• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam beni bunaltıyor

pembe1536

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2021
11
3
1
Kızlar bir şey sorucam biraz uzun olabilir ama. Durum şöyle eşim ve ben Türkiye’de yaşıyoruz ailelerimiz yurtdışında kalıyorlar. İki ailede aynı şehirde. Ben onları ziyarete gidecem 2 haftalık annem babam ailem hepsi beni çok özlüyorlar annem dayanamıyor ağlıyor her konuşmamızda. Ben iki taraftada kalmak isterim ama tabiki annemin yanında eski odamda daha rahat ederim. O yüzden kendi evimizde fazlalıkla kalırım kaynamgilde de 4-5 gün kalsam yeter bence. Ama kaynanam hiç memnun değil bu konuda. Hep onlarda kalcakmışım orası benim evimmiş beni kim görmek istiyorsa oraya gelmesi lazımmış yanı ailem arkadaşlarım felan. Kocam yanımda olmadığı halde. Sizce hangisi doğru? Daha anlatılacak çok şey varda kısa kesmeye çalıştım

Kızlar bir şey sorucam biraz uzun olabilir ama. Durum şöyle eşim ve ben Türkiye’de yaşıyoruz ailelerimiz yurtdışında kalıyorlar. İki ailede aynı şehirde. Ben onları ziyarete gidecem 2 haftalık annem babam ailem hepsi beni çok özlüyorlar annem dayanamıyor ağlıyor her konuşmamızda. Ben iki taraftada kalmak isterim ama tabiki annemin yanında eski odamda daha rahat ederim. O yüzden kendi evimizde fazlalıkla kalırım kaynamgilde de 4-5 gün kalsam yeter bence. Ama kaynanam hiç memnun değil bu konuda. Hep onlarda kalcakmışım orası benim evimmiş beni kim görmek istiyorsa oraya gelmesi lazımmış yanı ailem arkadaşlarım felan. Kocam yanımda olmadığı halde. Sizce hangisi doğru? Daha anlatılacak çok şey varda kısa kesmeye çalıştım
kayınvalideniz gelin alma olayını çok yanlış anlamış. sizi tapu olarak aldığını düşünüyor sanırım. Bence kendi annenizin evinde kalmanız ve kırgınlık olmasın diye de 1-2 gün onlarda kalmanız en doğrusu. ama aileler ne derece muhafazakar, eşiniz bu konuyla ilgili ne düşünüyor hepsi önemli

kayınvalideniz gelin alma olayını çok yanlış anlamış. sizi tapu olarak aldığını düşünüyor sanırım. Bence kendi annenizin evinde kalmanız ve kırgınlık olmasın diye de 1-2 gün onlarda kalmanız en doğrusu. ama aileler ne derece muhafazakar, eşiniz bu konuyla ilgili ne düşünüyor hepsi önemli
Aynen bende öyle düşünüyorum ama maalesef onlara göre herkesin düşüncesi yanlış bi onlar doğru. Eşimde bu huylarını sevmiyor sen nasıl istiyorsan öyle yap diyor …

Aynen bende öyle düşünüyorum ama maalesef onlara göre herkesin düşüncesi yanlış bi onlar doğru. Eşimde bu huylarını sevmiyor sen nasıl istiyorsan öyle yap diyor
madem eşiniz de size bırakmış kayınvalidenizin annenizle bu şekilde aranıza girmeye hakkı yok diye düşünüyorum. gece annenizin evinde kalıp gündüz annenizle birlikte tüm günü kayınvalidenizle geçirin bütün arkadaşlarınızı falan da çağırın bence o zaman bunalır ve gidin de rahatıma döneyim diye gözü kapıya dikilir

Size gore hangisi dogru ise onu yapın. Bir kez verilen tavizin dönüşü olmaz. Nasil baslarsa oyle gider. Ben de olsam annemlerde daha cok kalirdim. Hatta canimi sıkarsa kv evinde yatili bile kalmazdim.
Aynen öyle ama işte her gün arıyor yazıyor ozaman artık bu tarafa gel diye ne cevap vericem o an hiç bilmiyorum

Aynen öyle ama işte her gün arıyor yazıyor ozaman artık bu tarafa gel diye ne cevap vericem o an hiç bilmiyorum
Her aradigi an telefonu acmak zorunda degiliz. En başından itibaren şu gün gelicem dersiniz. Oncesinde israr etme hakki tanimamis olursunuz.

Keşke o kadar kolay olsa 🥲 böyle konularda çok zorlanıyorum ben umursamamaya
Cok kolay. Hayir demeyi öğrenmek gerek. Kimseye ayip olmasin, kirilmasin, darilmasin diye kendinden ödün verme. Bosver herkesi, onemli olan sen ve senin istediklerin.

Başlığa cevap veriyorum ; geneli bunaltır zaten:ukala::ukala::ukala::ukala:
Saçmalamasın buarada yıl kaç olmuş hala eski zihniyetlerin günümüz versiyonlarını gördükçe üzülüyorum..Ne münasebet annem,babam varken onların evinde kalmak? Eşsiz bi de :KK59:

Muhafazakarlıkla bir insanın anne-babasının evinde onlarla kalmasının ne ilgisi var?

Kendi kızı varsa ona gitmesin madem,kvsinde kalsın 🤦‍♀️ olur mu öyle şey? Siz haklısınız, tabiki ailenizde kalmak isteyeceksiniz. Eşinizde yok niye kvde de kalasınız 😏 insan hasret gidermek ister. Şu büyüklerin yaptığını anlamak imkansız. Tecrübeli dersin ama bazen ego tatmini önde gidiyor 🤔

Doğru olanı yapıyorsunuz

Back
X