kaynanam cok kirici ve aileler birbirine girmek üzere:(

tek tavsiyem annenin babanın rızası olmadan
bişey yapmayacağını söylemen ve yapmamandır
oldu bittiye getirmeye çalışıyor nişanlın belli...

Bak güzelim sana bir abla tavsiyesi,evet onun okul okumaması problem.Sen problem olarak görmesen de problem.Bu aşağılama değil.Bak işte problemler başlamış.Sen acizmisin.Sen kimsesiz misin,senin fikrin düşüncelerin duyguların yokmuda senin adına hem de evlilik gibi bir olayda,ne zaman olacağına,nasıl olacağına onlar karar veriyor.ASLA VE ASLA,BAK SANA ASLA DİYORUM.SAKIN NİKAH MİKAH YAPAYIM DEME.Erken nikah ne demek.Annesinin arasında kaldı ne demek.Kalmasın efendim.Annesine ayar çeksin.Benim nişanlım senin şamar oğlanın değil desin.Güzelim sen kendni geri çek.Dünyada bir tek o yok.Senin babana saygısı yok.Baban Türkiye de,nişanlının yaptığı terbiyesiziğ bak.Kendin istemediğin hiçbirşeyi yapma.Bak kabul edersen,değerini de düşürürsün,daha çok ezerler seni.Yapma.Bırak Allah aşkına.Bu insanın sana saygısı yok.Sen mantıklı karar veriyorsun,işyerimize yakın olsun diye.O hala iç güvey meselesinde.Koca karı fikirleri olan bir adamla evlilik yürümez.Alttan alma.

kesinlikle ve kesinlikle bu yorumun üstüne yazacak daha fazla birşey yok çok güzel ifade etmişsiniz yalnızca şunu eklemek istiyorum konu sahibi arkadaşım arkana bakmadan kaç şanslıymışsınki evlilik öncesi bu durumları belli etmişler

Aylar oncesinden nikah kiymak bana gore cok sacma. Ortada daha ev yok esya yok sacmasapan densiz bir kayinvalide ve kompleksli bir es adayi var. Nisanliyken nisanliliginizi yasayin nikahlanmak ne demekmis.belki anlasamicaksin daha aylar var dugune.bence nisanlin isini saglama almak istiyo yoksa kimse bu kadar erken nikah kiymak istemez.kayinvaliden simdiden boyleyse yandin guzelim canim yavrum evladim diyenler bile degisiyorsa bu kadin senin omrunu yer ogluda annesine kiyamaz ezdirmez uzulen ezilen bozulan sen olursun. Daha nisanlisin aklina yatmiyosa mecbur degilsin evlenmeye

Cirkef kaynana kompleksli nisanli... Ayrilirsam olurum kivaminda degilseniz bu iliskiyi gozden gecirin derim.

Hani o kız evi naz evi zamanları? Silah zoruyla mı ikna ettin bu adamı evlenmeye? Çok seven ve evlenmeyi isteyen adam senin peşinden koşar, sen nasıl istersen öyle olsun der, seni kırmamak için 30 takla atar, ailesinin bile ağzını kapatır.

Tek tavsiyem şudur kadınlara, senin için deli divane olmayan adamla evlenmeyin. Ama yok "ben savaşçıyım, zoru severim, ömrümce böyle uğraşırım" diyorsan, sen bilirsin.

sakin hemem nikah falan yapma..

Sen bu evlilikte çoook yıpranırsın canım ama aşkın gözü kör evlendikten sonra anlayacaksın keşke şimdiden kalbini bir kenara koyup geleceği görebilsen. Balık baştan kokar. Bu evlilik kaynana dırdırindan kafayı yiyen gelin. Anasının haksızlıklarını görse bile komlekse girmiş adamın karısına yüklenerek egosunu tatmin etmeye çalışmasıyla içinden çıkılmaz bir hal alır

Bakın bu arkadaşla bir gelecek düşünüyorsanız her şeyi annenize anlatmayın. Siz iki gün sonra unutur iyi olursunuz anneniz unutmaz!!
Ayrıca, nişanlınızı henüz karakteri oturmamis bir birey olarak gördüm anlattiklarinizdan. Bence ona demeniz gereken tek şey; ya olgunlaşır beni annene ezdirmez ve ikimizin alacağı kararlara onu karismatirmazsin ya da arkadaşım işte kapı işte sapı..
Ayrıca siz de kayinvalideniz bir sey dediğinde oturup ağlamak yerine ya da tamam annecim demek yerine dişinizi gösterin biraz.. baskalarinin arkasina siginmayin, o kim yaaa kim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…