- 31 Ağustos 2017
- 2.764
- 3.874
- 83
He bu arada da madem o kadar becerikli pilav yapmasini benden ogrendi,olabilir tabiki ama hani herseyi biliyorum tarzindalar ya bu kaynanalar,madem biliorsun herseyi iyi pilav yapmayi niye ogrenemedin simdiye kadar esimin dedesi pilav yemeyen insan ilk defa benim evimde yemis kendi diyor kaynannam.seninki de ayri bisey ne demek kahve yaparken basinda beklemej herkes ayri bi kafadan.
Iste farkli kulturde bunlar olabiliyor. Takma sen relaks ol. Sen taktigin icin esinde sana karsi olmasin. Kacirma adami diger tarafa. Farkliyi gectim ayni kulturde bile oluyo. Benim kaynanam bana oglum olmasa seni alan olmazdi diyen biri ve evleneli 1 ay olmus. Senin oglun 10 yildir pesimde kosturuyo dedim ama gulerek. Parlamicaksin kizmicaksin alay eder gibi konuscaksin. Bana bunlari bide oglunun yaninda diyor dusun yani. Ama altta kalirmiyim sanslarina arkadasim aradi yanlarindayken bana neden evlendin sana aday hazirdi dedi. Kaynanamin gozleri pirtladi. Istesem 10 yil once evlenirdim ama evlenmemek benim tercihimdi dedim. Esim bana hep der cok uyanik ve pratik zekan var. Hazir cevabimdir. Oyle olmak gerekiyo cunku. Bazen esim anneme soyle icinden geceni ama aglatma tamam mi der. Oyle deyince daha da yumusarim esimi kirmak istemem. Bende de cok sey var emin ol ama ben zerre altta kalmiyorum aileme gelip kizin boyle deseler bile ailemin verecegi cevap kizdirmayin tententeni olur. Rahatlik onemlidir