• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam beni bunaltıyor

pembe1536

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2021
11
3
1
Kızlar bir şey sorucam biraz uzun olabilir ama. Durum şöyle eşim ve ben Türkiye’de yaşıyoruz ailelerimiz yurtdışında kalıyorlar. İki ailede aynı şehirde. Ben onları ziyarete gidecem 2 haftalık annem babam ailem hepsi beni çok özlüyorlar annem dayanamıyor ağlıyor her konuşmamızda. Ben iki taraftada kalmak isterim ama tabiki annemin yanında eski odamda daha rahat ederim. O yüzden kendi evimizde fazlalıkla kalırım kaynamgilde de 4-5 gün kalsam yeter bence. Ama kaynanam hiç memnun değil bu konuda. Hep onlarda kalcakmışım orası benim evimmiş beni kim görmek istiyorsa oraya gelmesi lazımmış yanı ailem arkadaşlarım felan. Kocam yanımda olmadığı halde. Sizce hangisi doğru? Daha anlatılacak çok şey varda kısa kesmeye çalıştım

Kendi kızı varsa ona gitmesin madem,kvsinde kalsın 🤦‍♀️ olur mu öyle şey? Siz haklısınız, tabiki ailenizde kalmak isteyeceksiniz. Eşinizde yok niye kvde de kalasınız 😏 insan hasret gidermek ister. Şu büyüklerin yaptığını anlamak imkansız. Tecrübeli dersin ama bazen ego tatmini önde gidiyor 🤔
Hiç anlayış yok onlarda gerçekten .. hatta geçen sefer gittiğimdede orda kalmam gerekti annem babam beni ziyarete geldiler annem o kadar üzgünki karşılarında ağladı beni çok özlüyor diye ve yinede orda kalmam gerekiyordu vicdansizlık resmen

Sınırlarınızı cizeceksiniz eğer bunu şimdi anlatamazsanız ilerde daha çok sınır ihlaleriyle karşılaşırsınız.
Şunuda söyleyim siz sınır cizdikce o da tavır alacak bu tavırları büyük bir olgunlukla karşılar herşey saygı cercevesinde kalırsa o da sınırlarının neresi olduğunu bilecek.

Kızlar bir şey sorucam biraz uzun olabilir ama. Durum şöyle eşim ve ben Türkiye’de yaşıyoruz ailelerimiz yurtdışında kalıyorlar. İki ailede aynı şehirde. Ben onları ziyarete gidecem 2 haftalık annem babam ailem hepsi beni çok özlüyorlar annem dayanamıyor ağlıyor her konuşmamızda. Ben iki taraftada kalmak isterim ama tabiki annemin yanında eski odamda daha rahat ederim. O yüzden kendi evimizde fazlalıkla kalırım kaynamgilde de 4-5 gün kalsam yeter bence. Ama kaynanam hiç memnun değil bu konuda. Hep onlarda kalcakmışım orası benim evimmiş beni kim görmek istiyorsa oraya gelmesi lazımmış yanı ailem arkadaşlarım felan. Kocam yanımda olmadığı halde. Sizce hangisi doğru? Daha anlatılacak çok şey varda kısa kesmeye çalıştım
Kaynana haksız ve bencil, kv ye sınır çizin gücün bikac gün orda kalın ve sonra ailenize geçin, kv bu konuda söz hakkına sahip değil, gerekirse resti çekin hepsine resmen saçmalamış, evlenince ölüyor muyuz da daha doğduğumuz eve gidip kalamıyoruz? Asla dinlemeyin, kv ye her konuda bu kadar söz hakkı tanımayın eşinizle halledin gerisini boşverin...

Kendi kızı varsa ona gitmesin madem,kvsinde kalsın 🤦‍♀️ olur mu öyle şey? Siz haklısınız, tabiki ailenizde kalmak isteyeceksiniz. Eşinizde yok niye kvde de kalasınız 😏 insan hasret gidermek ister. Şu büyüklerin yaptığını anlamak imkansız. Tecrübeli dersin ama bazen ego tatmini önde gidiyor 🤔

Onlar geline eziyet konusunda tecrübeli bence.Genel olarak baktığımda illaki istisna vardır(bana denk gelmedi) eskilerin tecrübesi ve nasihatı gram işime yaramıyor. Eskilerden birine sorsak, aaa öyle şey olur mu, git kaynananda kal, işini yap diye akıl verirdi.

Hiç anlayış yok onlarda gerçekten .. hatta geçen sefer gittiğimdede orda kalmam gerekti annem babam beni ziyarete geldiler annem o kadar üzgünki karşılarında ağladı beni çok özlüyor diye ve yinede orda kalmam gerekiyordu vicdansizlık resmen
kv ler oyledır senın uzeırnde baskı kurmaya calısır kı evırıp cevırsın, tavız vermeyın gıdın annenızle hasret gıderın cok ozledıyse o gelsın

Back
X