Kızlar bir şey sorucam biraz uzun olabilir ama. Durum şöyle eşim ve ben Türkiye’de yaşıyoruz ailelerimiz yurtdışında kalıyorlar. İki ailede aynı şehirde. Ben onları ziyarete gidecem 2 haftalık annem babam ailem hepsi beni çok özlüyorlar annem dayanamıyor ağlıyor her konuşmamızda. Ben iki taraftada kalmak isterim ama tabiki annemin yanında eski odamda daha rahat ederim. O yüzden kendi evimizde fazlalıkla kalırım kaynamgilde de 4-5 gün kalsam yeter bence. Ama kaynanam hiç memnun değil bu konuda. Hep onlarda kalcakmışım orası benim evimmiş beni kim görmek istiyorsa oraya gelmesi lazımmış yanı ailem arkadaşlarım felan. Kocam yanımda olmadığı halde. Sizce hangisi doğru? Daha anlatılacak çok şey varda kısa kesmeye çalıştım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynanam beni bunaltıyor
- Konu Sahibi pembe1536
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hiç anlayış yok onlarda gerçekten .. hatta geçen sefer gittiğimdede orda kalmam gerekti annem babam beni ziyarete geldiler annem o kadar üzgünki karşılarında ağladı beni çok özlüyor diye ve yinede orda kalmam gerekiyordu vicdansizlık resmenKendi kızı varsa ona gitmesin madem,kvsinde kalsın olur mu öyle şey? Siz haklısınız, tabiki ailenizde kalmak isteyeceksiniz. Eşinizde yok niye kvde de kalasınız insan hasret gidermek ister. Şu büyüklerin yaptığını anlamak imkansız. Tecrübeli dersin ama bazen ego tatmini önde gidiyor
- 23 Mayıs 2009
- 14.265
- 15.506
- 823
- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
- 8 Aralık 2011
- 44.913
- 159.770
- 798
Sınırlarınızı cizeceksiniz eğer bunu şimdi anlatamazsanız ilerde daha çok sınır ihlaleriyle karşılaşırsınız.
Şunuda söyleyim siz sınır cizdikce o da tavır alacak bu tavırları büyük bir olgunlukla karşılar herşey saygı cercevesinde kalırsa o da sınırlarının neresi olduğunu bilecek.
Şunuda söyleyim siz sınır cizdikce o da tavır alacak bu tavırları büyük bir olgunlukla karşılar herşey saygı cercevesinde kalırsa o da sınırlarının neresi olduğunu bilecek.
- 24 Ocak 2021
- 11.372
- 25.639
- 548
Kaynana haksız ve bencil, kv ye sınır çizin gücün bikac gün orda kalın ve sonra ailenize geçin, kv bu konuda söz hakkına sahip değil, gerekirse resti çekin hepsine resmen saçmalamış, evlenince ölüyor muyuz da daha doğduğumuz eve gidip kalamıyoruz? Asla dinlemeyin, kv ye her konuda bu kadar söz hakkı tanımayın eşinizle halledin gerisini boşverin...Kızlar bir şey sorucam biraz uzun olabilir ama. Durum şöyle eşim ve ben Türkiye’de yaşıyoruz ailelerimiz yurtdışında kalıyorlar. İki ailede aynı şehirde. Ben onları ziyarete gidecem 2 haftalık annem babam ailem hepsi beni çok özlüyorlar annem dayanamıyor ağlıyor her konuşmamızda. Ben iki taraftada kalmak isterim ama tabiki annemin yanında eski odamda daha rahat ederim. O yüzden kendi evimizde fazlalıkla kalırım kaynamgilde de 4-5 gün kalsam yeter bence. Ama kaynanam hiç memnun değil bu konuda. Hep onlarda kalcakmışım orası benim evimmiş beni kim görmek istiyorsa oraya gelmesi lazımmış yanı ailem arkadaşlarım felan. Kocam yanımda olmadığı halde. Sizce hangisi doğru? Daha anlatılacak çok şey varda kısa kesmeye çalıştım
- 24 Ocak 2021
- 11.372
- 25.639
- 548
Ooo süper, o zaman kimseyi tınlama önemli olan eşAynen bende öyle düşünüyorum ama maalesef onlara göre herkesin düşüncesi yanlış bi onlar doğru. Eşimde bu huylarını sevmiyor sen nasıl istiyorsan öyle yap diyor …
- 5 Ekim 2020
- 13.363
- 35.829
- 548
- 36
- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
Kendi kızı varsa ona gitmesin madem,kvsinde kalsın olur mu öyle şey? Siz haklısınız, tabiki ailenizde kalmak isteyeceksiniz. Eşinizde yok niye kvde de kalasınız insan hasret gidermek ister. Şu büyüklerin yaptığını anlamak imkansız. Tecrübeli dersin ama bazen ego tatmini önde gidiyor
Onlar geline eziyet konusunda tecrübeli bence.Genel olarak baktığımda illaki istisna vardır(bana denk gelmedi) eskilerin tecrübesi ve nasihatı gram işime yaramıyor. Eskilerden birine sorsak, aaa öyle şey olur mu, git kaynananda kal, işini yap diye akıl verirdi.
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
kv ler oyledır senın uzeırnde baskı kurmaya calısır kı evırıp cevırsın, tavız vermeyın gıdın annenızle hasret gıderın cok ozledıyse o gelsınHiç anlayış yok onlarda gerçekten .. hatta geçen sefer gittiğimdede orda kalmam gerekti annem babam beni ziyarete geldiler annem o kadar üzgünki karşılarında ağladı beni çok özlüyor diye ve yinede orda kalmam gerekiyordu vicdansizlık resmen