- 12 Eylül 2024
- 277
- 278
- 31
- Konu Sahibi misscakmak
Arkadaşlar 1 buçuk aydır evliyim evlenmeden önce nişanda erkek tarafına şaka ile karışık habersiz bir yere gidilmez ayıp olur demiştim ve kv buna gülmüştü yani duymuştu dediğim şeyi. Kötü bir kadın değil bile isteye yaptığını da düşünmüyorum o köyde yaşıyor kapısında tel var komşuları istediği gibi eve girebiliyor öyle alışmış fakat ben şehirde doğdum büyüdüm yan komşumu bile tanımam böyle şeyler bana ters. İlk başlarda arıyordu eşimi ama aşağıdayız diye arıyordu yani gelmişler apartmanın kapısındalar kayın pederle birlikte. Bir de gündüz erken saatte geldiği için ben o sırada uyuyor oluyorum. Eşim annem gelmiş kapıdaymış dediği an yataktan nasıl fırladığımı o 2 dk içinde etrafı mı toplasam üstüme bişi mi giysem mutfakta bulaşık var holde iç çamaşırımın da olduğu çamaşırlar asılı diye stres üstüne stres yaşıyorum. 1 buçuk aydır evliyiz bu süre zarfında 3 kere bu şekilde geldiler bize. Eşim işe girdiğinde ise hiç haber vermeden direkt zili çaldı kayınvalidem kapımda dürbün yok kargo geldi zannedip kapıya gidip kimo diyorum kaynanam benim diyor kapıyı o an açmak zorunda kalıyorum. Çok güler yüzlü olduğum için mi anlamıyor acaba ne kadar eşimin annesi bile olsa benim evimi o halde görsün istemem onu içeride oturtup kahvaltı hazırlarken onu bekletmek istemem ben uyandığımda ilk önce 1 bardak kahve içer öyle kendime gelirim kaynanam gelince direkt mutfağa girip kahvaltı hazırlama derdine düşüyorum hem mental hem fiziksel etkiliyor bu beni ne önerirsiniz bana bu konuda arkadaşlar