kaynanam bakmak zorunda degilim diye kaynatama ben bakiyorum

Sinirden oluyorum bencil kaynanam kendi rahatim bozuluyor diye once kaynatama bakmamak icin altina yapiyor diye olay cikardi bu arada kaynatamda unutkanlik var.neyse bu bahaneyle bir aydir kizindaydi ama ordayken adamcagiz hic yapmamis tuv.neyse gelincede esime telefon ben babaniza bakmak zorundamiyim alin goturun diye.kendini yerlere atmalar bayilma numaralari aglamalar yok sekerim tansiyonum neyse aldi getirdi esim.bu arada ben yeni dogum yaptim 3 aylik bebegim iki yasinda kizim bes yasinda toplam uc cocuk hepsi kucuk yaramaz.kafayi yiycem artik
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Iyi aksamlar hanimlar ben KONU SAHIBI esimle konustuk simdi zaten aksama kadar ne soyleyim ne yapayim diye dusunmekten basima agrilar girdi.gosterdiginiz hassasiyetten oturu tesekkurler.yarin sabah evine birakacak kayinpederimi.artik sevgili kaynanam ister memnun olur ister olmaz kendi bilir.bakici icin teyzemin ust komsusu varmis konustum abla ben bakarim diyor artik ucretini biz verecegiz maaslari var ama esim ben oderim diyor.yinede mennun olmazsa arada gelip kalacak bir iki gun tamam bu sartlarla anlastik baska turlusunun mumkun olmayacagini hem beni hem cocuklari haliyle dolayli yoldan senide yipratacaktir dedim.ha birde kaynanam bana eziyet olsun diye zora kosar kabul etmezse tuba ise tekrar baslarim cocuklarida krese veririm diyor de dedim.blof yap.hani en musait benimya ailede.neyse simdilik halloldu gibi.

gozun aydin.
cunku senin altindan kalkamayacagin bir sey resmen.
annem ve teyzem iki kardes donusumlu baktilar alzheimer hastasi dedeme, ikisi de piskolojik olarak cokmus durumda su an.
Ki ikisininde esi emekli olmus evdeydi, yardimci oluyorlardi ve kucuk cocuklari yoktu.
bir ay bile zor bakabiliyorlardi.
cok ama cok zor bir durum.
basina gelmeyen bilemez.
yatalak hastaya bakmasi bile daha kolaydir alzheimer hastasina bakmaktan.

gozun aydin.
cunku senin altindan kalkamayacagin bir sey resmen.
annem ve teyzem iki kardes donusumlu baktilar alzheimer hastasi dedeme, ikisi de piskolojik olarak cokmus durumda su an.
Ki ikisininde esi emekli olmus evdeydi, yardimci oluyorlardi ve kucuk cocuklari yoktu.
bir ay bile zor bakabiliyorlardi.
cok ama cok zor bir durum.
basina gelmeyen bilemez.
yatalak hastaya bakmasi bile daha kolaydir alzheimer hastasina bakmaktan.
Aynen oyle kayinbabamin hastalik o kadar ileri derece degil ama esim druyla konustugunda olabilecek seyleri anlatti dr yani daha kotuye gidecek kp bunu ikimizde biliyoruz belki bakici kadin bile yetmeyecek ama simdilik cozum bu Rabbim sifa versin baska ne yapilabilirse yapacagiz ama benim cocuklarla altindan kalkacagim bir durum degil bunda hemfikir olunca gerisi dr hastane artik ne gerekirse kv basindan atti diye bizde naparsan yap diyemeyiz gun gelir hesap doner ama benide magdur etmedi esim cok sukur

Aynen oyle kayinbabamin hastalik o kadar ileri derece degil ama esim druyla konustugunda olabilecek seyleri anlatti dr yani daha kotuye gidecek kp bunu ikimizde biliyoruz belki bakici kadin bile yetmeyecek ama simdilik cozum bu Rabbim sifa versin baska ne yapilabilirse yapacagiz ama benim cocuklarla altindan kalkacagim bir durum degil bunda hemfikir olunca gerisi dr hastane artik ne gerekirse kv basindan atti diye bizde naparsan yap diyemeyiz gun gelir hesap doner ama benide magdur etmedi esim cok sukur

umarim kayinvalidene bakmak zorunda kalmazsin.

Canim ev kayinoederin uzerine maasida direk kayinvalidem alir ev kira degil market ihtiyacinin cogunu esim oder dr masrafi ek masraf olursa yine esim oder.ama ben maddi konulara pek girmem sonucta bizi ve cocuklari ihmal etmiyor hani onlara veripte bizi eksik birakmiyor alip sattigima karismaz bende onlara harcadigina karismam.ama kayinvalidem o kadar parayi napiyor bilmiyorum gerci gezme tozma eksik etmez aktariyordur biryerlere ama dedigim gibi beni ilgilenmiyor.adamin hem parasini yiyor hem istemiyor dersen ki durum aynen bu yuzune soylesen soylenmez kendi vicdani.bazilari sormus kp zamanibda cektirdumi diye agzi var dili yok kendi halinde biri esim hala soyler babam annemden cok cekti diye sanirim halada cekiyor adamcagiz
Hem ev adamın,hem parasını alıyor birde evden atıyor ha? Senin o kayınvalidenin sonu hiç iyi gözükmüyor..

eski kayınvalidemin babasının alzheimer olduğundan bahsetmiştim.
detay vereyim madem.

kayınpederim, inşaat halinde bi binadan iki daire almıştı, biri kendine, biri bize.
kendi kayınpederi en küçük oğlu ve geliniyle yaşıyordu, hastalığı ilerleyince onları bize diye yaptırılan daireye getirdiler, dedenin büyük kızıyla damadı -ki 70 yaşındalar- evlerini kapatıp onların yanına taşındı, en küçük kızı da üst kattaki daireyi aldı.

şu an dede hastalığın son evresinde, bildiğin ölümünü bekliyorlar. küçük oğlu, küçük gelini, büyük kızı ve büyük damadı aynı evin içinde. üst kattaki dairelerden birinde bir kızı, diğerinde diğer kızı var. onlar bile bakamıyor, sözlüm sürekli evde çünkü. erkek gücü gerekiyor çünkü. çocuğun bel incinmelerinin haddi hesabı yok.

daha nasıl anlatayım?

O adamcağızın ruh halini, kalbini düşünüyorumda.. Allah kimseyi kimseye muhtaç hale getirmesin, ne zor o hale düşmek.. Sen haklısın o da haklı, karısının geleceğide o adam işte, yazık ki ne yazık sonu sonu sana kalacak haberi yok...

doğru değil çünkü. allah esirgesin de, babam aynı durumda olsa ve gelini altını alsa, adam şu an altını alanın gelini olduğunu bilecek hastalığı o kadar ilerlememiş durumda, utancından ölmek ister herhalde. doğru değil bence de.
Muhtaç olundumu çokta önemli değildir...böyle peşin hükümler vermeyin allah aşkına...gerçekci olun,adam zAten akıl yerinde değilmiş...insanlık artık kime ne yakışıyorsa

Iyi aksamlar hanimlar ben KONU SAHIBI esimle konustuk simdi zaten aksama kadar ne soyleyim ne yapayim diye dusunmekten basima agrilar girdi.gosterdiginiz hassasiyetten oturu tesekkurler.yarin sabah evine birakacak kayinpederimi.artik sevgili kaynanam ister memnun olur ister olmaz kendi bilir.bakici icin teyzemin ust komsusu varmis konustum abla ben bakarim diyor artik ucretini biz verecegiz maaslari var ama esim ben oderim diyor.yinede mennun olmazsa arada gelip kalacak bir iki gun tamam bu sartlarla anlastik baska turlusunun mumkun olmayacagini hem beni hem cocuklari haliyle dolayli yoldan senide yipratacaktir dedim.ha birde kaynanam bana eziyet olsun diye zora kosar kabul etmezse tuba ise tekrar baslarim cocuklarida krese veririm diyor de dedim.blof yap.hani en musait benimya ailede.neyse simdilik halloldu gibi.

Gözünüz aydın olsun,sonunda k.pedere çare bulunmuş,sizin adınıza çok sevindim..
K.valdeye'de yüce rabbim akıl sağlığı versin..

gözünüz aydın
kp de üzüldüm ayrıca
ama sizi suçlamıyorum konu sahibi.. kv çok fena
dikkat etsin düşmez kalkmaz bir Allah
kv ne yapacak bakalım görünce..

Sinirden oluyorum bencil kaynanam kendi rahatim bozuluyor diye once kaynatama bakmamak icin altina yapiyor diye olay cikardi bu arada kaynatamda unutkanlik var.neyse bu bahaneyle bir aydir kizindaydi ama ordayken adamcagiz hic yapmamis tuv.neyse gelincede esime telefon ben babaniza bakmak zorundamiyim alin goturun diye.kendini yerlere atmalar bayilma numaralari aglamalar yok sekerim tansiyonum neyse aldi getirdi esim.bu arada ben yeni dogum yaptim 3 aylik bebegim iki yasinda kizim bes yasinda toplam uc cocuk hepsi kucuk yaramaz.kafayi yiycem artik

Aman yarabbim, düşmez kalkmaz bir Allah.

Ne diyeyim Allah ıslah etsin kayın valideni, gerçekten zor bir durum senin için.

kaynanaya laf söyletmeyen lere bu ders olsun..
wllaha durumun çok zor bir durum canım ama bu durumda eşinle adam akıllı konuşup bu sorunu çözmeniz lazım senin bu şartlarda ona bakman çok zor cidden bende çok sinirlendim yaaa insan eşini başından atarmı böyleee ayıp yaaa

uc gun yatak dorduncu gun toprak dıye bosuna dememısler.allahım kımseyı kımseye muhtac etmesın.cok zor cekenede bakanada.cok buyuk sevap elınızden gelenı yapın belkıde sızın sınavınız

X