Kaynanam bebegime takilan altinlari istiyor

Yazmadım ama ben de çocuğun olarak düşünüyorum(dinen de öyle)kendi çocuklarımın paralarına da altınlarına da dokunmadım. Kendi ailemde de aynı düşünce vardı.

bana bahane gibi geldi set ne alaka çok saçma
onların sizin çocuğunuzun aldırış etmeyin

Yazmadım ama ben de çocuğun olarak düşünüyorum(dinen de öyle)kendi çocuklarımın paralarına da altınlarına da dokunmadım. Kendi ailemde de aynı düşünce vardı.
Düşüncene saygı duymaktan başka bi şey yapamam:) Çocukların güle güle kullansınlar inşallah sağlıklı günlerde

O altinlar cocuuguniza takilmis.ama zamaninda ona buna yaptigi altınların karşılığı oldugunu soyleyen kaynananiz cocugunuz olmâsaydi tekrar doguracakmis gibi konusmus. Dolayisiyla dugununuzde takilanlarda taktiklarinin karşılığı anlayisiyla bakilmistir. Baska planim var anne de.sakin verme

Kullanacaktır o parayı ya nasılsa çocuğun büyümesine vakit var. Vermeyin kesinlikle, bir akıllı bu sanki. "Sete gerek yok ben bozdurdum altınları çoktan kızımın adına hesap açtım orada duruyor" deyin ve hatta bunu yapın yani o altınlar kızınızın geleceğine, eğitimine yatırım olsun.

Yatirim amacli yapicakmis torununa hanimefendi Ama kizimin kendi altiniyla
Evet kızına gelmiş fakat o altınları getirenlere de ,ya sizin aileniz , yada kv eminim altın takmiştir. Maalesef bu altın işleri hep karşılıklıdır. Düğünde de aynı, size ne takıldıysa az aşağı ,üç yukarı aynısı takılır. O amaçla istemiş olabilir. Altınları bozup , iyi bir banka da kızınızın adına yatırın . Her ayda belli bir para ekleyin .

Sakın verme. Eşin de surat yapar yapar susar hiç yüzleme.
Bi de kendi saklayacakmış he. Değerlendireceğim demiyor da. Densizliğe, yüzsüzlüğe bak.
Erkekler anneleri konuşunca her şeyi iyi sanarlar. Bakma sen ona.
Git altın hesabı açtır oraya yatır. Yatırmasan bile öyle söyle. 'Annesi benim ben daha iyi planlarım geleceğini. Eğer torununu çok seviyorsan sen kendin yap set. O büyüyene kadar bankada birikecek eğitim masrafları için' de.

Rezil kaynanana ona noluyor istiyosa elindekiyle yapsın bişeyler yatırım yapmak ona düşmez bebeğin takısı anne babasında kalır benim bildiğim siz bilezik yapın değeri düşmeyecek bişey olsun ılerde bebişinize kullanılırsınız yine bizdede genelde öle yaparlar

O altınlar ne kayinvalidenizin ve sizin onlar kizinizin . Bankada saklayın altın her zaman kar eder geleceği için kullanın

Çok saçma bir muhabbet . Ama hakikaten altınların gelme sebebi kv ise ben verirdim . Bize altın maltın gelmedi mesela :)
El kadar çoçuğun düğündeki seti düşünmekte ayrı bi saçma

Ilerde evlendiginde kendi adina takcakmis bdn sahsen o altinlari bilezik yapicam ve ilerde zaten Benim olan Neyse onun

kadındakı şeytanlıga bak ne malum kızın dogununu görecegi , ölürse ne olacak kim verecek sana o altınları ,

ben hesap açtım hepsi bankada sete gerek yok , kim öle kim kala de

mesajı alsın

Kızlar benim kuzenim ilk evlendiğinde yaşı biraz büyük olduğu için bebek yapmada sıkıntılıydı ve kv ile oturmaya karar verdi en azından bi sureligine. Bu ailenin dairesi vardı ve dedikleri bize altınlarını ver o ev zaten senin. Bizde yardımcı oluruz üç beş birsey yapariz. Kuzen neyseki çocuğu doğurdu ve bi süre sonra kendi evine çıkmaya karar verdi. Yavaş yavaş mobilya alıp diğer eve götürüldü. Kuzen bi bardak yeri değişse kadın hemen değişiyormuş. Neyse uzun lafin kısası bunlar kuzenin evinde eşyalar varken evi kiraya verdiler. Hem altını aldılar hem kızı dairesiz bıraktılar. Kuzenim kızıyor şimdi o altınlarla bende bilirdim daire almasini. Inadına kiraya cikicam. Aç kalırım onlarla kalmam diyor. Bu kocalarinda analarina laf kondurmamasina sinirrrr oluyorum

Ne kaynananizin nede sizin hakkiniz. O altinlar kiziniza hediye gelmis. Kiziniza bir hesap acin oraya yatirin ilerisi icin yatirim yapmis olursunuz. Siz kendinize bilezik yapip lazim oldugunda onu bozdurursunuz hesapta olursa kimse dokunamaz.

aynen bencede en dogrusu bu sonuc olarak ne size nede kaynananiza verildi o altinlar

Kaynananın söylediği hiç olacak şey değil ama sizin bilezik yapma fikriniz de bana hiç mantıklı gelmedi. Bebeğe gelen hediye bebeğe kullanılsın. Bir ihtiyacı için mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…