuma numarasi işe yaramaz mı ?

Çok mu yaşlı biri ölüm korkusu oluyormuş ve yalnız kalmamak unutmak için çeneye vuruyorlarmis babanemde öyle annem abartıyor sanıyordum ama kulaklıkla gezmiştim en son evin içinde herşeyi defalarca ve hiç tanımadığımiz kişileri anlatiyordu cidden yaşamayan abartiyorsunuz konuşmasın mi insanlar diyebilir ama cidden tahammül edilecek gibi değil bir süre sonra Allah sabır versin

İşte eşim iş seferlerine gittiği için artık hafta sonuna bırakti bende sabre bekliyorum

Evet olabilir ama o kendi annemiz olduğu için korkmadan utanmadan söyleyebiliyoruz anne yeter çok konuştun falan filan diye o da tavr falan yapmaz çünkü kızıyız hr der geçer ama kayınvalideye bir de bakim çok konuşuyorsun sus de bakim 10 gün ağlar 10 sene konuşur

Diyorum demedim mi sanıyorsunuz kadına ağrılarım var ölüyorum falan filan numaralar yapıyorum ama nerde tamam diye de çıkıp gitmiyor artık suratım asık geziyorum anlıyor mu bilemedim kendim bile rahatsızım utanıyorum böyle yapmaya ama artık gülmeye bile guçum yok

Hay Allah'ım bizim böyle bir komşumuz var kadın susmuyor susmuyor bir dakikada 500 tane kelime söylüyor resmen anlatıyor bir daha anlatıyor anlatıyor bir daha anlatıyor Ne telefonu kapatabiliyoruz ne de evine gittiğimizde evinden çıkabiliyoruz artık telefonu açmaya korkuyorum gelin Ne yapacak acaba 5 sene sonra da gelini yazar aynı böyle Garanti ikizler burcu

İşte bende onu diyorum her büyük aşırı çok konuşuyor aslında kendi annemizde konuşuyor
Benim kvde aşırı konuşuyor bir çözüm bulabildiniz mi? Ben bulamadım yıllardır çünkü bayılacak gibi oluyorum dinlerken aynı konuları yıllardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…