Ay canım sakın verme ne alakaya onlar bebişin beninde 13 ağustosta doğumum var hiç meydana cıkarmadım bile gelen takı var düğünde hiç bişe takmadıkları için bilezik yaparız diyor kabul etmedimarkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Kalin set icin o altinlarim yetmiyor Ama kendiside üstüne yarisindan Cok ekleyecek ve hanimefendi Hepsini kendi hesabinda tutacakmis kizim ilerde evlendiginde babaannesindwn bU SEti dugun hediyesi olarak takicakmis Ben kabul etmedim esimle suan küsüz kendisi anlamak istemiyor daha karlisin diyor annesi üzerine para ekleyecegi icin Ama Bence hic alakasi Yok kizimin tasiyla kusunu vuruyo resmen Kadin onun altiniyla ve kattigi parayla ona bi set yapcakmis Cok istiyorsa kendi parasiyla yapsin Onlar Benim hakkim Ben kendime bilezik yapmayi dusunuyorum zaten Benim Olan Neyse kizimindir VE BANA DEDIGI O ALTINLARI HANIMEFENDI TAKMIS KI MILLETE ONLARDA GETIRMISLER KIZIMA TAKMISLAR böyle bisey olamaz Ya esimle konusmuyoruz annesini tutuyor!
Arkadaslar Sizin Bu olaya bakis aciniz nedir? Esimin ve kaynanamin yaptigi dogrumu ? Sirf o altinlari Benden alipta degisik yolla hesabina koymak amac zaten dügün de taktiklarida hesabinda
tamam işte ne güzel oraya koy. Altınları bozdurmak istemezsen ziraat garantimiz altın hesabı var. Oraya gram ve çeyrek altın olarak sorunsuzca yatirabiliyorsunuz.Kizimin zaten bir hesabi var ona aylik birkim yapiyorum
Ben oyle bir salaklik yaptim emrivakiyle cocugumun altinlarini alip kaynanamin arabasini degistirdiler kopekler gibi pismanim o zman depresyondaydim ve hastaligimdan dolayi yerimden kalkamiyordum nasil oyle bir sey yaptim bilmiyorum cocugumin rizkini onlara yedirdim sakin yapma kuserse kussun git kimseye sormadan sen yap ne istiyorsan sonra takarsin kizina icimden cikmiyor gercekten cok pismanim sakin yapmaarkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Kalin set icin o altinlarim yetmiyor Ama kendiside üstüne yarisindan Cok ekleyecek ve hanimefendi Hepsini kendi hesabinda tutacakmis kizim ilerde evlendiginde babaannesindwn bU SEti dugun hediyesi olarak takicakmis Ben kabul etmedim esimle suan küsüz kendisi anlamak istemiyor daha karlisin diyor annesi üzerine para ekleyecegi icin Ama Bence hic alakasi Yok kizimin tasiyla kusunu vuruyo resmen Kadin onun altiniyla ve kattigi parayla ona bi set yapcakmis Cok istiyorsa kendi parasiyla yapsin Onlar Benim hakkim Ben kendime bilezik yapmayi dusunuyorum zaten Benim Olan Neyse kizimindir VE BANA DEDIGI O ALTINLARI HANIMEFENDI TAKMIS KI MILLETE ONLARDA GETIRMISLER KIZIMA TAKMISLAR böyle bisey olamaz Ya esimle konusmuyoruz annesini tutuyor!
Arkadaslar Sizin Bu olaya bakis aciniz nedir? Esimin ve kaynanamin yaptigi dogrumu ? Sirf o altinlari Benden alipta degisik yolla hesabina koymak amac zaten dügün de taktiklarida hesabinda
birgün diyin ya anne neden sen benim bizim altılarımıza taktın kafaua bu kadar diyeOnun derdi hesabina koymak o altinlari
Ay bu "o altınlar kızının hakkı ikiniz de haksızsınız" diyenlerin hepsi sanki bebeklerine gelen altınlarla çocuklarına yatırım yaptı.. Kızımın her şeyi benim, benim olan her şey de onundur zaten.
Kısacası altınlar senin konu sahibi, kızın namına gönlünce değerlendir.
Bir laf vardır köylü kurnazlığı diye kv de onu sezdim kendini cok akıllı sanıyor ama bebeğinizin altınlarından set yapacağına kendi parasıyla yapsında görelimarkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Sen yapmış olabilirsin ne güzel. Oğlun hayrını görsün inşallah güzel günlerde kullansın :) Ama öyle konuşup yapmayanlar veya yapmayacak olanlar da vardır, buna eminim.Evet öyle yaptım
Ev aldım kendi altınlarımı bozdurdum
Oğlumunkiler kasada
Yetişmeyen yerine kredi çektim hatta
Siz yapmamış olabilirsiniz ama bizim yapmayıp da yazdığımıza Nasıl bu kadar eminsiniz ki
Ay bu "o altınlar kızının hakkı ikiniz de haksızsınız" diyenlerin hepsi sanki bebeklerine gelen altınlarla çocuklarına yatırım yaptı.. Kızımın her şeyi benim, benim olan her şey de onundur zaten.
Kısacası altınlar senin konu sahibi, kızın namına gönlünce değerlendir.
Ben de onu diyorum. Lazım olur bozdurursun yani ne var. Senin olan her şey evladının zaten.yoo ben bozdurdum lazım oldu..
niye çocuğun hakkı olduğunuda anlamadım zaten..
onların hakkını eğitimlerine yaptığımız yatırımla ödüyoruz .
arkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.