Kaynanam baş belası

yenianneoldumdageldim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
46
41
3
33
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim paylaşacağım kimse olmadığı için buraya yazıyorum. 2ay önce doğum yaptım. Eşimin ailesi ile akraba oluyoruz kendileri başka şehirde yaşıyorlar. Kayınpederim rahatsız o yüzden yanımıza tedavi için geldi Kayınpederim ile hiç bir sorunum yok ama kayınvalidem tam bir baş belası. Herşeyime karışır evime çocuğuma bıktım artık çocuğumu emziriyorum yemek vaktinde geliyor çocuk tok emzirme gel yemek hazırla diyor çocuk tok olsa emmez. Çocuğumun gaz sorunu var bazen öyle ağlıyor ki bilen bilir ne yapsam susturamıyorum kaynanam geliyor uzakta duruyor aç bu çocuk eminim sütün yok çocuk o yüzden ağlıyor sürekli bunu söyleyip durur saygımdan yine susarım. Göğüslerim biraz küçük annem hep derdi senin göğüslerin daha çok süt alır diye kaynanam tam tersine göğüslerin küçük süt yok içinde dedi bende artık dayanamadım allah vergisi estetik mi olayım dedim o zaman dan beri sütüm ile ilgili konuşmuyor. Şimdide çocuk ağladığında bahane bulamıyor sıcak o yüzden ağlıyor sıkıyorsun çocuğu diyor bana. O benim evladım nasıl sıkabilirim. Dün yine ağladı yavrum emzirirken bir anda ağladı ağrısı var anlıyorum. Kaynanam anlamıyor yine gelip çocuğu susturmayı beceremiyorsun dedi bende ağrısı var bir anda ağlıyor susmuyor ne yapabilirim ağzı dili yok ki söylesin de susturayım dünden beri konuşmuyorum. Eşime anlatıyorum sus idare etmeye çalış diyor artık idare edilemeyecek duruma geldi hamileliğim o kadar sorunlu geçti bir gün arayıp da nasılsın kızım demedi bugün gelmiş çocuğıma karışıyor. Kendi ağzıyla anneme ben çocuk bakmayı unutmuşum beceremem diyor ama car car da konuşuyor daha çok yaşadığım sorun var yazamıyorum. Böyle bir durumda ne yapmalıyım eşim güler yüzlü davran diyor ama nereye kadar yüzüne gülünce daha çok karışıyor. Doğumdan sonra zayıfladım geçen gün bana iskelete dönmüşsün dedi çok zoruma gitti resmen hakaret ediyor. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum?

Kötülüyor.. laf söylüyor.. kalp kırıyor.. sizde sessiz mı duruyorsunuz.. hiç cvp vermiyormusunuz .. o zaman daha çok laf duyarsınız.. birde eşinize şikayet ediyorsunuz... çocuğu annesine şikayet eder gibi...
kendinizi koruyun ezdirmeyin.. laf söylediğinde sizde kibarca cevabını verin...

Ayy ne uyuz kadın ben bile sinir oldum burdan ama zırcahil bellli ondan hayır bekleme düzgün davranışta bekleme sadece söylediğine cevap ver şu yüzden oluyor de geç konuşsun dursun

benim kv de cahilliğin verdiği kötülerden aynı bahçede ayrı evlerdeydik ikinci çocuğum doğunca özellikle çok karışmaya kalktı bende doğurduğum gibi bakarım da dedim. sonra susmak zorunda kaldı çünkü geçmişimizde bendeki tüm saygısını yitirmişti ve bunu benim eşim de kayınpederimde biliyordu. sizinki de sadece tedavi için bir süreliğine olur inşallah misafirliği sen o nun dediklerine takılma çünkü sorun bebeğin ağlaması değil eşinin sana verdiği değeri kıskanıyor olması büyük ihtimalle. benim kv de eşim bizi ne zaman biryere götürse gene topladı kimbilir nereye götürüyor oluyor çünkü

Aynisi bende de var güzelim 3ay evliyim evlendiğin günden beri dayak yiyorum kayinvalidem her defasında benim oğlum haklı diyor inan boşanmanın eşiğine geldik ve kararliyim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…