Yazmadım ama ben de çocuğun olarak düşünüyorum(dinen de öyle)kendi çocuklarımın paralarına da altınlarına da dokunmadım. Kendi ailemde de aynı düşünce vardı.Ay bu "o altınlar kızının hakkı ikiniz de haksızsınız" diyenlerin hepsi sanki bebeklerine gelen altınlarla çocuklarına yatırım yaptı.. Kızımın her şeyi benim, benim olan her şey de onundur zaten.
Kısacası altınlar senin konu sahibi, kızın namına gönlünce değerlendir.
Düşüncene saygı duymaktan başka bi şey yapamam:) Çocukların güle güle kullansınlar inşallah sağlıklı günlerdeYazmadım ama ben de çocuğun olarak düşünüyorum(dinen de öyle)kendi çocuklarımın paralarına da altınlarına da dokunmadım. Kendi ailemde de aynı düşünce vardı.
Evet kızına gelmiş fakat o altınları getirenlere de ,ya sizin aileniz , yada kv eminim altın takmiştir. Maalesef bu altın işleri hep karşılıklıdır. Düğünde de aynı, size ne takıldıysa az aşağı ,üç yukarı aynısı takılır. O amaçla istemiş olabilir. Altınları bozup , iyi bir banka da kızınızın adına yatırın . Her ayda belli bir para ekleyin .Yatirim amacli yapicakmis torununa hanimefendi Ama kizimin kendi altiniyla
Çok saçma bir muhabbet . Ama hakikaten altınların gelme sebebi kv ise ben verirdim . Bize altın maltın gelmedi mesela :)arkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Kalin set icin o altinlarim yetmiyor Ama kendiside üstüne yarisindan Cok ekleyecek ve hanimefendi Hepsini kendi hesabinda tutacakmis kizim ilerde evlendiginde babaannesindwn bU SEti dugun hediyesi olarak takicakmis Ben kabul etmedim esimle suan küsüz kendisi anlamak istemiyor daha karlisin diyor annesi üzerine para ekleyecegi icin Ama Bence hic alakasi Yok kizimin tasiyla kusunu vuruyo resmen Kadin onun altiniyla ve kattigi parayla ona bi set yapcakmis Cok istiyorsa kendi parasiyla yapsin Onlar Benim hakkim Ben kendime bilezik yapmayi dusunuyorum zaten Benim Olan Neyse kizimindir VE BANA DEDIGI O ALTINLARI HANIMEFENDI TAKMIS KI MILLETE ONLARDA GETIRMISLER KIZIMA TAKMISLAR böyle bisey olamaz Ya esimle konusmuyoruz annesini tutuyor!
Arkadaslar Sizin Bu olaya bakis aciniz nedir? Esimin ve kaynanamin yaptigi dogrumu ? Sirf o altinlari Benden alipta degisik yolla hesabina koymak amac zaten dügün de taktiklarida hesabinda
Ilerde evlendiginde kendi adina takcakmis bdn sahsen o altinlari bilezik yapicam ve ilerde zaten Benim olan Neyse onun
Ne kaynananizin nede sizin hakkiniz. O altinlar kiziniza hediye gelmis. Kiziniza bir hesap acin oraya yatirin ilerisi icin yatirim yapmis olursunuz. Siz kendinize bilezik yapip lazim oldugunda onu bozdurursunuz hesapta olursa kimse dokunamaz.